Petros έγραψε:newpamelina έγραψε:Ο δημοσιογράφος ήταν βαλτός
λογικό το βρίσκω, αφού είναι κολλητός μου!
Ωραίους φίλους έχεις και εσύ...!!!

Petros έγραψε:newpamelina έγραψε:Ο δημοσιογράφος ήταν βαλτός
λογικό το βρίσκω, αφού είναι κολλητός μου!
Petros έγραψε:δεν φταίνε οι φίλοι μου που εγώ είμαι βαλτός και κολλητός του βαλτουύ
Petros έγραψε:υπάρχει κάτι που δεν εξήγησα;
newpamelina έγραψε:Υπάρχει η συνήθειά σου να έχεις αντιπειρατική συμπεριφορά, γιατί αυτό έχεις διδαχθεί ως πουλαίν του αιώνιου admin.
Και ξέρεις τι λέει ο λαός;
Πρώτα σου φεύγει η ψυχή, και μετά το χούι.
Petros έγραψε:newpamelina έγραψε:Υπάρχει η συνήθειά σου να έχεις αντιπειρατική συμπεριφορά, γιατί αυτό έχεις διδαχθεί ως πουλαίν του αιώνιου admin.
Και ξέρεις τι λέει ο λαός;
Πρώτα σου φεύγει η ψυχή, και μετά το χούι.
άλλα ρωτάς κι άλλα μαθαίνεις...
Petros έγραψε:δεν φταίνε οι φίλοι μου που εγώ είμαι βαλτός και κολλητός του βαλτουύ
Vassilis Perantzakis έγραψε:Petros έγραψε:δεν φταίνε οι φίλοι μου που εγώ είμαι βαλτός και κολλητός του βαλτουύ
Το τρόλλ μας είναι βαλτό των βαλτωμένων. Περίεργο πως εμφανίζεται κάθε φορά που κινδυνεύει να χάσει ψήφους από εμάς ο Λεβέντης...
newpamelina έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Ναι... με οδήγησε. Ενημερώσαμε τον κόσμο για την TTIP. Ο Πειρατής είναι ΠΡΩΤΑ πολίτης. Εσύ δεν είσαι πολίτης, είσαι μηχανισμός λογικών διαταραχών...![]()
O πειρατής είναι ένας στρατευμένος γραφειοκράτης, που σκοπό έχει να κάνει την αληθινή φωνή των πολιτών να ακουστεί.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες