Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Νοέμ 2012, 17:10

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Kotsos έγραψε: Βασίλη σε έχω για έξυπνο άτομο. Τα συνέδρια όλων των κομμάτων είναι ανοικτά για το κοινό. Ομιλίες και χαιρετισμούς όμως απευθύνουν μόνο αυτοί που συμπράτουν με το κόμμα που διοργανώνει το συνέδριο. Κάτι σαν αδελφά κόμματα.

Αν δεν έχουμε αποφασίσει να συμπράξουμε μαζί τους και πάμε εκεί ή είμαστε ηλίθιοι και χορεύουμε στο ρυθμό που μας βαράν το ντέφι ή έχουμε άλλους σκοπούς.

Εφόσον την απόφαση αυτή την παίρνει η ΔΕ μόνη της και δεν έχει καθολική ψηφοφορία να τη στηρίξει και δεν είναι πάγια τακτική ούτε εθιμοτυπική υποχρέωση να στέλνουμε εκπροσώπους σε όλα τα κόμματα, αυτό αφήνει πολλές υπόνοιες για την ΔΕ και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και επιτελεί το έργο της.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες σε συνέδριο κόμματος; Αδελφά κόμματα ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όταν γινόταν χαιρετισμός ενός στο άλλο; Η μήπως είναι αδελφά με το ΚΚΕ; Μην τρελαινόμαστε!!! Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος, ξέρω ότι το να πας για έναν χαιρετισμό και να σε δούνε δεν σημαίνει σύμπραξη.

Θεωρώ ότι η αντίδρασή σου είναι υπερβολική.

Με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΚΕ δεν θα έλεγα ότι δεν έχουν αδελφοποιηθεί την περίοδο των χαιρετισμών και δεν έχουν συμπράξει.
Εσυ;;;;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 17:12

Kotsos έγραψε:Με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΚΕ δεν θα έλεγα ότι δεν έχουν αδελφοποιηθεί την περίοδο των χαιρετισμών και δεν έχουν συμπράξει.
Εσυ;;;;;

Εγώ σου λέω ότι γινόταν από το 1980. Αν θες τώρα στείλε το αίτημά σου στο ed@lists.pirateparty.gr
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Νοέμ 2012, 17:23

Kotsos έγραψε:Με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΚΕ δεν θα έλεγα ότι δεν έχουν αδελφοποιηθεί την περίοδο των χαιρετισμών και δεν έχουν συμπράξει.
Εσυ;;;;;

Εγώ σου λέω ότι γινόταν από το 1980. Αν θες τώρα στείλε το αίτημά σου στο ed@lists.pirateparty.gr

Το αίτημα περιμένει moderation όπως μου αναφέρει το απαντητικό email.

Εφόσον είσαι τόσο σίγουρος για τους αντιπροσώπους θα μπορούσες να μου αναφέρεις τα ονόματα των αντιπροσώπωντης ΝΔ και του ΚΚΕ που εκφώνησαν ομιλία/χαιρετισμό στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για να μην σε κουράζω και ψάχνεις μέχρι το 1980.
Δεν λέμε για δελτία τύπου. Ομιλίες ατόμων που εκπροσωπούσαν το κόμμα.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 17:33

Kotsos έγραψε:
Εσυ;;;;;

Το αίτημα περιμένει moderation όπως μου αναφέρει το απαντητικό email.

Εφόσον είσαι τόσο σίγουρος για τους αντιπροσώπους θα μπορούσες να μου αναφέρεις τα ονόματα των αντιπροσώπωντης ΝΔ και του ΚΚΕ που εκφώνησαν ομιλία/χαιρετισμό στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για να μην σε κουράζω και ψάχνεις μέχρι το 1980.
Δεν λέμε για δελτία τύπου. Ομιλίες ατόμων που εκπροσωπούσαν το κόμμα.

Το Internet υπάρχει από το 1993 στην Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι έχουν περάσει μέσα πρακτικά συνεδρίων, ούτε θα ψάξω κάτι που έχω δει 100 φορές να γίνεται. Μπορώ όμως να σου δώσω σχετικά link:
http://www.koel.gr/index.php?option=com ... Itemid=185
http://www.syn-marousi.gr/index.php?opt ... Itemid=279
με 10 δευτερόλεπτα Googling. Θες και άλλα;

Το αίτημά σου το έβαλα και εγώ αυτούσιο από εδώ.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Νοέμ 2012, 18:02

Κυρίες και κύριοι,

Εκ μέρους του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά χαιρετίζω το συνέδριό σας ευχόμενος την επιτυχία των εργασιών του.

Όσο δεν καταλαβαίνεις ότι είναι κίνηση πολιτικής στρατηγικής, που ο Σαμαράς και ο κάθε πρόεδρος έχει δικαίωμα να το κάνει γιατί είναι ο μόνος υπεύθυνος για να το κάνει στην παλαιοκομματική δομή και όχι στην δικιά μας δομή που για αυτο είναι υπεύθυνο το Σώμα των Μελών.

Επίσης όσο δεν καταλαβαίνεις ότι η ΝΔ και το κάθε κόμμα έχει σαφή ιδεολογική τοποθέτηση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι λόγοι αναγκάζουν τον πρόεδρο του ως κυβερνώντος κόμματος ως άτομα και θεσμό και όχι το κόμμα της ΝΔ να απευθύνει ως κυβέρνηση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαιρετισμό τότε πάω πάσο.
Αν θα δείς στην πρώτη παράθεσή σου ο ΣΥΡΙΖΑ όσο δεν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση συμμετέχει στο ΚΚΕ που έχει ιδεολογική συγγένεια και όχι στην ΝΔ.

Παρεμπιπτόντως το email που μου γύρισε ήταν αυτο.
Your mail to 'Ed' with the subject

?????? ????????? ???????? ??

Is being held until the list moderator can review it for approval.

The reason it is being held:

Post by non-member to a members-only list

Either the message will get posted to the list, or you will receive
notification of the moderator's decision. If you would like to cancel
this posting, please visit the following URL:

http://lists.pirateparty.gr/cgi-bin/mai ... a3ee0891ac

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 30 Νοέμ 2012, 19:15

Καλά είμαστε σοβαροί; Εμπρός συντονιστείτε εδώ όλοι www.trollradio.gr
Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε 6 σελίδες σε αυτό το νήμα για αυτό το θέμα. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 30 Νοέμ 2012, 20:08

Kotsos έγραψε:Παρεμπιπτόντως το email που μου γύρισε ήταν αυτο.
Your mail to 'Ed' with the subject

?????? ????????? ???????? ??

Is being held until the list moderator can review it for approval.

The reason it is being held:

Post by non-member to a members-only list

Either the message will get posted to the list, or you will receive
notification of the moderator's decision. If you would like to cancel
this posting, please visit the following URL:

http://lists.pirateparty.gr/cgi-bin/mai ... a3ee0891ac

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό.

Είναι φυσιολογική διαδικασία. Οι λίστες επιτρέπουν δημοσίευση μόνο στα μέλη τους, για αποφυγή spam. Οποιοδήποτε εξωτερικό email περνάει από moderation. Το email σου θα φτάσει κανονικά, αν σε ανησυχεί αυτό.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες