Σε απάντηση στα προηγούμενα posts.
Χρειάζονται και τα δυο: προσωπική επαφή - ίντερνετ.
Όσον αφορά τη ψηφοφορία. Είναι το αποτέλεσμα της δεσμευτικό; Διότι αν δω πως δεν υπάρχει αρκετή συμμετοχή, δεν υπάρχει οργάνωση κτλ, θα ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου.
Επίσης κρατώ επιφυλάξεις για την επιλογή των υποψηφίων. Θα πω την άποψη μου όταν έρθει η ώρα.
Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.
Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.
https://twitter.com/e_kastrinakis
Διαφωνώ με την μη συμμετοχή μας στις εκλογές. Αν θέλουμε να είμαστε μία πολιτική δύναμη, πρέπει να είμαστε παρόντες. Να προσφέρουμε αυτή την εναλλακτική και στον εαυτό μας και στους άλλους. Η συσπείρωσή μας στο πειρατικό κίνημα έγινε αφενός μεν επειδή κρίναμε ότι προτείνεται κάτι που μας εκφράζει, το οποίο δεν προτείνεται από άλλον πολιτικό σχηματισμό, αφετέρου όμως επειδή με αυτό μας προσφέρθηκε μία στέγη στο πολιτικό σκηνικό. Αν αφαιρέσουμε αυτήν την στέγη (και από τους άλλους και από τους εαυτούς μας), τότε ωθούμε τον κόσμο μας σε διλήμματα, από τα οποία η παρουσία μας τον απελευθέρωσε. Αν δεν κατέβουμε, ιδίως τώρα, στις κρίσιμες αυτές εκλογές, θα ήταν κάτι σαν... απιστία!
Πάνος Σιμιτός - Δικηγόρος - Σαντορίνη / Bad Soden - Salmünster - panos427@gmail.com
Πάντα ρει... (Κι αυτό δεν αλλάζει!)
Πάντα ρει... (Κι αυτό δεν αλλάζει!)
-
Εφοσον κατεβηκαμε στισ προηγουμενες καλο θα ηταν να κατεβουμε και σε αυτες. Ειμαι υπερ στο να κατεβουμε και σε αυτες. Το θεμα ειναι ομως το οικονομικο. εχουμε λεφτα για να κατεβουμε? Επειδη τωρα θα πρεπει να κατεβουμε σε ολες τις εκλογικες περιφερειες και οχι στις μισες που κατεβηκαμε στις προηγουμενες. Και ξαναθετω το θεμα.Εχουμε λεφτα ομως για να κατεβουμε?
-
pappasadrian έγραψε:επαιξαν ολα αυτα και στις προηγουμενες εκλογες
Οχι οπως θα επρεπε.
Τwitter και spοtακια ναι επαιξαν εκπληκτικα, ομως τα σποτ χρειαζονται sharing.
στη facebook σελιδα υπηρχε μονο αναπαραγωγη των tweets και ελαχιστη προβολη των spot.
Το ειχα επισημανει πολλες φορες στον ενα μηνα των εκλογων, και εγινε μονο τις τελευταιες τρεις μερες των εκλογων..(και φανηκε απο το sharing που ειχαν τα βιντεο εκεινες τις μερες απο τους χρηστες στο fb)
Επισης, στο κεντρικο site υπηρχε ελλειψη ενημερωσης για τους υποψηφιους. Οι διαφημισεις στο adsense και τα σποτ εχουν το Pirateparty.gr για να ερθει ο κοσμος να μαθει το κομμα, ομως δεν εβρισκε σελιδα με τους υποψηφιους. Εστω μια απλη αναφορα ονοματων για να δει ο επισκεπτης αν και ποιος/α ειναι υποψηφιος/α στο νομο του. Το οποιο εγινε επισης τις τελευταιες μερες των εκλογων.
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
μολις βγαλω τον πατερα απ το νοσοκομειο μεσα στην εβδομαδα θα επισκεφτω τα γραφεια
"Ν΄αγαπάς την ευθύνη. Να λες, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τον κόσμο. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω." ΑΣΚΗΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Απο εμενα ναι .για αυτα που πιστευω τα ειπα ποιο πριν .ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
-
- Επικοινωνία:
ΝΑΙ
Δεν θα γίνουμε το αστείο των πειρατών όλης της ευρώπης δα..
Καταλαβαίνω τους φόβους για πιο μικρά ποσοστά, _αλλά_ αμα είναι να χάσουμε ας χάσουμε απο τον αντίπαλο οχι απο τον φόβο!
32.487 άνθρωποι δεν κάνανε λάθος! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Δεν θα γίνουμε το αστείο των πειρατών όλης της ευρώπης δα..
Καταλαβαίνω τους φόβους για πιο μικρά ποσοστά, _αλλά_ αμα είναι να χάσουμε ας χάσουμε απο τον αντίπαλο οχι απο τον φόβο!
32.487 άνθρωποι δεν κάνανε λάθος! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
http://www.pagonis.org
http://twitter.com/JohnPagonis
http://twitter.com/JohnPagonis
NAI, ακόμα και αν πάρουμε μικρά ποσοστά λόγω πόλωσης.
Στη φάση που είμαστε πρέπει να δείξουμε ξανά την παρουσία μας.
Στη φάση που είμαστε πρέπει να δείξουμε ξανά την παρουσία μας.
-
- Επικοινωνία:
την πολωση την κατεστρεψαν οι ιδιοι με τις κηνησεις τους. πιστευω οτι ολος ο κοσμος ειδε ποια τι κανουν . τωρα αμα θελουν παλι να εχουν το ιδιο παιχνιδι και να τους φευγουν τα λεφτα τσαμπα και βερεσε , ας ψηφισουν παλιτ τα ιδια κομματα. απο ποιο κομμα να ξεκηνησω και που να τελειωσω το πως παραπλανησαν τον Ελληνικο Λαο .. θελω σελιδες ολοκληρες .ελπιζω απλα να ξεκολησουν
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες