Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Ιουν 2012, 16:49

Το hardware δεν αλλάζει, όσο και αν θέλεις. Όλα είναι θέμα software, πρέπει να διαμορφώνουμε τροπο σκέψης.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Ιουν 2012, 16:51

Και λίγα λόγια για τους ινδιανους, μην ξεχεστουμε μεσημεριατικα.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 05 Ιούλ 2012, 16:01

laskaris_vasilis έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει όποιο χρωμόσωμα/γονίδιο και να έχω, χέστηκα!!!! Θέλω να συμβιώσω στον τόπο μου με τους υπόλοιπους συντοπίτες μου ειρηνικά.
Δεν θα μπω στην διαδικασία (αντίστοιχη κάνουν και κάποιοι "γειτόνοι" μας) της διάσπασης.
Ο τόπος μας είναι ήδη πολύ μικρός και με αρκετά προβλήματα. Ούτε θα διαχωρίσω τους πολίτες του, ούτε θα προσθέσω "νταλγκάδες".
Άνθρωποι της οικογένειάς μου ευεργετήθηκαν/βοηθήθηκαν από τους Τούρκους συντοπίτες τους και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας "καλικάντζαρος"
όποιες "μπακαλοθεωρίες" και αν επικαλεστεί.
Έχω πάνω από όλα τον Πολίτη, όποιας εθνικότητας, ιθαγένειας, καταγωγής είναι

^ μαζί σου.

Όπως υπάρχουν σεπαρατιστές Τούρκοι κι Αλβανοί και Βούλγαροι υπάρχουν κι Έλληνες. Δε θα απορρίψω κάποιον για το από που κατάγεται. Όσον αφορά το πως αντιμετωπίζονται/νταν οι Έλληνες της διασποράς, να θυμίσω κάτι "no Greeks, no rats" του παρελθόντος και κάτι πιο πρόσφατα προπαγανδιστικά του στυλ είμαστε όλοι λιγούρια, κλέφτες, φοροφυγάδες, απατεώνες, τεμπέληδες κτλ. Εμείς γιατί να πέφτουμε σ'αυτό το επίπεδο, μόνο και μόνο για χάρη άλλων; Μας πειράζει που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι, αλλά μας γεμίζει περηφάνια όταν οι Έλληνες του εξωτερικού αυτοαποκαλούνται Έλληνες κι όχι Γερμανοί, Αμερικάνοι, Καναδοί, Αυστραλοί, Σουηδοί; Κάποτε μας κατέκτησαν οι Ρωμαίοι, κι όχι μόνο δεν τους εχθρευθήκαμε, τους κατακτήσαμε κι εκ των έσω και ακόμα και σήμερα αυτοαποκαλούμαστε "Ρωμιοί", ακόμα και τόσους αιώνες μετά την πτώση της Ρώμης. Ας μην υπεραπλουστεύουμε τα πάντα.
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες