Vassilis Perantzakis έγραψε:Έχω να κάνω και εγώ μερικές τρολλικές ερωτήσεις προς τα μέλη του κόμματος. Το Τρολ παρακαλώ να μην απαντήσει. Για αυτόν είναι ρητορικές.
1) Τι πρέπει να γίνεται στους δήμους; Να υπάρχει διοίκηση ή όλα να αποφασίζονται σε ανοιχτές λαϊκές συγκεντρώσεις; Ποιοι θα πηγαίνουν και θα αποφασίζουν; Αυτοί που έχουν άπλετο χρόνο...
Νομίζω έχουμε απαντήσει ήδη σε αυτό. Δέντρα αποφάσεων, και μόνιμες ψηφοφορίες. Αυτά που ο μπαλούρδος φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι, γιαυτό και ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ WIKI PIRATEGOV! Ναι ναι, ξέρω, έσκασε ο δίσκος είναι η δικαιολογία. Στην πραγματικότητα όμως οι μυστικοί ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ και έλαβαν εντολή να το εξαφανίσουν.
Vassilis Perantzakis έγραψε:2) Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι οι ανάγκες έρχονται από "κάτω" και η διοίκηση για εφαρμογή μέτρων πάνω στις ανάγκες από "πάνω";
Τρικυμία εν κρανίο. ΆΛΛΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ), ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Vassilis Perantzakis έγραψε:3) Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι η διοίκηση δεν είναι "πάνω" αλλά ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ των "κάτω";
Φυσικά και είναι υπάλληλος, που υπακούει στους νόμους που αποφασίζονται από τους πολίτες.
Vassilis Perantzakis έγραψε:4) Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι δεν είναι όλοι ειδικοί σε όλα, αλλά όλοι κρίνονται για όλα από όλους;
Οι μόνιμες ψηφοφορίες, θα διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.
Vassilis Perantzakis έγραψε:5) Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι οι μόνιμοι κάτοικοι σε έναν δήμο είναι οι μόνιμοι κάτοικοι σε έναν δήμο; Γιατί πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες όπως "οικονομικοί μετανάστες" ή "ερωτικοί μετανάστες";
Και εγώ ακριβώς το ίδιο λέω. Αλλά όχι δικαίωμα στην αντιπροσώπευση, δικαίωμα ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μόνιμους κατοίκους ενός τόπου.
Vassilis Perantzakis έγραψε:6) Οι σοβαρές χώρες χρησιμοποιούν δύο τρόπους να παρεμβαίνει ο πολίτης στα κοινά. Εκλογές και Δημοψηφίσματα. Το ποιος προκαλεί τα δημοψηφίσματα γιατί δεν μπορεί να είναι και η διοίκηση και οι πολίτες; Το κάνουν στην Ελβετία. Το ξεκίνησαν στην Σουηδία, στην Νορβηγία και στην Δανία. Εμείς δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό.
Η διοίκηση δεν έχει κανένα λόγο να προκαλεί δημοψηφίσματα . ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ!