ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

petrogazz
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 16 Μάιος 2012, 09:22

Μαρίνο έχεις δίκιο, αλλά ξεχνάς πως οι πειρατές ξεκίνησαν να σαλπάρουν μόλις τον Γενάρη και ότι δουλειά έχει γίνει μέχρι τώρα (και στο web) βασίστηκε καθαρά στο προσωπικό χρόνο μερικών ανθρώπων που τα έτρεξαν, παρατώντας δουλειά και οικογένεια.

Επίσης υπάρχει και το οικονομικό, με τα χίλια ζόρια μαζέψαμε τα χρήματα για να τυπωθούν ψηφοδέλτια.

Μπορεί να έχεις δίκιο για την ήττα εντός έδρας από τον Καμμένο αλλά δες πόσο τον έπαιξαν τα παραδοσιακά ΜΜΕ (μαζί και με κάτι άλλους νέους διαφημιστές που πιάσαν 2%) και πόσο χρήμα έπαιξε από πίσω (πολλά ακούγονται ακόμα και για συγκεκριμένα συμφέροντα).

Για το 2 και 3 επέτρεψε μου να διαφωνήσω και να σε καλέσω να συμμετάσχεις όσο μπορείς για να διαμορφώσουμε τις προτάσεις και να πάμε στο συνέδριο όπου θα τα δούμε όλα.

Πειρατικά!!!

marinos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Δεν είμαι μέλος , δεν σας ψήφισα (γιατί δεν υπήρχε στον Νομό μου ψηφοδέλτιο αλλά και γιατί διαφωνώ με 1-2 θέσεις σας)
Ομως μου είναι το κόμμα ιδιαίτερα συμπαθητικό (οι θέσεις κλπ) και μόνο καλά λόγια λέω και θα λεω (το έχω κάνει στο ράδιο, στο internet κλπ) .
Εν συντομία (εάν και ξέρω ότι θα διαφωνήσετε)
1. Το κόμμα ηττήθηκε εντός έδρας (οικτρά) . Λάθος στρατηγική στο χώρο που αγαπάμε και ζούμε. Δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος να χρησιμοποιεί καλύτερα το web από εμάς που ζούμε στο web. Κανένα site και κανένας webmaster δεν είδα να είναι ενταγμένος σε αυτόν τον αγώνα (μιλάω για τα 5-100 καλύτερα σε επισκέψεις ελληνικά web site). Που κάτι μπορεί να σημαίνει. Η ο λόγος και θέσεις δεν τους αγγίζουν ή δεν καλέστηκαν να συστρατευθούν. Αναλογιστείτε την δύναμη που θα έγινε ένα δίκτυο webmasters μέλη ή υποστηρικτές του κόμματος.
2. Οι εκλογές θα είναι πόλωσης. Θα μετρήσει η ψήφος που θα είναι κυβερνοποιήσιμη. Με απλά λόγια εάν δεν ειπωθεί ότι το κόμμα θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για σχηματισμό κυβέρνησης .. και έκτοτε θα αποφασίζουν τα μέλη του για θέματα και νόμους δεν θα έχει καλύτερη τύχη (δυστυχώς)
3. Επιμένω ότι εάν δεν αλλάξουν λίγο προς το καλύτερο (να ταιριάζουν καλύτερα στην Ελλάδα) οι θέσεις για copyright, blogs κλπ δεν θα υπάρξει η διάχυση που αξίζει στο κόμμα στον χώρο των webmasters έτσι ώστε να δωθεί δυναμική στο κόμμα να ξεπεράσει το 3% ή τώρα ή αργότερα. Το έχω συζητήσει με πάρα πολλούς του χώρου του web, πληροφορικής κλπ.

Με πραγματική συμπάθεια
Θα ήθελα να σας (μας) δω κάποτε στο Κοινοβούλιο.
Οτι και εάν αποφασίσετε καλή τύχη και δύναμη.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και petrogazz, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 16 Μάιος 2012, 09:23

Στοχος μας ειναι να εχουμε παρουσια σεΟλες τις περιφερειες.
Περιμενουμε τον εκλογικο νομο για να δουμε ακριβως τι ισχυει.

PLan Β και C κλπ Συζητιουνται και επεξεργαζονται τωρα. Λογικα θα εχουμε και τετοιο.....

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 16 Μάιος 2012, 09:25

@Eddie_ Αν ψηφιστεί θετικά θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε όλην την Ελλάδα. Εϊναι πρόκληση καθώς μεταξύ άλλων χρειάζονται 19 γυναίκες
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Μάιος 2012, 09:30

Κατανοώ την "οικονομική δυσχέρεια" που μπορεί να προκαλέσει η πιθανή συμμετοχή μας στις εκλογές του Ιουνίου. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να είναι παράμετρος στην απόφασή μας για συμμετοχή ή όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να αποφασίσουμε με καθαρά πολιτικά κριτήρια χωρίς "λογιστικούς" υπολογισμούς (ούτε για τα χρήματα προεκλογικής εκστρατείας αλλά ούτε και για τα πιθανά ποσοστά που θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε). Βασική παράμετρος είναι η επιθυμία των μελών να "κατέβουμε". Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα πράξουμε.
Το αν τα καταφέρουμε στην περίπτωση που κατέβουμε, αυτό είναι επόμενο και όχι προηγούμενο.
Για τις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει ΟΧΙ (δεν μας θεωρούσα έτοιμους να μπούμε στην πολιτική "εκλογική" αρένα, συνολικά ως πολιτικό κόμμα) σε αυτές θα ψηφίσω, ότι ψηφίσω. :)
здравствуйте

Law

Δημοσίευσηαπό Law » 16 Μάιος 2012, 10:29

Παιδια να ρωτησω κατι αν κατεβουμε στις εκλογες θα ειμαστε παντου ή παλι το ιδιο δηλαδη οχι σε ολους τους νομους γιατι ουσια τωρα ειναι να κατεβουμε και να καλυψουμε ολη την Ελλαδα για περισσοτερους ψηφους

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 16 Μάιος 2012, 10:39

@Law
Αυτό προσπαθούμε
@marinos
Εγώ θε θεωρώ πως ητηθήκαμε (και μάλιστα οικτρά) από τον Καμμένο.
Αν είχαμε τα χρήματα που έρριξε ο Καμμένος στην προεκλογική εκστρατεία, σήμερα όλοι
θα μιλούσαν για το Κόμμα των Πειρατών. Χώρια την υποστήριξη του κατεστημένου (δημοσιογραφικού, επιχειρηματικού)
Εμάς μας υποστήριξαν μόνο κάποιοι blogers δωρεάν, προς τιμήν τους.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 16 Μάιος 2012, 10:44

εγω για τις εκλογες εχω να πω οτι αν δεν κατεβουμε εστω και σε μια εκλογη τοτε θα χαθουμε απο το πολιτικο σκηνικο. ξεκινησαμε και τωρα δεν ειναι δυνατον να κανυμε πισω. η επιμονη μας ειναι αυτη που θα μας καθιερωσει πρωτα. ακομη και να μη χωραμε στις εκλογες οπως λενε πολλοι η να μην εχουμε τα χρηματα δεν εχουμε περιθωριο, πολιτικο, να μεινουμε απ εξω. ασχετα τι ποσοστα παρουμε η οχι. οι πειρατες πολεμανε εναντια σε θεους και δεμονες, εναντια σε αερα και θαλλασα. εναντια στο ιδιο το κατεστημενο. εμεις θα μεινουμε στο ναυπηγειο???
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

akis61

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό akis61 » 16 Μάιος 2012, 11:59

Φυσικά και ΝΑΙ ;)

marinos

Δημοσίευσηαπό marinos » 16 Μάιος 2012, 12:33

Ευχαριστώ για τον διάλογο
Ορισμένες σκέψεις :
1. Ναι και ότι κατάφερε το κόμμα είναι άθλος γιατί βασίστηκε από ότι καταλαβαίνω σε 50-60 κουζουλούς.
2. Μην ρίχνουμε την επιτυχία Καμμένου στα χρήματα του. Ξεκίνησε με facebook, μεγάλωσε από εκεί και κέρδισε επειδή χρησιμοποίησε το web (και άλλοι έριξαν χρήματα αλλά έμειναν έξω. Θυμάστε την Ντόρα ; Ήταν η καλύτερη σε διαφημίσεις στο adwords... αλλά δεν έπαιξε με το web, τι κέρδισε ;). Ζω στο web 11 χρόνια, είναι η 2η ζωή μου, χωρίς διάχυση σε webmasters δεν σπάει το φράγμα του 2-3%. Όλοι όσοι ασχολούνται με το web, έχουν 5-10-20 γνωστούς, όταν οι γνωστοί αυτοί βλέπουν ότι εσύ που ξέρεις από web δεν λες τίποτα για πειρατές θα πάνε αυτοί ; Απλά πράγματα "σύντροφοι". Τα λέω από αγάπη και όχι για να μαλώσω, κρίνω κλπ.
3. Οι εκλογές θα είναι «διλληματικές». Κυβέρνηση ή χάος. Ευρώπη ή χάος. Είτε το θέλουμε είτε όχι , είτε ισχύει είτε όχι, (ασχολούμαι με αυτά από το 1985 - όχι κομματικά).
Πολλοί θα σας/μας αγαπήσουν αλλά δεν θα μας ψηφίσουν εάν θεωρήσουν ότι η ψήφος είναι μην «κυβερνοποιήσιμη».
Οπότε υπάρχουν δύο λύσεις σε αυτά τα πράγματα :
1. Η το κόμμα ξεκαθαρίζει εξ αρχής ότι θα δώσει ψήφο ανοχής σε κάθε πιθανό συνδυασμό (αλλά μετά θα ψηφίζει με βάση τις αρχές του) ή
2. 2ο. Επιδιώκει συμμετοχή σε συνδυασμό με συμφωνία του στυλ 1-2 εκλογικές θέσεις και υιοθετήσει 1-2-3 θέσεων του κόμματος από τον σχηματισμό (πχ ελεύθερο λογισμικό στο δημόσιο κλπ).
4. Για το θέμα του copyright και των blog έχω την δική μου άποψη. Δεν μπορεί να φτιάχνουμε 1-2 άτομα ένα λογισμικό 6 μήνες, να το πουλάω 20-40 ευρω για χαρτζιλίκια ... να μου το σπάει ο άλλος και να το βρίσκω στο spaodll.com και να μου λέει ένα κόμμα ότι δικαίωμα του. Ναι... αλλά όχι ρε φίλε να βγάζει λεφτά από διαφημίσεις, μπλουζάκια κλπ. Οκ καταλαβαίνω ότι το θέμα ιδιωτικότητας είναι πολύπλοκο, απλά μην πάμε στο άκρο που στηρίζει την κερδοσκοπία από την πειρατεία. Μήπως έχετε πάει στο άλλο άκρο ; (δεν ξέρω μπερδεμένος είμαι και εγώ και άλλοι φίλοι που μιλώ μαζί τους)
5. Προφανώς ότι λέω την γνώμη μου είναι για να βοηθήσω και θα βοηθήσω όσο μπορώ ακόμα περισσότερο μέσω web και εάν το κόμμα λύσει-συμφωνήσει έστω λίγο τα ανωτέρω θεωρείστε εξ αρχής ότι έχετε υποψήφιο στο Λασίθι.

Οπως και να έχει μόνο θετική είναι και θα είναι η ελάχιστη έστω συμβολή μου τιμώντας όσους και λεφτά έχουν δαπανήσει και χρόνο έχουν αφιερώσει.
Με τιμή και συμπάθεια ΠΑΝΤΑ

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 16 Μάιος 2012, 12:36

στα αλλα εν μερη συμφωνω.

Για το θέμα του copyright και των blog έχω την δική μου άποψη. Δεν μπορεί να φτιάχνουμε 1-2 άτομα ένα λογισμικό 6 μήνες, να το πουλάω 20-40 ευρω για χαρτζιλίκια ... να μου το σπάει ο άλλος και να το βρίσκω στο spaodll.com και να μου λέει ένα κόμμα ότι δικαίωμα του.

σε αυτο ποιος το λεει? καναμε τις παρανομες πραξεις νομιμες?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες