Ανακοίνωση γραφείου τύπου των "πειρατών"

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ανακοίνωση γραφείου τύπου των "πειρατών"

Δημοσίευσηαπό omissman » 13 Ιουν 2013, 22:10

Βασιλη, νομιζω οτι επιτεινεται η συγχυση επειδη χρησιμοποιουμε λαθος "ορους"...

Αλλο πραγμα το "διοικητικο" (τραπεζοκομοι - οδοκαθαριστες - χαμαληδες κλπ)...

Αλλο πραγμα το "πολιτικο" ( πολιτμπυρο)

Αλλο πραγμα το "ηγετικο" ( αυτο που παιρνει πρωτοβουλιες, ανοιγει δρομους με δημιουργικο πνευμα, δειχνει κατευθυνσεις κλπ)

Ας το παρουμε επιτελους αποφαση οτι δεν εχουν ολοι τις ιδιες ικανοτητες, ουτε τα ιδια ενδιαφεροντα, ουτε την ιδια εμπειρια, ουτε την ιδια γνωση εν γενει... και ας "επιτρεψουμε" σε οσους μπορουν να προσφερουν αυτο που μπορουν ετσι ωστε και οι υπολοιποι να κερδισουν απο την εμπειρια και τις γνωσεις τους , χωρις να υστεριαζουμε γυρω απο αντιληψεις μιας χυδαιας και λαϊκίστικης "αμεσοδημοκρατικης" παπαγαλιας...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 13 Ιουν 2013, 22:15

+1 omissman αξιοκρατία. Εγώ το σκέφτομαι ως εξής. Να έχει δικαίωμα ο καθένας μας στην δοκιμή - η όπως το λέω στην αποτυχία. Ναι δικαίωμα στην αποτυχία. Δηλαδή, δοκιμάζω, δεν τα καταφέρνω ΠΡΟΣΠΑΘΩ, και μαθαίνω τις αντοχές μου, τις αδυναμίες μου - τα λάθη μου. Μαθαίνω αναλύοντας, και ανοίγοντας τον δρόμο ΓΡΗΓΟΡΑ για τον επόμενο να δοκιμάσει και χτίζοντας πάνω στα μαθήματα από τα παθήματα. Θέλει καλή οργάνωση και αυτογνωσία, προσωπική αλλά και σε όλο το γκρούπ.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 13 Ιουν 2013, 22:23

Ο αρκούδος (που γκαβλώνει να περπατάει στο χιόνι) έγραψε comment στην ανάρτηση για την αναμετάδοση της ΕΡΤ από το ΠΕΙΡ στη σελίδα στο FB:

"Λογοκρισία ε; εμάς γιατί δεν μας βάλατε ότι αναμεταδίδουμε το σήμα + link από το απόκομμα"

Έφαγε ένα σβήσιμο που ήταν όλο δικό του.... :twisted:
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες