mankasp έγραψε:Τι θα πει εἰμή?
I am 12 years old and what is this?

mankasp έγραψε:Τι θα πει εἰμή?
baskin έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά απάντηση θα πάρουμε ή θα μας κοροϊδεύει ο Πετρόπουλος με τα ντετεκτιβίστικα και τους συνωμότες;
mike1966 έγραψε:Εξυπνάκια παντογνώστη Στράτο, που ό,τι κινείται το σχολιάζεις, ω μέγα κριτά των πάντων (προ ή μετά μαϊντανού;), αυτόκλειτε σωτήρα της άμεσης δημοκρατίας, σου έχω μια δουλειά πολύ αστυνομική, με λίγο σασπένς και σχετικά προβλεπόμενο αποτέλεσμα:
να βρεις ποιο αστέρι του σεβασμού των άλλων, επιδεικτικά υπέκλεψε το ψευδώνυμό μου στο mumble, το κατοχύρωσε ως δικό του και μεταδίδει ηχογραφημένα συμπιλήματα, κακόγουστα και άσχετα από προηγούμενες συνομιλίες μου με φίλους πειρατές. Μια ακόμα απόδειξη πως κάποιοι εδώ μέσα εννοούν τη δημοκρατία...
Περιμένω τα αποτελέσματα του δαιμόνιου ντετέκτιβ...
mike1966 έγραψε:αυτόκλειτε σωτήρα της άμεσης δημοκρατίας
mike1966 έγραψε:να βρεις ποιο αστέρι του σεβασμού των άλλων, επιδεικτικά υπέκλεψε το ψευδώνυμό μου στο mumble, το κατοχύρωσε ως δικό του και μεταδίδει ηχογραφημένα συμπιλήματα, κακόγουστα και άσχετα από προηγούμενες συνομιλίες μου με φίλους πειρατές. Μια ακόμα απόδειξη πως κάποιοι εδώ μέσα εννοούν τη δημοκρατία...
mike1966 έγραψε:Εξυπνάκια παντογνώστη Στράτο, που ό,τι κινείται το σχολιάζεις, ω μέγα κριτά των πάντων (προ ή μετά μαϊντανού;), αυτόκλειτε σωτήρα της άμεσης δημοκρατίας, σου έχω μια δουλειά πολύ αστυνομική, με λίγο σασπένς και σχετικά προβλεπόμενο αποτέλεσμα:
να βρεις ποιο αστέρι του σεβασμού των άλλων, επιδεικτικά υπέκλεψε το ψευδώνυμό μου στο mumble, το κατοχύρωσε ως δικό του και μεταδίδει ηχογραφημένα συμπιλήματα, κακόγουστα και άσχετα από προηγούμενες συνομιλίες μου με φίλους πειρατές. Μια ακόμα απόδειξη πως κάποιοι εδώ μέσα εννοούν τη δημοκρατία...
baskin έγραψε:Μ' αυτά και με αυτά, πετάμε τις κοτσάνες και μετά εξαφανιζόλ....
Απάντηση δεν πήραμε...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες