Ψηφοφορία 07/2013

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ψηφοφορία 07/2013

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

SilindeElendil έγραψε:Περαν τουτου η επιλεκτικη επικληση του καταστατικου ειναι τουλαχιστον αστεια.Δηλαδη για να αμφισβητησεις την αποφαση για το Liquid feedback κανεις μνεια για το 6.3 αλλα οταν σου λενε οτι αρμοδια για την ερμηνεια του καταστατικου ειναι η Ε.Δ τοτε το καταστατικο παυει να ισχυει.

Ελπιζω να γινεται αντιληπτο οτι ο μονος δρομος για σενα ειναι να κατεβασεις τις προτασεις σου στο ΣτΜ για ψηφιση.
Πειρατικα παντα
Επειδή αποφάσισα να αλλάξω στάση:
Τι λες ρε "χλιμίντζουρα"!!!!
Το Καταστατικό είναι πάντα μπροστά μας!!!
Θα το επικαλούμαστε όποτε θέλουμε από την στιγμή που δεν προσπαθούμε να κάνουμε αλχημείες!!!
.... Παρ` εκτός και αν σε "βολεύει" η επιλεκτική χρήση του!! Respect!
Ζήτησέ το και θα πειθαρχήσουμε!!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
SilindeElendil

Δημοσίευση από SilindeElendil »

laskaris_vasilis έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Περαν τουτου η επιλεκτικη επικληση του καταστατικου ειναι τουλαχιστον αστεια.Δηλαδη για να αμφισβητησεις την αποφαση για το Liquid feedback κανεις μνεια για το 6.3 αλλα οταν σου λενε οτι αρμοδια για την ερμηνεια του καταστατικου ειναι η Ε.Δ τοτε το καταστατικο παυει να ισχυει.

Ελπιζω να γινεται αντιληπτο οτι ο μονος δρομος για σενα ειναι να κατεβασεις τις προτασεις σου στο ΣτΜ για ψηφιση.
Πειρατικα παντα
Θα το επικαλούμαστε όποτε θέλουμε από την στιγμή που δεν προσπαθούμε να κάνουμε αλχημείες!!!

Η αποσπασματικη χρηση μερικων προτασεων χωρις την παραθεση ολου του κειμενου που προηγηθηκε απλα σε αφηνει εκθετο στα ματια των αναγνωστων.Ξαναδιαβασε τι εγραψα και σε σχεση με τι. :geek:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

Εγω παλι νομιζω οτι κατανταμε γραφικοι να μην συζηταμε για το περιεχομενο, αλλα για τους κανονισμους.
Αν ειστε προγραμματιστες με αρχιδια, ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (και μην ακουω γκρινιες).
Ο Βασιλης ο Κοκκινος ηδη το ξεκινησε.

Αν παλι θελετε να φτανουμε στο ποθουμενο χωρις κοπο, ανοιξτε κανενα project στο Κουμπασο
για να μαζεψετε υπογραφες, ωστε στο προσεχες Συνεδριο να αλλαξει το Καταστατικο και να
απαιτειται (οπως πολυ σωστα ειχε ηδη προβλεψει ο Ανεστης) ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ δεκαπέντε ή είκοσι ατόμων για να τεθεί προς ψηφιση
και να μην βλεπουμε αστειες ψηφοφοριες (που απασχολουν αδικα τους διαχειριστες).

Εξ επαγγελματος βεβαια μια λυση που σκεφτομαι με την μια ειναι να μπει και ΠΑΡΑΒΟΛΟ (10 Ευρω) προς τερψη
του Υπευθυνου Οικονομικων... :D

As simple as that.
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

laskaris_vasilis έγραψε: Επειδή αποφάσισα να αλλάξω στάση:
:)
Το καταστατικό λέει ότι το ΣΤΜ διαλέγει τα εργαλεία του. Διάλεξε. Δεν άρεσε το τι διάλεξε; Σκασίλα μας. Μπορεί να ξαναδιαλέξει. Δεν άρεσε το τι διάλεξε; Σκασίλα μας. Μπορεί να ξαναδιαλέξει. Αλλά μέχρι να ξαναδιαλέξει, κάθε φορά ισχύει αυτό που διάλεξε.

Οτιδήποτε άλλο είναι για να έχουμε να ανταλλάσσουμε φιλοφρονήσεις.

Υπογραφή:
Ο "δικαστής" της γειτονιάς σας...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
laskaris_vasilis

SilindeElendil έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:

Πειρατικα παντα

Η αποσπασματικη χρηση μερικων προτασεων χωρις την παραθεση ολου του κειμενου που προηγηθηκε απλα σε αφηνει εκθετο στα ματια των αναγνωστων.Ξαναδιαβασε τι εγραψα και σε σχεση με τι. :geek:
Σου αποδεικνύω (και στους φίλους σου) πως η προπαγάνδα δεν περνάει παντού!!!
Την έχω διδαχθεί, την έχω βιώσει!!! Basta!!!
Δεν την γουστάρω!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
pav

Δημοσίευση από pav »

chprokop έγραψε:Αν ειστε προγραμματιστες με αρχιδια, ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (και μην ακουω γκρινιες).
Φαίνεται ο κύριος που αναφέρεις έχει μεγαλύτερα αρχίδια από εμάς. Εν πάση περιπτώσει, με τα μικρά μας αρχίδια προτείναμε ένα σύστημα που θεωρούμε πολύ καλύτερο από ότι έχουμε δει να εφαρμόζεται ως τώρα. Θα παρακαλούσα τους στοχαστές με μεγάλα αρχίδια να καταγράψουν τον τρόπο που πρέπει να δουλεύει το εν λόγω σύστημα ώστε να το υλοποιήσουμε όταν αποκτήσουμε αρχίδια της προκοπής.
SilindeElendil

Δημοσίευση από SilindeElendil »

laskaris_vasilis έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:
Σου αποδεικνύω (και στους φίλους σου) πως η προπαγάνδα δεν περνάει παντού!!!
Δεν την γουστάρω!!!!!!

Μετα τον kailor βρηκαμε και δευτερο μελος να στελεχωσει(υποχρωτικα) το νεο τμημα που φτιαχνουμε https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3390
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilindeElendil την 21 Ιαν 2013, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
laskaris_vasilis

SilindeElendil έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε: Σου αποδεικνύω (και στους φίλους σου) πως η προπαγάνδα δεν περνάει παντού!!!
Δεν την γουστάρω!!!!!!

Μετα τον kailor βρηκαμε και δευτερο μελος να στελεχωσει(υποχρωτικα) το νεο τμημα που φτιαχνουμε https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3390
Από "παπαρδέλες" χορτάσαμε αλλά....... από "γεύση" μηδέν!!!!
(Έχεις φάει "άνοστες" παπαρδέλες;;; Ούτε στον εχθρό μου!!!!)
enros

Δημοσίευση από enros »

chprokop έγραψε:ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (και μην ακουω γκρινιες).
TO ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ BETA VERSION (ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η ΙΤ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ) KAI ΤΕΛΙΚΑ TO ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ!!!!!
piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από piratiko.org »

enros έγραψε:
chprokop έγραψε:ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (και μην ακουω γκρινιες).
TO ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ BETA VERSION (ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Η ΙΤ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ) KAI ΤΕΛΙΚΑ TO ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ!!!!!

για ενημέρωσε σε παρακαλώ την d.e. περί τίνος σύστημα πρόκειται και πότε εξαφανίστηκε από την IT.

[email protected]
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική συζήτηση”