H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Re: H λύση για το χρέος του πειρατικού κόμματος.

Δημοσίευσηαπό ergoil » 15 Ιούλ 2012, 00:54

Αν είναι αρνητικό το ποσό, διαιρείτε με τον αριθμό των μελών

Κουμουνισμός! :)
Δεν έχω πρόβλημα προσωπικά, αλλά ιστορικά η δημοκρατία βασίστηκε όχι στον κουμουνισμό, αλλά στην χορηγεία.

Εγώ έχω άλλη πρόταση:

Να καταθέσουν στο κόμμα (μεσω ενός πρωτοκόλλου Zero-knowledge_proof για προστασία της ανωνυμίας) τις φορολογικές δηλώσεις τους οι πειρατές, και να πληρώνουν ανάλογα με την οικονομική τους δύναμη. (το είπα πάλι το διαστημικό μου :ugeek:)

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιούλ 2012, 01:12

ergoil έγραψε:Να καταθέσουν στο κόμμα (μεσω ενός πρωτοκόλλου Zero-knowledge_proof για προστασία της ανωνυμίας) τις φορολογικές δηλώσεις τους οι πειρατές, και να πληρώνουν ανάλογα με την οικονομική τους δύναμη. (το είπα πάλι το διαστημικό μου :ugeek:)

Αυτό κράτα το για αργότερα. Αν θέλουμε να διδάξουμε διαφάνεια, θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει για όλα τα μέλη. Να μπορεί να δει ο πολίτης τι εννοούν οι Πειρατές, με το όλα στο φως.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 11:34

Πάντως αν βρείτε τρόπο να στέλνονται στο κόμμα ανώνυμα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να στείλω το 20αρικο.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Ιούλ 2012, 11:36

ergoil έγραψε:Πάντως αν βρείτε τρόπο να στέλνονται στο κόμμα ανώνυμα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να στείλω το 20αρικο.

Νομίζω με το bitcoin γίνεται.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 16 Ιούλ 2012, 11:37

ergoil έγραψε:Πάντως αν βρείτε τρόπο να στέλνονται στο κόμμα ανώνυμα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να στείλω το 20αρικο.

Με φάκελο και ταχυδρομείο αλλά πρόσεχε να μην αφήσεις δαχτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA.
https://twitter.com/e_kastrinakis

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 11:37

baskin έγραψε:

Νομίζω με το bitcoin γίνεται.

Οι κανόνες του bitcoin δεν αποφασίζονται δημοκρατικά, γιαυτό και απέχω από αυτό.

mankasp έγραψε:

Με φάκελο και ταχυδρομείο αλλά πρόσεχε να μην αφήσεις δαχτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA.

Ναι αλλά πρέπει να έχω και εγώ μια επιβεβαίωση ότι δεν χάθηκε το γράμμα. Αν σας έστελνα το εικοσάρικο ταχυδρομικώς μέσα σε ένα φάκελο, τυλιγμένο κρυμμένο σε ένα χαρτί που θα γράφει ένα μοναδικό αριθμό, και μετά για επιβεβαίωση να αναρτήσετε τον αριθμό αυτό και το ποσό ανεπίσημα κάπου στο site σας;

Αν το κάνετε αυτό, θα το στείλω το εικοσάρικο (και μετά και το επόμενο). Η μάλλον θα στείλω τάληρο στην αρχή, γιατί εμπιστοσύνη δεν σας έχω και πολύ ότι θα δημοσιεύσετε τον αριθμό. Λοιπόν, περιμένω δέσμευση ότι θα δημοσιευθεί ο αριθμός, και ταχυδρομική διεύθυνση.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 12:14

Τον αριθμό τον θέλω για να μπορώ να αποδείξω, αν κάποτε θελήσω, ότι εγώ έστειλα όλα αυτά τα χρήματα. Αν δεν θέλω να το αποδείξω, και θέλω μόνο να επιβεβαιώσω ότι έφτασε το γράμμα, αρκεί να δημοσιευθεί ο αριθμός της σειράς του χαρτονομίσματος. Αν φοβάστε τον πάταγο που θα προκαλέσω αν κάποτε αποδείξω ότι έστειλα 10000000 ευρώ στο κόμμα, τουλάχιστον δεσμευτήτε για το δεύτερο, για τον αριθμό του χαρτονομίσματος. Και την διεύθυνση παρακαλώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 16 Ιούλ 2012, 12:35

ergoil έγραψε:Τον αριθμό τον θέλω για να μπορώ να αποδείξω, αν κάποτε θελήσω, ότι εγώ έστειλα όλα αυτά τα χρήματα. Αν δεν θέλω να το αποδείξω, και θέλω μόνο να επιβεβαιώσω ότι έφτασε το γράμμα, αρκεί να δημοσιευθεί ο αριθμός της σειράς του χαρτονομίσματος. Αν φοβάστε τον πάταγο που θα προκαλέσω αν κάποτε αποδείξω ότι έστειλα 10000000 ευρώ στο κόμμα, τουλάχιστον δεσμευτήτε για το δεύτερο, για τον αριθμό του χαρτονομίσματος. Και την διεύθυνση παρακαλώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Καλύτερα να στείλεις ΠΜ στον omissman για να συνεννοηθείτε για τη διαδικασία.
https://twitter.com/e_kastrinakis

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 16 Ιούλ 2012, 12:55

mankasp έγραψε:
ergoil έγραψε:Τον αριθμό τον θέλω για να μπορώ να αποδείξω, αν κάποτε θελήσω, ότι εγώ έστειλα όλα αυτά τα χρήματα. Αν δεν θέλω να το αποδείξω, και θέλω μόνο να επιβεβαιώσω ότι έφτασε το γράμμα, αρκεί να δημοσιευθεί ο αριθμός της σειράς του χαρτονομίσματος. Αν φοβάστε τον πάταγο που θα προκαλέσω αν κάποτε αποδείξω ότι έστειλα 10000000 ευρώ στο κόμμα, τουλάχιστον δεσμευτήτε για το δεύτερο, για τον αριθμό του χαρτονομίσματος. Και την διεύθυνση παρακαλώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Καλύτερα να στείλεις ΠΜ στον omissman για να συνεννοηθείτε για τη διαδικασία.

Δεν μπορεί να απαντήσει εδώ ο omissman; μπορεί εκτός από εμένα, να υπάρχουν και άλλοι που να θέλουν να στείλουν χρήματα έτσι.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 16 Ιούλ 2012, 13:11

Ergoil.
Αν το κάνετε αυτό, θα το στείλω το εικοσάρικο (και μετά και το επόμενο). Η μάλλον θα στείλω τάληρο στην αρχή, γιατί εμπιστοσύνη δεν σας έχω και πολύ ότι θα δημοσιεύσετε τον αριθμό. Λοιπόν, περιμένω δέσμευση ότι θα δημοσιευθεί ο αριθμός, και ταχυδρομική διεύθυνση.

Ποσο λαλάκας είσαι? έχουμε ανάγκη ρε ούφο το εικοσάρικο σου να το κάνουμε μπράφ?
Επιτέλους αρχίζω να κατασταλάζω ότι είναι θέμα χαπιών, όταν αλλάζεις τη συνταγή το χάνεις τελείως,
Για μπάνια δε θα πας να ησυχάσουμε?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες