εμενα πιο πολυ απ'ολα με χαλασε η "συσταση". να μου ελεγαν κανουμε μια προταση βρε παιδι μου για να λειτουργει καλυτερα το φορουμ μπλα μπλα μπλα,να το δεχομουν.
η ελευθερια του λογου που λεμε παει περιπατο αν εγω γραψω κατι που για χ,ψ λογους δεν ταιριαζει (πχ ειναι ανορθογραφο) με τις συστασεις τις ΔΕ.
οποτε,προσωπικα απαντω ΟΧΙ στις συστασεις.
ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
koslibpro έγραψε:εμενα πιο πολυ απ'ολα με χαλασε η "συσταση". να μου ελεγαν κανουμε μια προταση βρε παιδι μου για να λειτουργει καλυτερα το φορουμ μπλα μπλα μπλα,να το δεχομουν.
η ελευθερια του λογου που λεμε παει περιπατο αν εγω γραψω κατι που για χ,ψ λογους δεν ταιριαζει (πχ ειναι ανορθογραφο) με τις συστασεις τις ΔΕ.
οποτε,προσωπικα απαντω ΟΧΙ στις συστασεις.
Όλο το concept είναι γελοίο. Αναρωτιέμαι αν ο συντάκτης σκέφτηκε πως με τις συστάσεις περί ορθογραφίας και συντακτικού φωτογραφίζει μέλος της ΔΕ, του οποίου τα γραπτά είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να παρακολουθήσεις. Και που δύσκολα θα αλλάξει.
Επίσης με περισσή σοβαρότητα διακήρυσσαν πως η εξωτερική πολιτική είναι πολύ σημαντική και θέλει προσοχή για να μην εκτεθούμε (νήμα περί FYROM). Μέχρι χθες είχαμε εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε συνέδρια που αποφασίστηκαν διάφορα. Σε πολλά "ψηφίσαμε" ή υποστηρίξαμε θέσεις οι οποίες ενδεχομένως δημιούργησαν αντιπαλότητα με άλλες χώρες, χωρίς να σπαταληθούν ούτε δύο γραμμές στο φόρουμ, και χωρίς ούτε καν να συνεδριάσει η ΔΕ (3 μέλη δεν απάντησαν καν στην πρόταση). 690 λέξεις αναλώθηκαν σε αυτή τη λίστα, που τουλάχιστον μας έκανε και γελάσαμε, ούτε μια για διεθνές συνέδριο όπου εκπροσωπηθήκαμε από μια αμφιλεγόμενη φιγούρα με απευθείας εντολή από ένα μέλος της ΔΕ, χωρίς συνεδρίαση, χωρίς τίποτα.
Σοβαρότης το μεγάλο θύμα της σοβαροφάνειας, της αδιαφάνειας και της αλαζονείας.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Re: ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
zio_donnie έγραψε:
Επίσης με περισσή σοβαρότητα διακήρυσσαν πως η εξωτερική πολιτική είναι πολύ σημαντική και θέλει προσοχή για να μην εκτεθούμε (νήμα περί FYROM). Μέχρι χθες είχαμε εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε συνέδρια που αποφασίστηκαν διάφορα. Σε πολλά "ψηφίσαμε" ή υποστηρίξαμε θέσεις οι οποίες ενδεχομένως δημιούργησαν αντιπαλότητα με άλλες χώρες, χωρίς να σπαταληθούν ούτε δύο γραμμές στο φόρουμ, και χωρίς ούτε καν να συνεδριάσει η ΔΕ (3 μέλη δεν απάντησαν καν στην πρόταση). 690 λέξεις αναλώθηκαν σε αυτή τη λίστα, που τουλάχιστον μας έκανε και γελάσαμε, ούτε μια για διεθνές συνέδριο όπου εκπροσωπηθήκαμε από μια αμφιλεγόμενη φιγούρα με απευθείας εντολή από ένα μέλος της ΔΕ, χωρίς συνεδρίαση, χωρίς τίποτα.
Σοβαρότης το μεγάλο θύμα της σοβαροφάνειας, της αδιαφάνειας και της αλαζονείας.
+++
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες