Videάκια - spotάκια
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Videάκια - spotάκια
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
NAI θα το βάλουμε και στο youtube του κόμματος.
Ανέβασέ το οπουδήποτε στην πιο υψηλή ανάλυση που έχεις
και στείλε email με το link στο tweets@pirateparty.gr
Αν δεν έχεις που να τ 'ανεβάσεις πες μου να σου δώσω FTP
NAI θα το βάλουμε και στο youtube του κόμματος.
Ανέβασέ το οπουδήποτε στην πιο υψηλή ανάλυση που έχεις
και στείλε email με το link στο tweets@pirateparty.gr
Αν δεν έχεις που να τ 'ανεβάσεις πες μου να σου δώσω FTP
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
ΠΟΛΥ καλό! Συγχαρητήρια!!
Σκέφτομαι να κάνω ακόμη ένα.
Χωρίς πολλά κείμενα σε στιλ cartoon.
Ένα νέο ζευγάρι να βλέπει μέσα σε μαύρο σκοτάδι και δυσωδία TV με χαρακτηριστικές δηλώσεις "ηγετών" των άλλων κομμάτων.
Να αλλάζουν κανάλι και να φυσάει ένα αναζωογονητικό αεράκι μέσα στο σαλόνι όταν εμφανίζεται το σήμα των "Πειρατών", με ήχους από γλάρους και θάλασσα στο background.
Χωρίς πολλά κείμενα σε στιλ cartoon.
Ένα νέο ζευγάρι να βλέπει μέσα σε μαύρο σκοτάδι και δυσωδία TV με χαρακτηριστικές δηλώσεις "ηγετών" των άλλων κομμάτων.
Να αλλάζουν κανάλι και να φυσάει ένα αναζωογονητικό αεράκι μέσα στο σαλόνι όταν εμφανίζεται το σήμα των "Πειρατών", με ήχους από γλάρους και θάλασσα στο background.
-
Μήπως πριν την "αρνητική διαφήμιση" που είναι και λίγο επικίνδυνη για όποιον την κάνει
πρέπει να πάμε σε θετική καμπάνια υπερ των θέσεών μας;
πχ Οι Καταλανοί βγάλαν το "ποιον ψηφίζεις όταν ψηφίζεις"
http://www.youtube.com/watch?v=rDG1807TY-k
και το άλλαξε το παιχνίδι (το περιμένουμε).
http://www.youtube.com/watch?v=T58qwsQpiq4
Ναι όλοι τα 'χουμε πάρει από το πολιτικό σύστημα, αλλά αν επιμείνουμε σε αρνητική διαφήμιση μπορεί να "μας κάψει".
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε "αρνητικές", αλλά ας είναι λίγες, ανάμεσα σε αρκετές θετικές.
πρέπει να πάμε σε θετική καμπάνια υπερ των θέσεών μας;
πχ Οι Καταλανοί βγάλαν το "ποιον ψηφίζεις όταν ψηφίζεις"
http://www.youtube.com/watch?v=rDG1807TY-k
και το άλλαξε το παιχνίδι (το περιμένουμε).
http://www.youtube.com/watch?v=T58qwsQpiq4
Ναι όλοι τα 'χουμε πάρει από το πολιτικό σύστημα, αλλά αν επιμείνουμε σε αρνητική διαφήμιση μπορεί να "μας κάψει".
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε "αρνητικές", αλλά ας είναι λίγες, ανάμεσα σε αρκετές θετικές.
Χθες που έφτιαχνα το βίντεο, έφαγα το web να βρω spotάκια άλλων χωρών, για να πάρω ιδέες και δεν βρήκα τίποτα... 
Από την εμπειρία μου πάντως, το καλύτερο είναι τα παράλληλα spot και από πολλές πλευρές (και όχι μόνο επίσημα, αλλά και από πολίτες που άλλωστε ο καθένας έχει τον δικό του μοναδικό λόγο που επιλέγει ένα κόμμα).
Το 1ο που έκανα δεν είναι εντελώς αρνητικό. Ισορροπεί, καθώς από την μέση και μετά έχει και τις βασικές αρχές του Κόμματος.
Όντως είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά ζούμε στο πιο ρευστό πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης, αλλά σιγά-σιγά τα "παράθυρα" κλείνουν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.
Ανοιχτός σε κάθε πρόταση για θετικά σποτάκια.

Από την εμπειρία μου πάντως, το καλύτερο είναι τα παράλληλα spot και από πολλές πλευρές (και όχι μόνο επίσημα, αλλά και από πολίτες που άλλωστε ο καθένας έχει τον δικό του μοναδικό λόγο που επιλέγει ένα κόμμα).
Το 1ο που έκανα δεν είναι εντελώς αρνητικό. Ισορροπεί, καθώς από την μέση και μετά έχει και τις βασικές αρχές του Κόμματος.
Όντως είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά ζούμε στο πιο ρευστό πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης, αλλά σιγά-σιγά τα "παράθυρα" κλείνουν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.
Ανοιχτός σε κάθε πρόταση για θετικά σποτάκια.
-
Μη σε αποπάρω, κάνε και το ζευγάρι που σκέφτηκες...
Οντως όταν ο κόσμος φτιάχνει δικά του, είναι super.
Το κακό είναι ότι ακόμη δεν έχουμε μερικά επίσημα.
Αν θες απλά διάβασε τη σελίδα "Αρχές-Πρόγραμμα" πάω στοίχημα θα σου έρθουν μερικά...
Οντως όταν ο κόσμος φτιάχνει δικά του, είναι super.
Το κακό είναι ότι ακόμη δεν έχουμε μερικά επίσημα.
Αν θες απλά διάβασε τη σελίδα "Αρχές-Πρόγραμμα" πάω στοίχημα θα σου έρθουν μερικά...

Καλά, εγώ δεν φημίζομαι για την "θετική ενέργειά" μου. 
Μου αρέσει να ξεβρακώνω (όσο το δυνατόν τεκμηριωμένα) πολιτικές απατεωνιές.
Όμως, είναι σημαντικό να γίνει ένας διαχωρισμός του τι εννοούμε "αρνητικό" σε πολιτική διαφήμιση.
Στην Ελλάδα αρνητική πολιτική διαφήμιση κάνει συνήθως ένα κόμμα προς το άλλο. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κυρίως για να πολώσουν και να συσπειρώσουν ψηφοφόρους που μέχρι την τελευταία στιγμή αμφιταλαντεύονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ προς ΠΑΣΟΚ για να "τσιμπήσει" τους δυσαρεστημένους, ή... το ΚΚΕ προς όλους (για ευνόητους λόγους). Φέτος, θα δούμε και νέο επεισόδιο μεταξύ ΝΔ-Καμμένου (που παρεμπιπτόντως έχει κλέψει κάποιες από της ιδέες του Ευρωπαϊκού Κινήματος των Πειρατών).
Όταν είσαι "new entry", πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποδείξεις ότι διαφέρεις από ΟΛΟΥΣ αυτούς.
Νομίζω ότι βασικό προτέρημα (για να μην πω "δικαίωμα" και "χρέος") των "Πειρατών" είναι η αμφισβήτηση των άλλων κομμάτων.
Και δυστυχώς, για να το κάνεις αυτό, πρέπει να καταδείξεις την υποκρισία τους και να τους μετατρέψεις σε μια άμορφη μάζα από τα ίδια "μπάζα".
Σορρυ για την κατάχρηση του χώρου.

Μου αρέσει να ξεβρακώνω (όσο το δυνατόν τεκμηριωμένα) πολιτικές απατεωνιές.
Όμως, είναι σημαντικό να γίνει ένας διαχωρισμός του τι εννοούμε "αρνητικό" σε πολιτική διαφήμιση.
Στην Ελλάδα αρνητική πολιτική διαφήμιση κάνει συνήθως ένα κόμμα προς το άλλο. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κυρίως για να πολώσουν και να συσπειρώσουν ψηφοφόρους που μέχρι την τελευταία στιγμή αμφιταλαντεύονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ προς ΠΑΣΟΚ για να "τσιμπήσει" τους δυσαρεστημένους, ή... το ΚΚΕ προς όλους (για ευνόητους λόγους). Φέτος, θα δούμε και νέο επεισόδιο μεταξύ ΝΔ-Καμμένου (που παρεμπιπτόντως έχει κλέψει κάποιες από της ιδέες του Ευρωπαϊκού Κινήματος των Πειρατών).
Όταν είσαι "new entry", πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποδείξεις ότι διαφέρεις από ΟΛΟΥΣ αυτούς.
Νομίζω ότι βασικό προτέρημα (για να μην πω "δικαίωμα" και "χρέος") των "Πειρατών" είναι η αμφισβήτηση των άλλων κομμάτων.
Και δυστυχώς, για να το κάνεις αυτό, πρέπει να καταδείξεις την υποκρισία τους και να τους μετατρέψεις σε μια άμορφη μάζα από τα ίδια "μπάζα".
Σορρυ για την κατάχρηση του χώρου.

-
Αρνητικό είναι και το "ψάχνω την ύπαρξή μου" ως αντίθεση στα άλλα υπάρχοντα.
Θετικό είναι το "αυτές είναι οι ιδέες μου".
Η μέχρι τώρα επικοινωνία μας ( www.pirateparty.gr/media ) έχει σχεδόν μόνο θετική χροιά.
ΥΓ Για το πρώτο βίντεο έχεις και τα συγχαρητήρια της γυναίκας μου, η οποία δεν έχει και ιδιαίτερη επαφή με τα του κόμματος
Θετικό είναι το "αυτές είναι οι ιδέες μου".
Η μέχρι τώρα επικοινωνία μας ( www.pirateparty.gr/media ) έχει σχεδόν μόνο θετική χροιά.
ΥΓ Για το πρώτο βίντεο έχεις και τα συγχαρητήρια της γυναίκας μου, η οποία δεν έχει και ιδιαίτερη επαφή με τα του κόμματος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες