Πρόταση για την ιστοσελίδα

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρόταση για την ιστοσελίδα

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Dimitris Zappas έγραψε:Σωστός ο προβληματισμός του Ζαννή, αλλά και το wiki μια χαρά στέκεται. Για την ενημέρωση του πιστεύω ότι είναι θέμα οργάνωσης, οι συντονιστές της κάθε ομάδας-επιτροπής μπορούν να το ενημερώνουν άμεσα, είναι πολύ απλό, οργάνωση χρειάζεται.

Βρε Δημήτρη, "το wiki μια χαρά στέκεται" που;;;;;; Υπήρξε σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσης;;;; (με "ρέγουλο" οι αιτιάσεις!!!!!)
Από την στιγμή που κάποια μέλη δεν έχουν δικαίωμα/χρόνο να μπουν (ίσως και δεν τους γουστάρει βρε αδελφέ), ποιο είναι το σημείο που "στέκεται";;;
Όσο επιμένουμε, δογματικά, σε διαδικασίες/εργαλεία, θα είμαι ΑΠΕΝΑΤΙ!!!!!
Υπέγραψε ποτέ κανείς πως θα ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες;
....... Οι διαδικασίες αποφασίζονται!!!!!!! Όταν μου δείξει κάποιος, με ποιο τρόπο αποφασίστηκε ο τρόπος λειτουργίας που ισχύει/νομίζουν πως ισχύει κάποιοι, θα το κουβεντιάσω........
Η πειθώ που στον διάολο πήγε;;;;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Το θέμα αυτό παραλογίζεται από την γέννηση του... Έχει μπλεχτεί η βούρτσα με την πούτσα. Εγκαταλείπω...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

Το wiki είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένα μέλος για να ενημερώνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ για πιο λόγο συζητάμε αν θα το χρησιμοποιούμε ή όχι, ειναι σαν να λεμε αν κάποιος πρέπει να πιει νερό οταν διψαει.

Παντως θα ηθελα η κεντρικη σελιδα να εχει ξεκαθαρο λινκ προς το wiki πανω πανω στη μαυρη μπάρα
https://twitter.com/e_kastrinakis
dizzyk

Δημοσίευση από dizzyk »

baskin έγραψε:Για το θέμα της ενημέρωσης (ουσιαστικά του αρχείου αποφάσεων) το κατάλληλο software (και γι' αυτό υπάρχει) είναι το wiki. Αυτό που δεν έχω κοιτάξει είναι αν γίνεται να υπάρχει notification σε περίπτωση που αναρτάται κάτι στο wiki.

Υπάρχει feed με τις πρόσφατες αλλαγές,

http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82&feed=atom

ή και η ίδια η σελίδα βέβαια:

http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Σωστά! ;)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Z53

Δημοσίευση από Z53 »

Τελικά, άνοιξα μια πρωτοβουλία για εξοικείωση στο lfb και προέκυψε μια κουβέντα που έβγαλε μεν πράματα, αλλά για την εξοικείωση που ήταν το ζητούμενο πολύ λίγα (μόνο 8-9 άτομα ασχολήθηκαν και 3-4 απ' αυτά συμμετείχαν στην κουβέντα). Εβαλα ένα θέμα "πραγματικό" με παραμέτρους και ηθελημένα κενά προσδοκώντας να κεντρίσω το ενδιαφέρον περισσότερων, να γίνουν προτάσεις, να δούμε πώς υλοποιούνται πώς ενσωματώνονται να το "παίξουμε" τέλος πάντων να δούμε πώς δουλεύει. Ισως, άθελά μου, το θέμα να μην ήταν το ενδεδειγμένο γι' αυτή τη δουλειά. Εγώ πάντως έμαθα μερικά πράματα.
Ενημέρωσα λοιπόν την πρωτοβουλία με ένα από τα σενάρια που είχα στο μυαλό μου, συν ότι αποκόμισα από την κουβέντα. Θα ήθελα αυτή η διαδικασία να γίνει σταδιακά στο lfb. Δεν έγινε. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά.
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
Απάντηση

Επιστροφή στο “1ο Συνέδριο”