pav έγραψε:Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;
Θα πήγαινα εγώ εθελοντικά και ας μην θέλατε...

pav έγραψε:Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;
mankasp έγραψε:pav έγραψε:Kotsos έγραψε:δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό.
Τα σχόλια για όνειρα μεταγραφών ξεφεύγουν και αδικούν την κατά τ' άλλα σεβαστή άποψη.
Άλλο ένα Κόμμα με το οποίο έχουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές αρχές ίδιες και άλλο ένα κόμμα με το οποίο έχουμε κάποιες βασικές αρχές αντίθετες.
Kotsos έγραψε:Δυστυχώς εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι εξαφανιστήκαμε ( από 1200 μείναμε 200 με μειωτικές τάσεις)
pav έγραψε:Διονύση πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί σου.
Δεν πρέπει ωστόσο να ερωτηθούμε, ή έστω να επικυρώσουμε την πράξη εκ των υστέρων;
Εγώ μπορεί να συμφωνώ ότι οι οικολόγοι σε κάποιες περιπτώσεις συμβαδίζουν με τους δικούς μας στόχους αλλά ποιος θα το κρίνει;
Vassilis Perantzakis έγραψε:Δεν μιλάμε για συνεργασία. Για μια παρουσία που θα πούμε δύο λογάκια.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Σύμφωνα με το καταστατικό μπορεί ΑΝΕΤΑ να γίνει.
zio_donnie έγραψε:Μπορείς να μου πείς η περσινή σας παρουσία ως εκπροσώπους στο συνέδριο των Οικολόγων τι αποτελέσματα είχε στο να υιοθετήσουν τις Πειρατικές αρχές καθώς όπως τι οφέλη είχε για το κόμμα;
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι 12 χρονών. Αν νομίζεις πως εμφανίζεσαι και προσκυνάνε όλοι, έλα να το κάνεις. Μέσα βέβαια στην παντελή σου άγνοια και την ακατάσχετη φιλολογία όπου υποστηρίζεις τα πάντα και τα αντίθετα των πάντων, σου διαφεύγει
1) Πως οι Σουηδοί πειρατές Ευρωβουλευτές (δηλαδή αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε) είναι στην ομάδα των οικολόγων. Προφανώς εσύ έχεις περισσότερα πειρατοπαράσημα από αυτούς που το ιδρύσανε και τους κρίνεις από το ύψος της επιτυχίας σου.
2) Την ευρωβουλευτή των Σουηδών την έφεραν οι οικολόγοι στην Αθήνα. Και όχι οι Πειρατές (3 πήγαμε να την δούμε όταν
μας κανόνισε συνάντηση κατ' ιδίαν ο orlandir. Και ο ένας πειρατής την έβριζε κιόλας). Και την άφησαν να μιλήσει ελεύθερα και ισότιμα.
3) Μόλις ιδρυθήκαμε ήταν φυσιολογικό να επικοινωνήσουν μαζί μας. Φυσιολογικό για όλους πέρα από τους πειρατές της φακής.
Τώρα το ότι εσύ βγάζεις εδώ τα κόμπλεξ σου, δεν σημαίνει ότι έχεις και τίποτα να πεις.
pav έγραψε:Διονύση πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί σου.
Δεν πρέπει ωστόσο να ερωτηθούμε, ή έστω να επικυρώσουμε την πράξη εκ των υστέρων;
Εγώ μπορεί να συμφωνώ ότι οι οικολόγοι σε κάποιες περιπτώσεις συμβαδίζουν με τους δικούς μας στόχους αλλά ποιος θα το κρίνει;
Kotsos έγραψε:Το πρόβλημά μου δεν είναι οι οικολόγοι. Ποσώς με ενδιαφέρει με ποιούς θα συνπράξουμε.
zio_donnie έγραψε:Δεν μιλάμε για εκλογική συνεργασία. Ένα ανοιχτό συνέδριο είναι. Διάλογος. Τι φοβάστε?
zio_donnie έγραψε:Δεν πας για να συμφωνήσεις. Πας για να μιλήσεις. Και ναι ακόμα αν είναι παρόντες ΧΑ, Πασοκ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Πας για να σε ακούσουν. Δεν πας για να "κερδίσεις". Τι νόημα έχει να τα λέμε εδώ μέσα? Εγώ τα ξέρω, οι άσχετοι πρέπει να σε ακούσουν.
Δεν έχει τίποτα να επικυρώσεις και βλέπεις πόσο σπαστικός είμαι με το να μην λέει ο καθένας ότι θέλει. Αποφασίζουμε από κοινού τι θέλουμε να πούμε και βγαίνουμε έξω να το φωνάξουμε. Αυτή είναι η πολιτική.
Και δεν μας μειώνει το να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με κόσμο που διαφωνεί μαζί μας. Αυτός είναι ο ορισμός του διαλόγου. Δεν γίνεται και δεν έχει νόημα να μιλάμε μόνο με κόσμο που συμφωνεί εκ των προτέρων.
Δεν μιλάμε για εκλογική συνεργασία. Ένα ανοιχτό συνέδριο είναι. Διάλογος. Τι φοβάστε?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες