Επειδή μιλάνε επώνυμα, γιαυτό και θα κρυφτούν πρώτοι πρώτοι σαν τα ποντίκια, όταν ο λαός μας χρειαστεί τα λιοντάρια.laskaris_vasilis έγραψε:@random
Όταν οι νυφίτσες κρύβονται, επέτρεψε σε κάποιους το δικαίωμα στους λεονταρισμούς!!!
Αυτοί τουλάχιστον μιλάνε επώνυμα, καλή/ε μου!!!!
Μην μπεις στον κόπο να σχολιάσεις!!!! .... Θα σε "γράψω"!!!
Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ....
Re: Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ..
-
Rainmaker
απο όλο το άρθρο αυτό μόνο σου έμεινε?random έγραψε:Όλοι αυτοί που βασίζουν τον λόγο τους στο φατσοβιβλίο ή στα blogs, αν μια στο εκατομμύριο γίνουν κάποτε επικίνδυνοι για τα λαμόγια, μπορούν τα λαμόγια να τους κλείσουν όλους μαζί, με το πάτημα ενός κουμπιού.Rainmaker έγραψε:σου παραθέτω αυτό το άρθρο νομίζω οτι μπορεί να απαντήσει σ αυτό που είπεςrandom έγραψε: Τώρα δουλευόμαστε; Σιγά μην γράψω άρθρο! Ο σκοπός είναι ο προσανατολισμός της κοινής γνώμης προς αυτά ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, όχι ένα ακόμα άρθρο που να γκρινιάζει, χαμένο μέσα στα υπόλοιπα.
http://thiva-hellas.blogspot.gr/2012/10 ... l?spref=fb
Δεν μπορώ λοιπόν να ακούω αηδείες, για τους οπαδούς των blogs και του φατσοβιβλίου.
Επιπέδου καφενείου συζητήσεις, από επαναστάτες του καναπέ, που παίζουν ακριβώς αυτό τον ρόλο για τον οποίο τα λαμόγια τους έχουν προορίσει. Τον ρόλο της βαβούρας, για να μπορούν να κρύβονται οι λοβιτούρες των λαμογιών.
Ακριβώς. Οι λοβιτούρες των λαμογιών έχουν μια και μόνο πηγή, και αυτή την μεγάλη αλήθεια και πραγματικότητα είναι που οι επαναστάτες του καναπέ κρύβουν με την φλυαρία τους.Rainmaker έγραψε:απο όλο το άρθρο αυτό μόνο σου έμεινε?random έγραψε:Όλοι αυτοί που βασίζουν τον λόγο τους στο φατσοβιβλίο ή στα blogs, αν μια στο εκατομμύριο γίνουν κάποτε επικίνδυνοι για τα λαμόγια, μπορούν τα λαμόγια να τους κλείσουν όλους μαζί, με το πάτημα ενός κουμπιού.Rainmaker έγραψε:
σου παραθέτω αυτό το άρθρο νομίζω οτι μπορεί να απαντήσει σ αυτό που είπες
http://thiva-hellas.blogspot.gr/2012/10 ... l?spref=fb
Δεν μπορώ λοιπόν να ακούω αηδείες, για τους οπαδούς των blogs και του φατσοβιβλίου.
Επιπέδου καφενείου συζητήσεις, από επαναστάτες του καναπέ, που παίζουν ακριβώς αυτό τον ρόλο για τον οποίο τα λαμόγια τους έχουν προορίσει. Τον ρόλο της βαβούρας, για να μπορούν να κρύβονται οι λοβιτούρες των λαμογιών.
-
Rainmaker
αυτοι την κρύβουν εσύ γιατί δεν βγαίνεις να την διατυμπανίσεις? ακόμα και το pirategov για να έχει επιτυχία πρέπει να το ΄΄πλασάρεις΄΄ στο ευρύ κοινό πως θα το κάνεις αυτό?random έγραψε: Ακριβώς. Οι λοβιτούρες των λαμογιών έχουν μια και μόνο πηγή, και αυτή την μεγάλη αλήθεια και πραγματικότητα είναι που οι επαναστάτες του καναπέ κρύβουν με την φλυαρία τους.
Δεν είμαι πλασιέ, για να πλασάρω οτιδήποτε στον οποιονδήποτε.Rainmaker έγραψε:αυτοι την κρύβουν εσύ γιατί δεν βγαίνεις να την διατυμπανίσεις? ακόμα και το pirategov για να έχει επιτυχία πρέπει να το ΄΄πλασάρεις΄΄ στο ευρύ κοινό πως θα το κάνεις αυτό?random έγραψε: Ακριβώς. Οι λοβιτούρες των λαμογιών έχουν μια και μόνο πηγή, και αυτή την μεγάλη αλήθεια και πραγματικότητα είναι που οι επαναστάτες του καναπέ κρύβουν με την φλυαρία τους.
Αν το κοινό είναι κοινό "χαρτοπαικτών" και "ναρκομανών" δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ μαζί τους , ούτε καν να ενταχθώ στην "χαρτοπαικτική" λέσχη τους.
Αν μιλάμε για κοινό ζωντανό και σε εγρήγορση, δεν χρειάζεται να τους πλασάρω τίποτε, θα πλασαριστούν από μόνοι τους.
Το κοινό δεν είναι άμοιρο ευθυνών, το κοινό είναι άξιο της μοίρας του.
-
Rainmaker
ξέρεις το ΄΄πλασάρεις΄΄ επίτηδες το χρησιμοποίησα υπάρχουν ένα εκατομύριο λέξεις για να το περιγράψω αυτό που ήθελα να πω αλλά ήθελα να δω για άλλη μια φορά ότι δεν μένεις στην ουσία των λόγων που λέω αλλά ... άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε τέλος η συζήτηση και για αυτό το θέμα, άντε να δούμε μέχρι πότε θα σε ταϊζωrandom έγραψε:Δεν είμαι πλασιέ, για να πλασάρω οτιδήποτε στον οποιονδήποτε.Rainmaker έγραψε:αυτοι την κρύβουν εσύ γιατί δεν βγαίνεις να την διατυμπανίσεις? ακόμα και το pirategov για να έχει επιτυχία πρέπει να το ΄΄πλασάρεις΄΄ στο ευρύ κοινό πως θα το κάνεις αυτό?random έγραψε: Ακριβώς. Οι λοβιτούρες των λαμογιών έχουν μια και μόνο πηγή, και αυτή την μεγάλη αλήθεια και πραγματικότητα είναι που οι επαναστάτες του καναπέ κρύβουν με την φλυαρία τους.
Αν το κοινό είναι κοινό "χαρτοπαικτών" και "ναρκομανών" δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ μαζί τους , ούτε καν να ενταχθώ στην "χαρτοπαικτική" λέσχη τους.
Αν μιλάμε για κοινό ζωντανό και σε εγρήγορση, δεν χρειάζεται να τους πλασάρω τίποτε, θα πλασαριστούν από μόνοι τους.
Το κοινό δεν είναι άμοιρο ευθυνών, το κοινό είναι άξιο της μοίρας του.
Κάποιοι πολίτες αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση του νερού (και αυτοί δεν είναι οι πειρατές)
Η αρκούδα νίκησε!Ο χειμώνας πλησιάζει και οι Αρκούδες αρχίζουν να ετοιμάζονται για την χειμερία νάρκη,......
Δημοσίευση: Παντού
Ναι: 10 (91%) · Αποχή: 2 · Όχι: 1 (9%) · Εγκεκριμμένο
Γιατί; Γιατί οι εχθροί της δημοκρατίας, μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν κατάληψη σε ένα κόμμα, πόσο μάλλον αν είναι μικρό. Είναι όμως αδύνατον να κάνουν κατάληψη στη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών.
Οι προτάσεις των αρκουδιάρηδων;
Τις προτάσεις σας για την διάσωση της αρκούδας, μαζί φυσικά και με το οικονομικό κόστος των προτάσεών σας, αγαπητοί 10 επώνυμοι (πλην κρυφοί πίσω από την ταμπέλα του κόμματος) πειρατές, παρακαλώ να τις καταθέσετε και ενωπίων του σώματος των πολιτών.Δημιουργία Υπέργειων ή/και υπόγειων διαβάσεων.
Κάμερες καταγραφής της κίνησης άγριας ζωής ώστε να υπάρξει και άμεση παρέμβαση του Κράτους.
Ειδικούς αντανακλαστήρες προκειμένου να μεγιστοποιούν το φως και να αντανακλούν τα φώτα των διερχόμενων αυτοκινήτων και να αποτρέπουν τα ζώα να διέρχονται την οδό, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και συμβαίνουν τα περισσότερα των τροχαίων ατυχημάτων. Όπως έκανε πρόσφατα παραδειγματικά ο Αρκτούρος http://www.arcturos.gr/el/index.php?opt ... &Itemid=49.
Ενισχυμένη υψηλή περίφραξη περιμετρικά σε όλη την Εγνατία Οδό.
Και αν δείτε ψήφο στις εκλογές, εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.....
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Ρε δεν διαβάζεις που μας λένε τα ίδια κυνηγοί, οικολόγοι και κάτι επαναστάτες. Πόλεμο νεύρων τους κάνουμε. Μαμιέται ο Δίας και εμείς γράφουμε για την αρκούδα.random έγραψε:Και αν δείτε ψήφο στις εκλογές, εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.....
Και trollάρουμε το σύστημα και δεν λέμε και μαλακίες. Δεν μπορούν να μας διαχειριστούν και έχουν αρχίσει τις λάσπες!!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
κάποιοι σας φτύνουν, και εσείς νομίζετε ότι βρέχει.baskin έγραψε:Ρε δεν διαβάζεις που μας λένε τα ίδια κυνηγοί, οικολόγοι και κάτι επαναστάτες. Πόλεμο νεύρων τους κάνουμε. Μαμιέται ο Δίας και εμείς γράφουμε για την αρκούδα.random έγραψε:Και αν δείτε ψήφο στις εκλογές, εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.....
Και trollάρουμε το σύστημα και δεν λέμε και μαλακίες. Δεν μπορούν να μας διαχειριστούν και έχουν αρχίσει τις λάσπες!!
Α και υπόψη, τώρα που τελείωσε η ψηφοφορία θα το αποκαλύψω.
Τα ατυχήματα που έχουν γίνει στην εγνατία οδό είναι όλα και όλα 6
Αλλά βέβαια, άλλο να γεμίσεις κάμερες και υπόγειες διαβάσεις όλη την εγνατία οδό, και άλλο την επαρχιακή οδό σιάτιστας καστοριάς