Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Re: Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 11 Αύγ 2013, 15:35

Rainmaker έγραψε:Εγώ την πρόταση την αντιλαμβάνομαι ως έναν τροπο να μαζέψει κάποιος ¨συμμαχους¨ (σορι για την λεξη μαρεσει λιγο να προκαλω οσοι θελετε αντικαταστηστετην με ¨υποστηρικτες¨) με ταυτόχρονη διαβούλευση και βελτιωση των προτασεων, έν ολίγοις την δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε στο κουμπάσο να την κάνουμε στο λικουιντ.
Και η ψηφοφορία παίζει το ρόλο της τελικής συμφωνίας μιας πρότασης απο έναν αριθμό μελών.

Προσωπικά δεν την θεωρω κακή ιδέα εάν είναι όπως την αντιλήφθηκα.

Την αντιλήφθηκα σωστά;

Εχω ακομα μια απορία αν κάνω πρόταση για αλλαγή μιας παραγράφου ενός αρθρου πχ. 6.1 πρεπει η αλλαγή να φαίνεται ως μετατροπή του άρθρου 6 και αν στην συνέχεια προκύψει και μια αλλαγή του 6.2 πως θα την χειριστεί θα κάνει καινουρια πρωτοβουλία που;

απαντήσεις θα πάρω από τον συντάκτη της πρότασης και αν δεν μπορεί αυτός ας μου απαντήσουν τι καταλαβαίνουν οι υποστηρικτές της πρότασης.

ScStef

Re: Πρόταση ψήφισης καταστατικών τροπολογιών

Δημοσίευσηαπό ScStef » 11 Αύγ 2013, 15:58

Rainmaker έγραψε:
ScStef έγραψε:
Φαντάσου ότι το καταστατικό θα είναι υπό συνεχής διαμόρφωση. Δηλαδή θα είναι αναρτημένο σ' ένα pad ή στο wiki και με το τέλος μιας ψηφοφορίας ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αλλάζει. Εσύ απλά εάν κάτι δεν σου αρέσει σε αυτό που είδει διαμορφώνεται απλά το θέτεις σε ψηφοφορία, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην υπάρχει την ίδια στιγμή άλλη πρωτοβουλία με το ίδιο θέμα ώστε να αποφύγεις την αλληλοεπικάλυψη.

το καταστατικό είναι υπο συνεχή διαβούλευση όλον τον χρόνο και τελική έγκριση στο συνέδριο. όσο γι αυτό
Φαντάσου ότι το καταστατικό θα είναι υπό συνεχής διαμόρφωση.

μου θυμίζεις το τρολ

άλλη δουλειά δεν έχω αλλά κάθε μέρα να παρακολουθώ το καταστατικό πως θα διαμορφώνετε από τις εκάστοτε "ομάδες" και αν λείψω ένα μήνα να γυρίσω σένα κόμμα με καταστατικό το καταστατικό των ΧΑτων.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ είμαι υπέρ στην ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ και τελική έγκριση σε κάθε συνέδριο που αν τελικά γίνει και e-συνέδριο θα είναι το τέλειο γιατί θα διαμορφώνετε-ψηφίζετε απόλα τα μέλη.

Νομίζω έχεις πάθει και εσύ τρολίαση μου φαίνεται, δεν ξέρεις για ποιο λόγο διαφωνείς!!!

Αυτό που εντοπίζω ότι σε ανησυχεί είναι το πώς θα κατατεθεί η πρόταση στο συνέδριο, που είναι καθαρά δουλειά του προεδρείου. Εγώ θα πρότεινα να γίνει μια σύγκριση της τελικής πρότασης με το υπάρχον καταστατικό και όπου υπάρχουν διαφοροποιήσεις να κατατεθούν ως προτάσεις προς το συνέδριο
Τέλος στην πελατεία, ναι στην πειρατεία!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες