pappasadrian έγραψε:Ο pappasadrian βγήκε μόνος του.
Θα ξαναμπεί βέβαια μετά από λαϊκή απαίτηση.
pappasadrian έγραψε:Ο pappasadrian βγήκε μόνος του.
zio_donnie έγραψε:Ξεσαλώνει το τρολ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
drafte έγραψε:
Δεν κανονίζω εγώ, εσύ κανονίζεις. Να μπεις στο wiki και να βγάλεις το μέλος της ΔΕ που παρανόμησε τώρα, και να παραμείνει στην διαθεσιμότητα όσο τα ΝΑΙ υπερβαίνουν τα ΟΧΙ.
Toν pappasadrian τον βγάλατε στο άψε σβήσε, τον άλλο γιατί τον κρατάτε;
kailor έγραψε:drafte έγραψε:
Δεν κανονίζω εγώ, εσύ κανονίζεις. Να μπεις στο wiki και να βγάλεις το μέλος της ΔΕ που παρανόμησε τώρα, και να παραμείνει στην διαθεσιμότητα όσο τα ΝΑΙ υπερβαίνουν τα ΟΧΙ.
Toν pappasadrian τον βγάλατε στο άψε σβήσε, τον άλλο γιατί τον κρατάτε;
Ποιός είσαι εσύ που θα μας πεις τι θα κάνουμε?
Το έχεις καταλάβει ότι δεν σε αφορά το θέμα. Γίνε μέλος πρώτα και μετά θα σε αφορά και θα μπορείς να πεις ότι θες. Είναι εσωκομματικό. Θές να σου το ζωγραφίσω μήπως για να το καταλάβεις?
drafte έγραψε:Δεν σου λέω εγώ τι θα κάνετε, εσείς οι ίδιοι το λέτε με την ψήφο σας.
Επειδή ο Ιούδας δεν απαντάει για το ποια είναι τα οικονομικώς εντάξει μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, να το κάνουμε πιο λιανά
Αποτελέσματα:
mankasp NAI
james NAI
Κομπειλάδας OXI
kailor OXI
kotsos NAI
koslibpro NAI
Αποτέλεσμα 4 ΝΑΙ 2 ΟΧΙ
Αν δεν υπάρχει ένσταση πάνω στο ότι οι παραπάνω έχουν δικαίωμα ψήφου, το μέλος της ΔΕ παραμένει σε διαθεσιμότητα μέχρι τα ΝΑΙ να γίνουν λιγότερα από τα ΟΧΙ.
kailor έγραψε:drafte έγραψε:Δεν σου λέω εγώ τι θα κάνετε, εσείς οι ίδιοι το λέτε με την ψήφο σας.
Επειδή ο Ιούδας δεν απαντάει για το ποια είναι τα οικονομικώς εντάξει μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, να το κάνουμε πιο λιανά
Αποτελέσματα:
mankasp NAI
james NAI
Κομπειλάδας OXI
kailor OXI
kotsos NAI
koslibpro NAI
Αποτέλεσμα 4 ΝΑΙ 2 ΟΧΙ
Αν δεν υπάρχει ένσταση πάνω στο ότι οι παραπάνω έχουν δικαίωμα ψήφου, το μέλος της ΔΕ παραμένει σε διαθεσιμότητα μέχρι τα ΝΑΙ να γίνουν λιγότερα από τα ΟΧΙ.
Έχεις ξεφύγει εντελώς. Εσύ λες ότι το μέλος της Δ.Ε. παραμένει σε διαθεσιμότητα??? Να γελάσω ή να σε αρχίσω στα βρισίδια?
Και που ξέρεις ότι αυτοί που ψηφίσαμε παραπάνω είμαστε εντάξει οικονομικά ενήμερα μέλη?
Εάν το σώμα των μελών αποφασίσει για να τεθεί σε διαθεσιμότητα κάποιο μέλος της Δ.Ε. πρέπει να γίνει επίσημη ψηφοφορία και να ενημερωθεί όλο το σώμα των μελών ότι τρέχει ψηφοφορία.
Επιμένω ότι αυτό το νήμα δεν έχει κάποια λειτουργία εκτός από το να αποπροσανατολίσει τα μέλη με τα δικά του γούστα (που τα ξέρουμε πια, να μην υπάρχουμε σαν κόμμα και να διαγραφούν όλα τα μέλη) ενός τρολλ.
ΕΠΙΜΕΝΩ στο κλείδωμα αυτού του νήματος.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες