PirateGov
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: PirateGov
Τι πρέπει να γίνει; Με ένα βήμα κάθε φορά.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
καταλαβαίνεις τον κώδικα που γράφω;
μπορείς να βοηθήσεις στο γράψιμο;
δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει, για να τελειώσουν τα πράγματα γρηγορότερα.
Να συνεχίσω να γράφω ή να εξηγήσω τι γράφω;
μπορείς να βοηθήσεις στο γράψιμο;
δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει, για να τελειώσουν τα πράγματα γρηγορότερα.
Να συνεχίσω να γράφω ή να εξηγήσω τι γράφω;
-
baskin
Με τον κώδικα μην με μπλέξετε, δεν έχω και τον χρόνο να ασχοληθώ.
Είμαι ο μόνος που μπορεί να γράψει κώδικα εδώ μέσα; Δεν υπάρχει άλλος;
Δηλαδή αν πεθάνω αυτή την στιγμή, κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει; Αν είναι έτσι καταστράφηκε το PirateGov.
Μήπως πρέπει να σταματήσω να γράφω, και να αρχίσω να εκπαιδεύω αυτούς που θέλουν να μάθουν;
Και άραγε, υπάρχει κάποιος πειρατής που να θέλει να μάθει να γράφει κώδικα;
Δηλαδή αν πεθάνω αυτή την στιγμή, κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει; Αν είναι έτσι καταστράφηκε το PirateGov.
Μήπως πρέπει να σταματήσω να γράφω, και να αρχίσω να εκπαιδεύω αυτούς που θέλουν να μάθουν;
Και άραγε, υπάρχει κάποιος πειρατής που να θέλει να μάθει να γράφει κώδικα;
baskin έγραψε:Τι πρέπει να γίνει; Με ένα βήμα κάθε φορά.
Βήμα πρώτο.
Άνοιξε τις εγγραφές και βάλε τους πιστοποιημένους πειρατές μέσα στο pirategov1.
Βήμα δεύτερο
αυτό έχει ένα προβλημα. Εδώ και εδώ βγάζει λάθος σύνοψη λόγω αλληλεπίδρασης με το template {{:pagename}} το οποίο κατά την γνώμη μου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί. Το πρόβλημα του κώδικα είναι στην μεταβλητή $2 ή ίσως πρέπει να αλλάξουμε hook. Στο απλό edιτ δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα, και βγαίνει σωστά η σύνοψη. Στην τελική ίσως πρέπει να γραφτεί κώδικας για ένα νέο action, το vote, αντιγραφή από το action edit.
Βήμα τρίτο
πρέπει οι εγγεγραμμένοι στο wiki πειρατές να μάθουν wiki και κάποιοι από αυτούς να τρέχουν κάποιο bot στον υπολογιστή τους.
Ά και επίσης
Βήμα Μηδέν
να μου ανοίξεις ένα κωδικό στο κουμπάσο, το προτζεκτ είναι αρκετά σύνθετο για να μπορούμε να συνενοηθούμε εδω.
χρειάζετει bug report και version control.
Για την ώρα δεν θα χρησιμοποιούμε το template {{:pagename}} στο Pirategov.
Βήμα Μηδέν
να μου ανοίξεις ένα κωδικό στο κουμπάσο, το προτζεκτ είναι αρκετά σύνθετο για να μπορούμε να συνενοηθούμε εδω.
εδώ βλέπουμε κάποια ψηφισθέντα (και εδώ) νομοσχέδια, που δεν τα είδαμε να εμφανίζονται στα Κατατεθέντα, εκτός και αν είχαν κατατεθεί πολύ παλιά πριν αρχίσουμε να ελέγχουμε το σύστημα.
Σε κάθε περίπτωση, για να δούμε πότε ψηφίζεται κάτι αυτό το βλέπουμε μόνο στην ημερήσια διάταξη ή στις Συζητήσεις & Ψήφιση, και ίσως και στο εβδομαδιαίο δελτίο.
Δηλαδή ο χρόνος για να αποφασίσουν οι πειρατές με το που θα προκυρηχθεί η ψήφιση φαίνεται αρκετά μικρός και μάλιστα δεν φαίνεται το site της βουλής να ενημερώνει πάντα έγκαιρα για αυτό.
Ισως θα πρέπει οι πειρατές να έχουν ήδη ψηφίσει από την κατάθεση του νομοσχεδίου.
Σε κάθε περίπτωση, για να δούμε πότε ψηφίζεται κάτι αυτό το βλέπουμε μόνο στην ημερήσια διάταξη ή στις Συζητήσεις & Ψήφιση, και ίσως και στο εβδομαδιαίο δελτίο.
Δηλαδή ο χρόνος για να αποφασίσουν οι πειρατές με το που θα προκυρηχθεί η ψήφιση φαίνεται αρκετά μικρός και μάλιστα δεν φαίνεται το site της βουλής να ενημερώνει πάντα έγκαιρα για αυτό.
Ισως θα πρέπει οι πειρατές να έχουν ήδη ψηφίσει από την κατάθεση του νομοσχεδίου.
-
baskin
random έγραψε:Ά και επίσης
Βήμα Μηδέν
Θα σου ανοίξω (περίμενε σήμα), αλλά κανόνισε να περιοριστείς στο Pirategov project. Έτσι και σε δω αλλού, τον έφαγα.
Νομίζω πως το Vote+/- οφείλει να εισάγει απ' ευθείας την ψήφο και να αποθηκεύει.
Μπορούμε άραγε να το κάνουμε να εμφανίζεται μόνο σε παραγράφους που ξεκινούν με το "Ψηφοφορία";
Μπορεί να στοιχιστεί αριστερά, μακριά από το "Επεξεργασία";
Μπορούμε άραγε να το κάνουμε να εμφανίζεται μόνο σε παραγράφους που ξεκινούν με το "Ψηφοφορία";
Μπορεί να στοιχιστεί αριστερά, μακριά από το "Επεξεργασία";
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.