Vassilis Perantzakis έγραψε:Έχει καταλάβει η ΔΕ ότι αυτό που έκανε είναι ΕΚΤΟΣ των αρμοδιοτήτων της; Δεν μιλάμε για εκπροσώπηση. Μιλάμε για ψήφιση χωρίς να ξέρουμε καν ότι ψηφίζουμε! Και δίνουμε την ψήφο μας σε τρίτο χωρίς να ενημερωνόμαστε.
ΟΧΙ. Μέχρι να μας πει η ΔΕ ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα ξαναγίνει, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν δέχομαι αρχηγικές συμπεριφορές από κανέναν. Δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί. Δεν υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο Πειρατές.
Τα έχω πάρει στο κρανίο με τις μαλακίες μερικών. Και η ΔΕ έκανε ΟΜΑΔΙΚΩΣ χοντρή μαλακία. Το καταλαβαίνουμε; Αν ναι, καλώς να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε. Αν όχι, δεν θα ηρεμήσουμε.
Έχω στείλει προσωπικά μηνύματα (εδώ και στο facebook) σε 3 από τα μέλη της ΔΕ, τις τελευταίες 3 μέρες, λέγοντάς τους ήρεμα την άποψή μου και ζητώντας τους να κάνουν κάτι για να τελειώσει το θέμα. Και αυτοί είναι ΑΦΑΝΤΟΙ. Ομαδικώς, φοβούνται να βγουν και περιμένουν να περάσει η μπόρα. Ε εγώ ορκίζομαι ότι η μπόρα ΔΕΝ θα περάσει μέχρι να βγουν και να πουν ότι έκαναν μαλακία και δεν θα ξαναγίνει.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μας στέλνουν αιτήματα στην ΕΔ για να μην πάει ο Στάθης να μιλήσει 3 λεπτά σε συνέδριο των Οικολόγων και να δέχονται ασυζητητί το delegation του Engels από την ΔΕ! Τι σόι ανοησίες είναι αυτές;
Δηλαδή Βασίλη τώρα απειλείς ανοιχτά ότι άμα δεν βγουν να πουν ότι κάναν μαλακία, θα συνεχίσεις να κάνεις φασαρία και να γίνεται μπουρδέλο το φόρουμ.
Συγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι καλύτερη συμπεριφορά σου από τους άλλους.