καταδικαστηκε ο γεροντας παστιτσιος

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: καταδικαστηκε ο γεροντας παστιτσιος

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιαν 2014, 22:02

Kotsos έγραψε:Χαίρομαι που έν έτη 2014, οι "πειρατές" θεωρούν ορθό να λοιδωρείται κάποιος για τα θρησκευτικά πιστεύω του.
Ευτυχώς μπορώ τώρα πλέον να λέω τα ανέκδοτα για έναν αράπη, έναν Εβραίο και έναν χριστιανο, χωρίς να αισθάνομαι ντροπή ότι θίγουν τις ατομικές ελευθερίες κάποιων ατόμων, αφού σαν πειρατές δεν πιστεύουμε σε αυτές.

Nice trolling Kotsos. Μπορείς να πας να κάνεις παρέα με τους φυλακισμένους χρυσαυγίτες που έχουν την ίδια άποψη και ξεκίνησαν την διαδικασία με την μήνυση κατά του Γέροντα Παστίτσιου.

Έτσι κι αλλιώς το έχει πει ο Παΐσιος σε κάποια προφητεία. Μόνο οι ευγενείς και οι πατριώτες θα σώσουν την χώρα.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το trolling που έκανε ο Φ.Λ. στις στρατιές ηλιθίων "χριστιανών", τότε καλύτερα να πας πάλι καμιά βόλτα από την Μόσχα, περάσανε και οι νόμοι για τους gay (άλλο φρούτο και αυτοί), οι πειρατές εκεί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα "πειρατές". Μια χαρά θα αισθανθείς.

Ααααα και πρόσεχε αν γαμείς, μην πεις κάνα "Βαγγελίστρα μου" την ώρα της έξαψης, γιατί μπορεί να πας μέσα....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 18 Ιαν 2014, 00:46

It's a bitch when the rules go either way, ain't it???

Όταν θα καταλάβεις ότι είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις και να προσεύχεσαι στο βρακί της καλιόπης και δεν έχω κανένα δικαίωμα να στο απαγορεύσω, να σε χλευάζω, να σε προσβάλλω ή να σε διακομωδήσω για την επιλογή σου αυτή ή την πρακτική σου γιατί καταπατώ τα ατομικά σου δικαιώματα (τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχουμε στις καταστατικές αρχές) τότε ίσως και να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι.

Το να είσαι ΟΦΑ, και οι κανόνες να πρέπει να ισχύουν για όλους τους άλλους και όχι για εσένα, δεν σε κάνει προοδευτικό αλλά τυπικό δείγμα νεοέλληνα (κωλοέλληνα κατά πανούση). Τι κρίμα που δεν κατάλαβες ποτέ ότι ο Τζίμης έγραψε το τραγούδι για κάτι τυπάκια σαν και του λόγου σου.

(Ξέρω θα το σβήσεις αλλά μέχρι να το κάνεις κάποιοι θα το έχουν δει)
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 18 Ιαν 2014, 02:01

Kotsos έγραψε:It's a bitch when the rules go either way, ain't it???

Όταν θα καταλάβεις ότι είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις και να προσεύχεσαι στο βρακί της καλιόπης και δεν έχω κανένα δικαίωμα να στο απαγορεύσω, να σε χλευάζω, να σε προσβάλλω ή να σε διακομωδήσω για την επιλογή σου αυτή ή την πρακτική σου γιατί καταπατώ τα ατομικά σου δικαιώματα (τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχουμε στις καταστατικές αρχές) τότε ίσως και να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι.

Το να είσαι ΟΦΑ, και οι κανόνες να πρέπει να ισχύουν για όλους τους άλλους και όχι για εσένα, δεν σε κάνει προοδευτικό αλλά τυπικό δείγμα νεοέλληνα (κωλοέλληνα κατά πανούση). Τι κρίμα που δεν κατάλαβες ποτέ ότι ο Τζίμης έγραψε το τραγούδι για κάτι τυπάκια σαν και του λόγου σου.

Δηλαδή ο Λιακόπουλος και οι παρατρεχάμενοι που χρησιμοποίησαν έναν "Γέροντα" ώστε να φτιάξουν ολόκληρη αγορά με σκοπό την κερδοσκοπία από φανατισμένους ανόητους είναι αθώοι και καθόλου βλάσφημοι προς τη μνήμη του μοναχού, αλλά η σάτιρα αυτής εμπορευματοποίησης και κερδοσκοπίας είναι αδίκημα...

Δεν ξέρω τι άλλο να πω μετά από αυτή σου την τοποθέτηση...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Ιαν 2014, 02:33

Με συγχωρείς αλλά είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα να χλευάζω για παράδειγμα αυτούς που πιστεύουν στον Δημιουργισμό αντί στην Εξέλιξη, δεν μπορείς να το κάνεις αδίκημα... τον κώλο σου κάτω να χτυπάς με την σοβαροφάνεια.

Αντίστοιχο δικαίωμα τους είναι να πιστεύουν ότι θέλουν και να μου καταστρέφουν εγκεφαλικά κύτταρα από την απόγνωση...

Οπότε πάτσι είμαστε. Χλευάζω εγώ, με τυραννάνε αυτοί. Εσύ την γάμησες την ισορροπία, μεγάλε νομοθέτη.

Οι Παΐσιοι μπορούν να λένε ότι θέλουν και οι Παστίτσιοι να χλευάζουν όσο θέλουν. Αυτό είναι δημοκρατία, θεματοφύλακα τις πλάκας.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 18 Ιαν 2014, 10:28

Petros έγραψε:

Δηλαδή ο Λιακόπουλος και οι παρατρεχάμενοι που χρησιμοποίησαν έναν "Γέροντα" ώστε να φτιάξουν ολόκληρη αγορά με σκοπό την κερδοσκοπία από φανατισμένους ανόητους είναι αθώοι και καθόλου βλάσφημοι προς τη μνήμη του μοναχού, αλλά η σάτιρα αυτής εμπορευματοποίησης και κερδοσκοπίας είναι αδίκημα...

Δεν ξέρω τι άλλο να πω μετά από αυτή σου την τοποθέτηση...

Και οι ταβέρνες ξεπούλησαν τα παστίτσια .

Ζήτω ο Μέγας Μουσακάς :lol:
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 18 Ιαν 2014, 11:40

Kotsos για πες μου ακριβώς τι σχέση έχει η λοιδορία μίας θρησκείας (που υποτίθεται ήταν ο νόμος που παραβιάστηκε) με την διακωμώδηση της εμπορικής εκμετάλλευσης ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ καλόγερου; Επίσης τι νόημα έχει το κράτος να προστατεύει την ελευθερία λόγου αν υπάρχουν αστερίσκοι; Δεν τους εφαρμόζουν για τους νεοναζί όταν ζητάνε ούτε λίγο ούτε πολύ να θανατώνονται οι "ξένοι" αν είναι φτωχοί, αλλά με το που πούμε ο "Άει ποντ" μαζί μας, είμαστε βλάσφημοι;

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε επειδή ο προφυλακισμένος Νεοναζί/Μαφιόζος, ο Χρήστος Παππάς, ζήτησε στην βουλή να γίνει κάτι για τον "βλάσφημο" γέροντα Παστίτσιο!!! Πως ακριβώς ορίζεται η βλασφημία; Ξέρεις; Αν ήταν κάποιος συγγενής του Παΐσιου που είχε προσβληθεί θα μπορούσε να κάνει μήνυση για άλλο λόγο. Αλλά βλασφημία αυτό δεν το λες με τίποτα.

Είθε το Ιπτάμενο Τέρας Σπαγγέτι να σε κρατήσει κάτω με τις χυλοπιτικές προεκτάσεις του... γιατί με τον αέρα που έχουν τα μυαλά σου σε βλέπω να πετάς...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 18 Ιαν 2014, 16:50

Kotsos έγραψε:Όταν θα καταλάβεις ότι είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις και να προσεύχεσαι στο βρακί της καλιόπης και δεν έχω κανένα δικαίωμα να στο απαγορεύσω, να σε χλευάζω, να σε προσβάλλω ή να σε διακομωδήσω για την επιλογή σου αυτή ή την πρακτική σου γιατί καταπατώ τα ατομικά σου δικαιώματα (τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχουμε στις καταστατικές αρχές) τότε ίσως και να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι.

Κώτσο, την πέταξες την μαραρονοκοτσάνα σου, παραδέξου το ήρεμα και ωραία και υπερήφανα, και άσε σάλτσες και τις μπεσαμέλ... Με κανέναν τρόπο οι αρχές μας δεν μπορούν να ερμηνευτούν υπέρ του περιορισμού της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

Δεν υφίσταται καμία προστασία για χλευασμό, προσβολή η διακωμώδηση σε δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία. Είναι δικαίωμα του καθενός να κριτικάρει και να σατιρίζει οτιδήποτε, και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν αυτό έχει το ταμπελάκι της πίστης (πόσο ακόμα περισσότερο όταν έχει αυτό το ταμπελάκι κακόβουλα, όντας μέρος συστηματικής και οργανωμένης απάτης σε βάρος πιστών).

Αν μη τι άλλο, αν δεν θες να σε χλευάζουν για αυτά που λες, τότε ίσως απλά να μην λες πράγματα άξια χλευασμού. Το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να αμφισβητώ (δίκαια και τεκμηριωμένα) την νοημοσύνη σου αν αρχίσεις να λες για Παϊσιους και φέτες ψωμί του τόστ με τυρί που κλαίνε.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ο χλευασμός ενός ηλίθιου και παλαβού είναι χλευασμός της θρησκείας γενικότερα. Οι πιστοί που δεν θέλουν να συνδέεται η πίστη τους με τις παπαρολογίες του κάθε πικραμένου, δεν έχουν το δικαίωμα να τον καταδικάσουν και να τον κρίνουν; Γιατί είναι εξύβριση θρησκείας ο Παστίτσιος και όχι ο Παΐσιος; Ποιός το κρίνει αυτό; Έχει ρόλο το κράτος να διατηρεί την καθαρότητα της κάθε θρησκείας για λογαριασμό της, και αν είναι έτσι ποιας θρησκείας; Η πίστη στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας δεν πρέπει να είναι εξίσου αποδεκτή με την πίστη στους σαολίν του Παΐσιου; Σε σοβαρότερο, πραγματικό και ρεαλιστικό επίπεδο, θα έπρεπε οι (θρησκευτικά) σατανιστές να διώκονται για την πίστη τους για να μην νιώθουν προσβεβλημένοι οι ορθόδοξοι; Ένας τρίτος δεν έχει δικαίωμα να σατιρίσει όποια πλευρά θέλει, ή μόνο η μία αξίζει προστασίας από τον κρατικό μηχανισμό; Έχει πάτο το κονσερβοκούτι με τα σκουλήκια (και τα μακαρόνια) που άνοιξες;

Επίσης, μην προσποιούμαστε ότι δεν γνωρίζαμε όλοι μας ποια θα ήταν η θέση των πειρατών από την αρχή. Δεκάδες-εκατοντάδες φορές έχουν εκφράσει κόμματα πειρατών την θέση ότι ακόμα και ο λόγος του μίσους δεν πρέπει να διώκεται. Και γιατί να διώκεται οποιοσδήποτε λόγος εξάλλου; Ποιος το κρίνει τι είναι άξιο δίωξης; Εμένα με προσβάλουν αυτά που λένε τα Χρυσά Αυγά, όμως δεν θέλω να μπουν φυλακή για αυτά που λένε (θέλω να μπουν φυλακή για αυτά που κάνουν). Κατ επέκταση με προσβάλλουν αυτά που λέει ο Σεραφείμ, δεν ζητάω όμως να μπει φυλακή. Παρ όλα αυτά έχω το πολιτικό δικαίωμα να χαρακτηρίζω ηλίθιους ή παραπλανημένους αυτούς που υποστηρίζουν οποιονδήποτε από τους προηγούμενους.

Κλείνοντας, μετανοείτε, γιατί το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας θα σας φάει με κεφτέδες.
Verba volant, scripta manent

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 18 Ιαν 2014, 17:32

Αν τυχόν τοποθετηθώ ως:
"Δεν μας αφορά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε"..... θα είμαι "γραφικός";

Ο "φιλαράκος" blogger που "τσαμπουκαλεύτηκε", ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε ή τουλάχιστον το προσπάθησε, το θυμικό μας!!

Ερώτηση:
Είναι δυνατόν, όλο το ΠΕΙΡ, να ασχολείται με τα σχόλια του κάθε blogger;

Συνεπώς:
Πολιτικά, έχουμε "θέση" πως για αυτά τα θέματα αποφασίζουν οι πολίτες;
Ή αγόμεθα και φερόμεθα από την τοποθέτηση του κάθε τυχάρπαστου;

Προσωπική μου τοποθέτηση:
Από εδώ και στο εξής, όποιος έχει αντιρρήσεις, έχει έναν και μόνο "δρόμο":
Βάζει την γνώμη του στην κρίση του ΣτΜ και τέλος!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 18 Ιαν 2014, 18:15

laskaris_vasilis έγραψε:Αν τυχόν τοποθετηθώ ως:
"Δεν μας αφορά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε"..... θα είμαι "γραφικός";

Ο "φιλαράκος" blogger που "τσαμπουκαλεύτηκε", ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε ή τουλάχιστον το προσπάθησε, το θυμικό μας!!

Ερώτηση:
Είναι δυνατόν, όλο το ΠΕΙΡ, να ασχολείται με τα σχόλια του κάθε blogger;

Συνεπώς:
Πολιτικά, έχουμε "θέση" πως για αυτά τα θέματα αποφασίζουν οι πολίτες;
Ή αγόμεθα και φερόμεθα από την τοποθέτηση του κάθε τυχάρπαστου;

Προσωπική μου τοποθέτηση:
Από εδώ και στο εξής, όποιος έχει αντιρρήσεις, έχει έναν και μόνο "δρόμο":
Βάζει την γνώμη του στην κρίση του ΣτΜ και τέλος!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!

για ποιο θέμα συζητάμε; :|
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 18 Ιαν 2014, 22:12

έφαγε παστίτσιο και πόνεσε το στομάχι της....."θαύμα" http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231288111
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες