Ποντίκια

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Πρόταση συνεργασίας από Δράση για περιφέρεια Αττικής

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 23 Φεβ 2014, 18:58

Petros έγραψε:Δεν απορώ που είσαι τόσο λύχνος που δεν μπορείς να βρείς μια σελίδα...

Δεν του τον δίνω γιατί είναι σχιζοφρενής (από την αυτοαναφορά φαίνεται). Να σκάσει...

Έδωσα τα στοιχεία μου στην Λενιώ Μυριβήλη και θα με πάρει να κανονίσουμε συνάντηση για να μιλήσουμε. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε να μου το πείτε για να της πω πόσα άτομα θα πάμε. Θα είμαι και στο Mumble για να το συζητήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορώ.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

bidoka

Re: Πρόταση συνεργασίας από Δράση για περιφέρεια Αττικής

Δημοσίευσηαπό bidoka » 23 Φεβ 2014, 19:13

Petros έγραψε:Το πόσο θα είναι μπορεί να καθοριστεί μόνο μέσα από έρευνα. Η συλλογή υπογραφών μέσα από την πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών ζητούσε την οργάνωση και χρηματοδότηση μιας έρευνας από την ΕΕ γι αυτό το λόγο.

αααα...δεν καθορίσαμε το ποσό εεεεεεε;
Αρχίζει να μου βρωμάει μαυρογυαλουρίτιδα!!!!!

Έρευνα ως προς τι θα γίνει;

Ως προς τις ανάγκες των χαραμοφάιδων;
Ως προς το κόστος των αγαθών που ζητάνε οι χαραμοφαίδες;
Ως προς την πρόθεση των πλουσίων ή των εργατικών να ταϊσουν τους χαραμοφάιδες;
Ως προς την παραγωγική δυνατότητα ενός κράτους να ταίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό από χαραμοφάιδες;

Την εισήγηση του arnold την διάβασες;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και bidoka, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Φεβ 2014, 19:16

bidoka έγραψε:
Petros έγραψε:Το πόσο θα είναι μπορεί να καθοριστεί μόνο μέσα από έρευνα. Η συλλογή υπογραφών μέσα από την πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών ζητούσε την οργάνωση και χρηματοδότηση μιας έρευνας από την ΕΕ γι αυτό το λόγο.

Έρευνα ως προς τι;

Ως προς τις ανάγκες των χαραμοφαίδων;
Ως προς την πρόθεση των πλουσίων ή των εργατικών να ταϊσουν τους χαραμοφαίδες;
Ως προς την παραγωγική δυνατότητα ενός κράτους να ταίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό από χαραμοφαίδες;

Την εισήγηση του arnold την διάβασες;

Τν διάβασα, αλλά ο Arnold αναφέρεται στο πως θα εφαρμοστεί, στα διαδικαστικά δηλαδή τα οποία δεν έχουν ακόμα καθοριστεί.

Εσύ πάλι -από αυτά που γράφεις- υποθέτω ότι δεν διάβασες το τι είναι το βασικό εισόδημα και τι καλύπτει...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 23 Φεβ 2014, 19:24

Petros έγραψε:
Τν διάβασα, αλλά ο Arnold αναφέρεται στο πως θα εφαρμοστεί, στα διαδικαστικά δηλαδή τα οποία δεν έχουν ακόμα καθοριστεί.

Εσύ πάλι -από αυτά που γράφεις- υποθέτω ότι δεν διάβασες το τι είναι το βασικό εισόδημα και τι καλύπτει...

Για μένα, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης ελάχιστου βασικού εισοδήματος, πριν καθοριστεί το ποσό για το οποίο μιλάμε.

Όσοι υποκριτικά συζητούν θέματα ελάχιστου βασικού εισοδήματος, παραπέμποντας στις καλένδες και σε άλλες αόριστες μελλοντικές έρευνες το ουσιαστικό κομμάτι, δηλαδή ΤΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, είναι απλά μαυρογυαλούροι.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εισήγηση του arnold
viewtopic.php?p=7325
Τελευταία επεξεργασία από 3 και bidoka, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 23 Φεβ 2014, 19:24

Αγαπητό troll: Θα προσπαθήσω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά να σου μιλήσω σοβαρά. Αν δεν ακούσεις και το συνεχίσεις, απλά να περιμένεις να σε αγνοώ πλήρως από δω και πέρα:

1) Η πρωτοβουλία πολιτών για το βασικό εισόδημα έγινε μέσω του ECI
2) Το ECI έχει συγκεκριμένους κανόνες και μπορείς να ζητήσεις οτιδήποτε είναι αρμόδια η Ευρωπαϊκή επιτροπή να προτείνει στην Ευρωβουλή
3) Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωβουλή δεν μπορεί να ορίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόνοια γιατί αυτή ανήκει αποκλειστικά στα κράτη μέλη.
4) Το συγκεκριμένο ECI ζητούσε να γίνει μελέτη από τα μέλη κράτη (αυτό μπορεί να το ζητήσει η επιτροπή) και πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις (ένα ποσό πχ. ήταν 200 ευρώ - μεσοσταθμισμένο, δηλαδή ανάλογα με την χώρα) και σε προτάσεις που θα προέκυπταν από οικονομικές μελέτες.
5) Δεν μπορείς να αγνοήσεις την θεσμική λειτουργία της Ε.Ε. και να κάνεις του κεφαλιού σου. Αν θες κάτι καινούριο πρέπει να χρησιμοποιήσεις την θεσμική διαδικασία για να το φτιάξεις.

Μία συμβούλη: καρφώνεσαι όταν λες τους ανέργους και τους φτωχούς "χαραμοφάηδες". Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν ποτέ ξανά αρκετές δουλειές για όλους και το επίπεδο γνώσεων που απαιτούν πολλές δουλειές από δω και πέρα δεν επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση εργατικού δυναμικού.

Επαναλαμβάνω: Η ρωτάς σοβαρά πράγματα ή απλά θα επιλέξω να σε αγνοήσω.

Τέλος το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα είναι κάτι άλλο, είναι βήμα προς το Βασικό. Διάβασε εδώ και πρόσεξε το ύφος σου. Δεν ανέχομαι μαλακίες.

ONTOPIC: Έδωσα τα στοιχεία μου στην Λενιώ Μυριβήλη και θα με πάρει να κανονίσουμε συνάντηση για να μιλήσουμε. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε να μου το πείτε για να της πω πόσα άτομα θα πάμε. Θα είμαι και στο Mumble για να το συζητήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορώ.

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 23 Φεβ 2014, 19:37

Vassilis Perantzakis έγραψε:Αγαπητό troll: Θα προσπαθήσω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά να σου μιλήσω σοβαρά. Αν δεν ακούσεις και το συνεχίσεις, απλά να περιμένεις να σε αγνοώ πλήρως από δω και πέρα:

1) Η πρωτοβουλία πολιτών για το βασικό εισόδημα έγινε μέσω του ECI
2) Το ECI έχει συγκεκριμένους κανόνες και μπορείς να ζητήσεις οτιδήποτε είναι αρμόδια η Ευρωπαϊκή επιτροπή να προτείνει στην Ευρωβουλή
3) Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωβουλή δεν μπορεί να ορίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόνοια γιατί αυτή ανήκει αποκλειστικά στα κράτη μέλη.
4) Το συγκεκριμένο ECI ζητούσε να γίνει μελέτη από τα μέλη κράτη (αυτό μπορεί να το ζητήσει η επιτροπή) και πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις (ένα ποσό πχ. ήταν 200 ευρώ - μεσοσταθμισμένο, δηλαδή ανάλογα με την χώρα) και σε προτάσεις που θα προέκυπταν από οικονομικές μελέτες.
5) Δεν μπορείς να αγνοήσεις την θεσμική λειτουργία της Ε.Ε. και να κάνεις του κεφαλιού σου. Αν θες κάτι καινούριο πρέπει να χρησιμοποιήσεις την θεσμική διαδικασία για να το φτιάξεις.

Μία συμβούλη: καρφώνεσαι όταν λες τους ανέργους και τους φτωχούς "χαραμοφάηδες". Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν ποτέ ξανά αρκετές δουλειές για όλους και το επίπεδο γνώσεων που απαιτούν πολλές δουλειές από δω και πέρα δεν επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση εργατικού δυναμικού.

Επαναλαμβάνω: Η ρωτάς σοβαρά πράγματα ή απλά θα επιλέξω να σε αγνοήσω.
.

Λοιπόν, οι λύσεις για να μπορούν να τρώνε οι χαραμοφάηδες είναι δύο:

1)Κουμουνισμός και βούρδουλας
2)Άμεση Δημοκρατία

Λύση για τους χαραμοφάηδες μέσω της ΕΕ των κοινοβουλευτικών κρατών, δεν πρόκειται να υπάρξει.

Για τελευταία φορά σου εξηγώ ότι είσαι σε λάθος πλαίσιο, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Πρόταση συνεργασίας από Δράση για περιφέρεια Αττικής

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 23 Φεβ 2014, 19:50

bidoka έγραψε:

2)Άμεση Δημοκρατία

Λύση για τους χαραμοφάηδες μέσω της ΕΕ των κοινοβουλευτικών κρατών, δεν πρόκειται να υπάρξει.

Για τελευταία φορά σου εξηγώ ότι είσαι σε λάθος πλαίσιο, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

!!!! Αυτό το θεωρείς σοβαρό; Κρίμα. Άντε γεια. Μην μου ξανα-απευθύνεις τον λόγο. Τελείωσες μαζί μου.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Φεβ 2014, 19:54

bidoka έγραψε:Κουμουνισμός

Κομμουνισμός λέγεται και δεν νομίζω ότι έχει πιθανότητες να δουλέψει σαν οικονομικό μοντέλο σε μια βιομηχανοποιημένη ανθρωπότητα...
ο Σοσιαλισμός πάλι έχει κάποιες πιθανότητες (να εφαρμοστεί θεωρώ πως έχει πιθανότητες, όχι να είναι καλύτερος)
bidoka έγραψε:2)Άμεση Δημοκρατία

Συγγνώμη αλλά από πολίτες χωρίς πολιτική συνείδηση πως ακριβώς περιμένεις να υπάρξει δημιουργική συμμετοχή σε κάτι τέτοιο;

bidoka έγραψε:Λύση για τους χαραμοφάηδες μέσω της ΕΕ των κοινοβουλευτικών κρατών, δεν πρόκειται να υπάρξει.

αυτό είναι μόνο μια άποψη και μάλιστα ατεκμηρίωτη.

bidoka έγραψε:Για τελευταία φορά σου εξηγώ ότι είσαι σε λάθος πλαίσιο, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

Δηλαδή προτείνεις να αλλάξουμε τη μορφή του πολιτεύματος και όλα θα πάνε τζάμι;
Πόσο ονειροπόλος παίζει να 'σαι...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 23 Φεβ 2014, 19:56

Vassilis Perantzakis έγραψε:
bidoka έγραψε:

2)Άμεση Δημοκρατία

!!!! Αυτό το θεωρείς σοβαρό; Κρίμα. Άντε γεια. Μην μου ξανα-απευθύνεις τον λόγο. Τελείωσες μαζί μου.

Δεν με κατάλαβες, αυτό που σου είπα είναι πρόβλεψη.
Δεν υπάρχει ελπίδα σε μια ΕΕ κοινοβουλευτικών κρατών, για τους χαραμοφάηδες.
Ακόμα και αν δώσει ελάχιστο βάσικό εισόδημα η ΕΕ των κοινοβουλευτικών κρατών, πάλι πεινασμένοι θα είναι οι χαραμοφάηδες.

Πάνε στοίχημα;

Και για να καταλάβεις πόσο σοβαρά μιλάω, πάμε στοίχημα εσύ να γίνεις ανώνυμος, και εγώ επώνυμος.

Λοιπόν;

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2014, 20:25

Κομμουνισμός λέγεται και δεν νομίζω ότι έχει πιθανότητες να δουλέψει σαν οικονομικό μοντέλο σε μια βιομηχανοποιημένη ανθρωπότητα...

Μην ανοίγεσαι Πέτροοοοοο!
Θαρρώ πως ξεκινάς κουβέντα που δεν την κατέχειιιιις ;) ;) ;) :) :)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες