Ποντίκια

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Συγχαρητήρια για το Νέο κόμμα των πειρατών.

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 16:16

Η άμεση δημοκρατία απαιτεί ενημερωμένους και υπεύθυνους πολίτες. Παιδεία... Δεν γίνεται πράξη όπως είμαστε τώρα... (γενικά, όχι το Πειρατικό μόνο). Άλλο το ιδεατό και άλλο το πως θα φτάσουμε εκεί και που είμαστε.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 01 Μάιος 2013, 16:25

mankasp έγραψε:
agelos έγραψε:εγω παντως ναι θα φύγω.

Μη κολλάς στην λέξεις, η δημοκρατία είναι μια, δεν χρειάζεται η λέξη άμεση μπροστά. Η ουσία είναι αλλού. Είναι στη διαφάνεια, στην ελευθερία του λόγου και στα ίσα δικαιώματα.

Το 'αμεση' απλά είναι 'in' στις τάξεις των 'αγανακτισμένων'

Έχεις απόλυτο δίκιο mankasp!!
Απλά, εμείς το έχουμε διαχειριστεί λάθος!!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 01 Μάιος 2013, 16:28

mankasp έγραψε:
agelos έγραψε:εγω παντως ναι θα φύγω.

Μη κολλάς στην λέξεις, η δημοκρατία είναι μια, δεν χρειάζεται η λέξη άμεση μπροστά. Η ουσία είναι αλλού. Είναι στη διαφάνεια, στην ελευθερία του λόγου και στα ίσα δικαιώματα.

Το 'αμεση' απλά είναι 'in' στις τάξεις των 'αγανακτισμένων'

δυστυχως μανώλη η δημοκρατία στις μέρες μας δεν είναι μια. και η "άμμεση" για μενα τουλάχιστον λέει πολλά. και ναι βασίλη σε αυτο έχεις δίκιο. αλλα για να έχουμε στόχο την άμμεση πρέπει πρώτα να ενημερώσουμε, να μορφώσουμε τον κόσμο. και για να μας ακούσουν πρέπει πρώτα να ακουστούμε. και ο τρόπος είναι ένας. η προβολή μέσω διαφορετικών πράξεων. εκτός κι αν μας βολεύει να μείνουμε 30 χρόνια στο περιθπωριο και να γίνουμε γράφικοι (όπως το κκε). και σε αυτηντην περίπτωση θα αποχωρήσω. γιατι ήρθα για να παράγω κι όχι για να λέω ότι έχω μια ιδεα. συγνωμη αλλα να την βράω την ιδέα αν δεν γίνει πράξη ΟΣΟ ΖΩ.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 01 Μάιος 2013, 16:50

@agelos:
Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο!
Νοιώθω πως δεν βρίσκομαι σε αυτόν τον πλανήτη για να "μορφώσω" κάποιους!!!
Με αυτή τη στάση ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Προσπαθώ συνεχώς να μεταβιβάσω τις γνώσεις μου/ανησυχίες μου/εμπειρία μου/άποψή μου..... Παύλα και τελεία!!!
Ανησυχείς να "ακουστούμε"!!
Ναι αλλά πως;
Και το γαϊδούρι, όταν "γκαρίζει" ακούγεται όμως δεν λέει κάτι!! (τουλάχιστον δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εμείς)!

Θα τολμήσω να πω κάτι, το οποίο το σκέφτομαι συνεχώς αλλά...... Ίσως να ξεσηκώσει εδώ μέσα άπειρες αντιδράσεις:
Ότι ήταν οι κομμουνιστές στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μήπως, είναι το Πειρατικό κίνημα τώρα;
(Το θράσος μου δεν περιγράφεται αλλά...... Έτσι είμαι εγώ!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 01 Μάιος 2013, 16:55

laskaris_vasilis έγραψε:@agelos:
Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο!
Νοιώθω πως δεν βρίσκομαι σε αυτόν τον πλανήτη για να "μορφώσω" κάποιους!!!
Με αυτή τη στάση ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Προσπαθώ συνεχώς να μεταβιβάσω τις γνώσεις μου/ανησυχίες μου/εμπειρία μου/άποψή μου..... Παύλα και τελεία!!!
Ανησυχείς να "ακουστούμε"!!
Ναι αλλά πως;
Και το γαϊδούρι, όταν "γκαρίζει" ακούγεται όμως δεν λέει κάτι!! (τουλάχιστον δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εμείς)!

Θα τολμήσω να πω κάτι, το οποίο το σκέφτομαι συνεχώς αλλά...... Ίσως να ξεσηκώσει εδώ μέσα άπειρες αντιδράσεις:
Ότι ήταν οι κομμουνιστές στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μήπως, είναι το Πειρατικό κίνημα τώρα;
(Το θράσος μου δεν περιγράφεται αλλά...... Έτσι είμαι εγώ!!!)

μόνο στο πως θα απαντήσω. κατα περιόδους έχω προτείνει πράγματα αλλα δυστυχως δεν ήταν μέσα στα ιντερνετικα ιδεατα (και ναι θα γκρινιάζω συνεχω΄ς μεχρι να καταλάβετε ). κι όχι μόνο εγώ το είπαν κι άλλοι. μια κινηση που στηριξα μεχρι που ειδα οτι δεν την στηρίζει κανεις ειναι η συνεργατικά οικονομία. να ξεκινήσουμε να κάνουμε μερικες παρουσιασεις. ξεκινησα να κανω μεταφρασεις κατι που δεν το έχω αλλα είδα ότι ούτε καν μας ενδιαφέρει μιας και η επιτροπή οικονμίας δεν το συζήτησε κι άλλα τετοια άκουγα. αλλα ποιος έχει ορεξη για δουλειά ΕΞΩ απο εδώ? μετρα χέρια βασίλη. δεν είμαστε πειρατές και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο με στεναχωρεί που το παραδέχομαι.

υ.γ. ναι είμαι τόσοοοο μαλ... ρομαντικός ήθελα να πω.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 16:58

agelos, γιατί; Πόσες φορές διαφώνησα εγώ με άλλους; Σιγά μη χαλάσω την ζαχαρένια μου γιατί κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη. Ίσα ίσα... εδώ φαίνεται ότι μπορούμε να το δουλέψουμε. Έχω διαφωνήσει και με τον Βασίλη και με τον Ζάππα και τον Διονύση και τον Νίκο και με τον Χρήστο... για διάφορα θέματα. Αλλά σε άλλο τόσα και περισσότερα έχουμε συμφωνήσει.

Το παν είναι να μην υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας. Ο συναισθηματισμός και η υπερβολή είναι το πρόβλημα. Όχι οι διαφωνίες.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 01 Μάιος 2013, 17:00

Vassilis Perantzakis έγραψε:agelos, γιατί; Πόσες φορές διαφώνησα εγώ με άλλους; Σιγά μη χαλάσω την ζαχαρένια μου γιατί κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη. Ίσα ίσα... εδώ φαίνεται ότι μπορούμε να το δουλέψουμε. Έχω διαφωνήσει και με τον Βασίλη και με τον Ζάππα και τον Διονύση και τον Νίκο και με τον Χρήστο... για διάφορα θέματα. Αλλά σε άλλο τόσα και περισσότερα έχουμε συμφωνήσει.

Το παν είναι να μην υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας. Ο συναισθηματισμός και η υπερβολή είναι το πρόβλημα. Όχι οι διαφωνίες.

το πρόβλημα δεν ειναι οι διαφωνιες. το πρόβλημα ειναι η απραξία. αυτο που ειπα πριν στον βασίλη. αλλα να μην ξεφεύγουμε για το θέμα. εδω μιλάμε για τους νέους πειρατες΄. :P

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 17:10

agelos έγραψε:το πρόβλημα δεν ειναι οι διαφωνιες. το πρόβλημα ειναι η απραξία. αυτο που ειπα πριν στον βασίλη. αλλα να μην ξεφεύγουμε για το θέμα. εδω μιλάμε για τους νέους πειρατες΄. :P

Με συγχωρείς αλλά δεν βλέπω απραξία. Μόνο αυτές τις μέρες είχαμε 4-5 πράγματα που κάναμε. Άλλα πέτυχαν, άλλα όχι, αλλά ασχοληθήκαμε με διάφορα και τρέχουν διάφορα.

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 01 Μάιος 2013, 17:23

ekfrasi έγραψε:
tamystikatouvaltou έγραψε:
mankasp έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

από εσένα και τα φασιστάκια, περιμένουμε να βγάλετε την άμεση δημοκρατία από το καταστατικό σας για να σας αφήσουμε ήσυχους.

Πες μου κάτι σοβαρά:

ΑΝ φύγει η 'άμεση δημοκρατία" ως λέξη από το καταστατικό και τις αρχές θα φύγεις?
(οι όλοι... εσύ δηλαδή, όλοι, όλοι για πάντα)

Φυσικά και θα φύγω.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 17:30

tamystikatouvaltou έγραψε:Φυσικά και θα φύγω.

Να φύγετε κύριε... να πάτε αλλού...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες