(Reporting by Renee Maltezou; Writing by Karolina Tagaris;
Μας χλευάζει το Reuters ή αυτοχλευαζόμαστε στο Reuters ;;;;;;
Πρός όλους τους υπόλοιπους, είμαστε σοβαροί ότι είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να διακομωδούμε όποιον θέλουμε για τις επιλογές του;;;;;
Κάποιοι έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα εδώ μέσα.
Αν ήθελε να χτυπήσει ο τύπος τους λιακόπουλους ας το έκανε στους ίδιους, όπως τους έκανε με τα ασφαλιστικά μέτρα η εκκλησία της Ελλάδος, που είναι και ο λόγος που ο λιακόπουλος πλέον πουλάει το ζουν ανάμεσά μας μόνο και έκοψε τα θεολογικά βιβλία.
Αλλά ξέχασα, είναι πιο εύκολο να εκμεταλεύεσαι τα αντανακλαστικά, από το να χτυπάς πρακτικές που δεν θα ήταν και παράνομο άμα το έκανες.
Ο τύπος που έκανε το παρακάτω βιντεάκι είναι για εμένα πολύ πιο αρχιδάτος από τον τύπο που θεοποιήσατε γιατί αγώσαστε και φερόσαστε από τα κυρίαρχα ρεύματα, χωρίς κριτικά να το επεξεργασθείτε.
http://m.youtube.com/watch?v=HU7gev4pMOE
Δεν προσπαθώ να το παίξω θεματοφύλακας ούτε σοβαροφανής.
Απλά δεν είμαι Ταλιμπάν της νέας Θρησκείας όπως εσείς και δεν μπορώ να κάνω διώξεις σε κανένα.
Δεν το παίζω δήθεν στο προστατευόμενο κουκούλι μου, αλλά προσπαθώντας να συμβιώσω με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες, έχω κάνει τρόπο ζωής τις αρχές των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Αν ήμουν σαν και του λόγου σας, θα έπρεπε να είχα χωρίσει χρόνια τώρα με την σύντροφό μου που πιστεύει στα διδάγματα του Χαϊλέ Σελασιέ και δεν τα αλλάζει με τίποτα.
Αλλά είναι λογικό να έχετε τέτοια συμπεριφορά, οι Έλληνες έχουμε μία ρατσιστική κουλτούρα σε οτι είναι διαφορετικό με εμάς και τα πιστεύω μας.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.