Αίτηση μέλους προς την ΔΕ (κοινοποίηση)

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αίτηση μέλους προς την ΔΕ (κοινοποίηση)

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2012, 14:23

Έστειλα και εγώ επιστολή προς την ΔΕ για αυτό το θέμα:

Επείγον θέμα.που αφορά τις ψηφοφορίες

Καλημέρα,

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει προς το παρών κάποια πρόταση για κανονισμούς και εργαλεία ψηφοφοριών
Επειδή μια προσπάθεια για κατάθεση πρότασης που γίνεται, στην οποία συμμετέχω θέλει ακόμα χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Επειδή ακόμα και αν την καταθέσω θα την ψηφίσουμε σε 20 μέρες από την ημερομηνία κατάθεσης.
Επειδή ούτε ακόμα και αυτό ξέρουμε πως θα γίνει διαδικαστικά.
Επειδή το εργαλείο "Δημοσκοπήσεις" στο φόρουμ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τεχνικά για ψηφοφορίες.

Θεωρώ πως πρέπει εκτάκτως και με τη διαδικασία του επείγοντος να πάρετε μια απόφαση για κανονισμούς και εργαλείο ψηφοφορίας που θα έχει ισχύ μέχρι να αποφασίσει το Σώμα των Μελών κάτι άλλο.

Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πανέξυπνος άλλα όχι μέλος του κόμματος που είχε μια πολύ καλή ιδέα που προσωρινά μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Σας την παρουσιάζω με δικές μου προσθήκες.

Ονομαστική ψηφοφορία στο φόρουμ (χωρίς να χρησιμοποιηθεί το εργαλείο Δημοσκοπήσεις)

Οποιοδήποτε μέλος ανοίγει ένα νέο νήμα και στην πρώτη δημοσίευση θέτει το ερώτημα προς ψηφοφορία.
Οποιοδήποτε άλλο μέλος απαντάει με ΝΑΙ/ΟΧΙ/ΛΕΥΚΟ
Μια εφορευτική επιτροπή καταμετρά τους ψήφους.
Η πρόταση κερδίζει όταν τα ΝΑΙ έχουν σχετική πλειοψηφία.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας εφαρμόζονται αμέσως με το που εμφανιστεί η πρώτη ψήφος
Φυσικά ονομαστικά μπορούμε να αλλάζουμε ψήφο όποτε θέλουμε, και το αποτέλεσμα αλλάζει αυτόματα.

Δεν μένει παρά να συμφωνήσετε στις λεπτομέρειες και να το αποφασίσετε.
Δεν κάνω εγώ την πρόταση γιατί θα χάσουμε 20 μέρες αν κατατεθεί από εμένα ενώ η ΔΕ μπορεί να την εφαρμόσει αμέσως με τη διαδικασία του επείγοντος.

Είμαι στη διάθεση σας και πιστεύω και άλλοι να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την παραπάνω πρόταση αν το χρειάζεστε.

Υ.Γ. Στέλνω το παρών email και στην ΕΔ ώστε να μας ενημερώσουν αν υπάρχει κάποιο καταστατικό κώλυμα.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 02 Δεκ 2012, 14:29

Συνυπογράφω την Επιστολή του mankasp
Σίμος Δαλκυριάδης
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Δεκ 2012, 15:06

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΎ ΠΑΠΠΑ.
ΤΕΛΟΣ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες