gounara έγραψε:zio_donnie έγραψε:Ακριβώς έτσι. Δεν κάνεις κηδεία με ξένα κόλυβα. Και αν είναι να πάρω θαλασσοδάνειο για να πάρω χαρτοπόλεμο και βουβουζέλες να το βράσω. Αν η ιδέα σου είναι καλή να αυτοχρηματοδοτηθεί, δεν είναι δύσκολο. Πείσε κόσμο για την ιδέα σου και πηγαίνετε όπου θέλετε. Όχι όμως να περιμένεις και να το πληρώσουν όλοι όταν ήδη χρωστάνε ακριβώς γιατί επικρατήσανε οι λογικές "έχει ο θεός". Και όπως αποδείχθηκε ο θεός δεν έχει.με το δικο σου σκεπτικο οταν ξεχρεωσουμε ξαναγινομαστε κομμα
Εγώ πάντως έχω μάθει να ξοδεύω ότι έχω και τίποτα παραπάνω. Άμα χρωστάς είσαι σκλάβος και αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν ο τυπογράφος σε πάει στα δικαστήρια θα γίνεις ρόμπα. Τι θα κάνεις τότε? Θα βγεις με τη βουβουζέλα να διαμαρτυρηθείς για τον καπιταλιστή ιμπεριαλιστή τυπογράφο που θέλει τα λεφτά του?
5. το κοστος μπορει να καλυφθει α. απο το ταμειο του κομματος η
β. απο την ομαδα .. περιπου 4,5 ευρω εκαστος
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ α. ΆΜΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ α ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ"; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑΙ.