baskin έγραψε:Κόψε γιατί θα αρχίσω να κάνω mod.
Τα σχόλια δικά σας.
Re: Τα σχόλια δικά σας.
-
SilindeElendil
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Respect στο pet..... 
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
και εδώ παρακαλώ.pappasadrian έγραψε:βλ. σελ. 1
Κρίνετε μήνυμα εσωτερικής αλληλογραφίας,
και έπειτα κρίνετε και μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του καθενός....
Το έχετε καταλάβει ότι ο καθένας στο προσωπικό του προφίλ στα social media μπορεί να γράφει ότι θέλει, άμα θέλει ας γράψει και πρωθυπουργός ελλάδας.
και έπειτα κρίνετε και μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του καθενός....
Το έχετε καταλάβει ότι ο καθένας στο προσωπικό του προφίλ στα social media μπορεί να γράφει ότι θέλει, άμα θέλει ας γράψει και πρωθυπουργός ελλάδας.
-
baskin
Να κάνω και εγώ μία ανάρτηση στο προσωπικό μου προφίλ που να λέει ότι το μέλος Χρήστος Αρκούδος τα παίρνει από την Greenpeace;kailor έγραψε:Κρίνετε μήνυμα εσωτερικής αλληλογραφίας,![]()
και έπειτα κρίνετε και μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του καθενός....![]()
Τράβα διάβασε τις αρχές.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
κάντο....baskin έγραψε:Να κάνω και εγώ μία ανάρτηση στο προσωπικό μου προφίλ που να λέει ότι το μέλος Χρήστος Αρκούδος τα παίρνει από την Greenpeace;kailor έγραψε:Κρίνετε μήνυμα εσωτερικής αλληλογραφίας,![]()
και έπειτα κρίνετε και μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του καθενός....![]()
Τράβα διάβασε τις αρχές.
δικό σου προφίλ, μπορείς να γράφεις ότι θες, και δεν έχει σχέση ούτε με τις αρχές, αλλά ούτε και με το καταστατικό. Είναι προσωπικό προφίλ του καθενός, που θα μπορούσε να μην έχει κανέναν μας σαν φίλο, και έτσι να μην το μαθαίναμε ποτέ.
Μάλλον πρέπει να μάθεις περί των ελευθεριών που υπάρχουν σε social media, σαν το facebook.
-
baskin
Είσαι ανίατη περίπτωση... Τράβα σε έναν δικηγόρο να σου εξηγήσει μερικά πράγματα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
petrogazz
- Επικοινωνία:
Ποια προσωπική αλληλογραφία ρε, φόρα παρτίδα ήταν, ίσως από άγνοια (ποσώς με απασχολεί). Εγώ άνοιξα το fb μου και είδα το συγκεκριμένο post, όχι πμ (δες και το screenshoot του Ανδριανού) και επειδή στάζει χολή το σχολιάζω.
Εσένα kailor δεν σε απασχολούν καθόλου οι χαρακτηρισμοί μελών και μάλιστα με ύπουλο τρόπο; Αν υπήρχε και το δικό σου όνομα στον οχετό θα έλεγες τα ίδια;
Εσένα kailor δεν σε απασχολούν καθόλου οι χαρακτηρισμοί μελών και μάλιστα με ύπουλο τρόπο; Αν υπήρχε και το δικό σου όνομα στον οχετό θα έλεγες τα ίδια;