James έγραψε:η πρεμούρα σου με τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικες συνήθειες απο το συνηθισμένο με βάζει σε σκέψη.
Οοοκέι...

Είναι επαγωγικός (άκυρος σε αυτή την περίπτωση) συλλογισμός.
Αν ήταν όποιος μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί να πει τα αυτονόητα για τους ομοφυλόφιλους να γινόταν κι αυτός αδερφή, εγώ τώρα θα ήμουν σίγουρα...
James έγραψε:ευτυχώς η σημερινή κοινωνία έχει αγκαλιάσει τους ανθρώπους που επιλέγουν να ζουν με οχι συμβατικό τρόπο, στην δική μου γενιά τα πράγματα ήταν πιό δύσκολα και ο χλευασμός τους ήταν διαρκής σε όσους είμασταν διαφορετικοί από τους πολλούς.
Είπες σε αυτόν που πριν 3 εβδομάδες συνέλαβε η αστυνομία επειδή είχε "ύποπτη κοψιά"...
James έγραψε:Μήπως πρέπει να αποδεχτείς και εσύ ότι έχουν δικαίωμα και οι "φυσιολογικοί" να μην προκαλούνται απο τύπους σαν την κοντσίτα???
Εγώ προκαλούμαι από τους κάγκουρες και τις καγκουρογκόμενες, κι από τους αιλ-λυνες, κι από τους φουσκωτούς και από κάθε λογής (κατά τα άλλα "φυσιολογικούς" όπως κι εσύ λες) καραγκιόζηδες. Είναι σοβαρό αυτό που έχω γιατρέ μου; Θα γιατρευτώ ποτέ;

Πέρα από την πλάκα το έχετε γιγαντώσει το θέμα.
Όταν ο άλλος αλλάζει το όνομά του σε "μουνάκι" ε είναι ξεκάθαρο ότι... "θέλει κάτι να πει" με αυτό.
Κανείς μας δεν γεννήθηκε τέλειος, αλλά ούτε και το να δείχνει ο ένας στον άλλον το δάχτυλο έλυσε τίποτα ποτέ.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM