zio_donnie έγραψε:Να σου δώσω μια ιδέα? Κάνε μύνηση, τράβα στο δικαστήριο και κατήγγειλε το καταστατικό αφού σε καίει τόσο και σου γαμάει όλη την δημοκρατία. Τι μας τα λες εμάς που τα κάναμε έτσι? Βέβαια προυποθέτει να βγεις και από το σπίτι και να κάνεις κάτι χρήσιμο αντί να σπαταλάς ρεύμα για να γράφεις μαλακίες, οπότε φαντάζομαι πως θα συνεχίσεις απλά να τρολλάρεις αντί να βρεις μια γκόμενα να ησυχάσεις και συ και μεις.
Ειμαι πολίτης, ο οποίος απλά καταγγέλω τους κομματικούς μηχανισμούς που επικρατούν σε ένα κόμμα το οποίο, ως κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι, φιλοδοξεί να κυβερνήσει κάποια στιγμή όχι μόνο τα κομματόσκυλά του, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!
Επειδή λοιπόν το κόμμα σας θέλει να με κυβερνήσει, έχω δικαίωμα να σας καταγγέλω, για να προστατέψω του άλλους πολίτες από το να σας προσεγγίσουν και να πέσουν στην παγίδα σας.
Δεν είμαι μέλος του κόμματος για να προσφύγω στα δικαστήρια. Είναι δικαίωμά σας, ως μέλη, να θέλετε να εξαπατήστε από το ιερατείο ή να το προσκυνάτε. Αν από την άλλη δεν το θέλετε, εσείς ως μέλη πρέπει να πάτε στα δικαστήρια, και όχι εγώ. Εγώ για να γίνω μέλος, θα πρέπει να συμφωνώ 100% με το καταστατικό, κάτι που δεν συμβαίνει αυτή την στιγμή. Aφού εκτός από το παραπάνω άρθρο για την κοινοβουλευτική ομάδα, δεν υπάρχει επίσης καμιά καταστατική μέριμνα για την προστασία των ανωνύμων, παρά μόνο αόριστα ευχολόγια.