Ξεχρεώμα.
-
Re: Ξεχρεώμα.
Διαμαντη ο ανεργος που θα τα βρει??????? Ας κανουμε αυτο που λεει ο Στρατος και αν βρεθει εστω και ενας που δεν μπορει να δωσει εστω και 2 ευρω εισαι να του τα βαλεις εσυ τα λεφτα για το ξεχρεωμα?
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Θα γινω κουραστικος. Το θεμα δεν ειναι να λυσουμε το "οικονομικο" προβλημα. Αλλα με τι μυαλα διαχειριζομαστε το ζητημα.
Γιατι και αν αποκτησουμε κρισιμο πολιτικο μεγεθος δεν θα αλλαξουμε μυαλα. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Επιμενω λοιπον οτι λυση δεν ειναι τα βαρη να τα φορτωθουν παλι οι ιδιοι. ΕΙναι και λιγο ηλιθιοτητα (αν συνεχισουν να πληρωνουν).
Για το λογο αυτο μπορουμε να κανουμε μια επιτροπη χρηματοδοτησης (ως ομαδα εργασιας) υπο τον Μισουλη
η οποια να σκεφτει ολοκληρωμενες λυσεις. Μπορει να εχει υποομαδες αποτελουμενες απο μελη με χημεια μεταξυ τους
που συμφωνουν σε εναν τυπο χρηματοδοτησης, πχ
1. Υποομαδα "ΙΤ" (με baskin κλπ.) για αυξηση εισφορας (πχ απο 12 στα 15)
2. Υποομαδα "ΟΜΕΠ"
3. Υποομαδα "ΔΕ" (με Σταθη, Γουναρη κλπ.) για δρασεις με οικονομικο οφελος
4. Υποομαδα "crisal-chprokop klp." για διαθεση απο τα μελη σε φιλους T-Shirts, αναπτηρων κλπ.
Τα ονοματα και οι "υποομαδες" ειναι τελειως τυχαιες και συμπτωματικες. Το ζητημα ειναι
να συνθεσουμε την ικανοποιητικη λυση χωρις να στελνουμε τον λογ/σμό σε καποιον αλλο.
Αυτο θα πει ευθυνη.
Γιατι και αν αποκτησουμε κρισιμο πολιτικο μεγεθος δεν θα αλλαξουμε μυαλα. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Επιμενω λοιπον οτι λυση δεν ειναι τα βαρη να τα φορτωθουν παλι οι ιδιοι. ΕΙναι και λιγο ηλιθιοτητα (αν συνεχισουν να πληρωνουν).
Για το λογο αυτο μπορουμε να κανουμε μια επιτροπη χρηματοδοτησης (ως ομαδα εργασιας) υπο τον Μισουλη
η οποια να σκεφτει ολοκληρωμενες λυσεις. Μπορει να εχει υποομαδες αποτελουμενες απο μελη με χημεια μεταξυ τους
που συμφωνουν σε εναν τυπο χρηματοδοτησης, πχ
1. Υποομαδα "ΙΤ" (με baskin κλπ.) για αυξηση εισφορας (πχ απο 12 στα 15)
2. Υποομαδα "ΟΜΕΠ"
3. Υποομαδα "ΔΕ" (με Σταθη, Γουναρη κλπ.) για δρασεις με οικονομικο οφελος
4. Υποομαδα "crisal-chprokop klp." για διαθεση απο τα μελη σε φιλους T-Shirts, αναπτηρων κλπ.
Τα ονοματα και οι "υποομαδες" ειναι τελειως τυχαιες και συμπτωματικες. Το ζητημα ειναι
να συνθεσουμε την ικανοποιητικη λυση χωρις να στελνουμε τον λογ/σμό σε καποιον αλλο.
Αυτο θα πει ευθυνη.
Πολύ ενδιαφέρον.
Από τη μία έχουμε τους "μνημονιακούς" που θέλουν να επιβαρυνθούν τα ίδια μέλη και από την άλλη τους "αντιμνημονιακούς" που θέλουν να μας τα δώσουν άλλοι.
Κάτι μου θυμίζει.
Από τη μία έχουμε τους "μνημονιακούς" που θέλουν να επιβαρυνθούν τα ίδια μέλη και από την άλλη τους "αντιμνημονιακούς" που θέλουν να μας τα δώσουν άλλοι.
Κάτι μου θυμίζει.
-
Οι αντιμνημονιακοι θελουν να δικασουν τους μνημονιακους.
Τιποτε αλλο. Μετα την καθαρση, ερχεται η φυσικη επιλογη.
Που ακριβως ειδες υποσχεσεις για λεφτα?? Ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δινει πλεον...
Αλλα ας μεινουμε στο ζητημα και μην επεκταθουμε παραπανω...
Τιποτε αλλο. Μετα την καθαρση, ερχεται η φυσικη επιλογη.
Που ακριβως ειδες υποσχεσεις για λεφτα?? Ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δινει πλεον...
Αλλα ας μεινουμε στο ζητημα και μην επεκταθουμε παραπανω...
-
pav έγραψε:tvelocity σε καταλαβαίνω αλλά no moar.
Αυτό που είπα για τον Δεκέμβριο το κρατάω και για τον Ιανουάριο: Αν βρεθούν 29 μέλη να βάλουν από 20€, θα βάλω κι εγώ άλλα 20€.
Αν δεχτείς εσύ να κρατάς το λογαριασμό, τότε πρόσθεσε κι εμένα για 40 €. Δηλαδή αν βρεθούν άλλοι 27 να βάλουν από 20 €, θα βάλω κι εγώ 40 €.
Έβαλα και πριν λίγο την συνδρομή μου για το 2013, μέσω web banking. Αλλά επειδή είναι αργά η πληρωμή θα γίνει στις 2/1/13.
Επειδη εχω χασει συνεχειες , δυο κουβεντες εδώ για οσους ασκουνται στη διαιρεση.
Όπως εχω ξαναπει το προβλημα δεν λυνεται με απλη αριθμητικη επι χαρτου , δλδ τοσο το χρεος / τοσα πιθανα μελη = τοσα ευρα ανα μελος >>> αρα φιλοτιμηθειτε κυριοι να πληρωσετε να τελειωνουμε !!!
Απλουστατα οσες αναλογιες €/μελος κι αν βγαλουμε (και διαιρεση γνωριζω…) κανεις δεν εγγυαται ότι οι …διαιρετες θα πληρωσουν !
Ετσι είναι προφανες ότι οσοι συνεχιζουν (τα κορόιδα που λεει και ο Ζαννης) καποια στιγμη θα κουραστουν και θα σταματησουν. Για την ακριβεια εχουν σταματησει ηδη.
Οι αριθμοβατουντες δεν εχουν παρα να ριξουν μια ματια στο ρυθμο συγκεντρωσης εσοδων ανα μηνα και θα διαπιστωσουν ότι η πτωση των εσοδων είναι ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ !
Επομενως το προβλημα θα λυθει μονο αν :
1. μου επιτρεψετε (το ΣτΜ) να επεξεργαστω μια λυση μαζι με το μελος Χ.Α. που προσφερθηκε να βοηθησει, αλλα δυστυχως το κραξατε για τον μονο λογο ότι η λυση αυτή δεν είναι κοινοποιησιμη, κι ετσι την απεσυρε
2. πολλαπλασιαστει δραματικα ο αριθμος των μελων που θα καταθεσουν τις εισφορες τους
3. αυξηθει εντυπωσιακα ο ρυθμός προσέλευσης νεων μελων , ο οποιος πρακτικα εχει μηδενιστει
4. βρεθει ανιδιοτελης χορηγος ο οποιος θα καταβαλλει τα οφειλομενα
5. κανουμε μονομερη διαγραφη του χρεους εάν θεωρησουμε τον τυπογραφο μνημονιακο τυπο και το χρεος μας «απεχθες»…
Παρ’όλα αυτά εγω παραμενω ανοιχτος σε άλλες ρεαλιστικες προτασεις , περαν των 4 πραξεων αριθμητικης, όπως π.χ. στην δυνατοτητα εμποριας από εθελοντες διαφορων πειρατικων αξεσουαρ (T-shirts, αναπτηρες, κουπες, κολωνιες, CD με τους λογους του Falkewinge , κλπ.κλπ.κλπ.)
Υ.Γ. συγχαιρω ειλικρινα τον Ζαννη για το θαρρος του να πει τα πραγματα με το όνομά τους , την αλήθεια δλδ η οποία ως συνηθως είναι ακρως ενοχλητικη…
Όπως εχω ξαναπει το προβλημα δεν λυνεται με απλη αριθμητικη επι χαρτου , δλδ τοσο το χρεος / τοσα πιθανα μελη = τοσα ευρα ανα μελος >>> αρα φιλοτιμηθειτε κυριοι να πληρωσετε να τελειωνουμε !!!
Απλουστατα οσες αναλογιες €/μελος κι αν βγαλουμε (και διαιρεση γνωριζω…) κανεις δεν εγγυαται ότι οι …διαιρετες θα πληρωσουν !
Ετσι είναι προφανες ότι οσοι συνεχιζουν (τα κορόιδα που λεει και ο Ζαννης) καποια στιγμη θα κουραστουν και θα σταματησουν. Για την ακριβεια εχουν σταματησει ηδη.
Οι αριθμοβατουντες δεν εχουν παρα να ριξουν μια ματια στο ρυθμο συγκεντρωσης εσοδων ανα μηνα και θα διαπιστωσουν ότι η πτωση των εσοδων είναι ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ !
Επομενως το προβλημα θα λυθει μονο αν :
1. μου επιτρεψετε (το ΣτΜ) να επεξεργαστω μια λυση μαζι με το μελος Χ.Α. που προσφερθηκε να βοηθησει, αλλα δυστυχως το κραξατε για τον μονο λογο ότι η λυση αυτή δεν είναι κοινοποιησιμη, κι ετσι την απεσυρε
2. πολλαπλασιαστει δραματικα ο αριθμος των μελων που θα καταθεσουν τις εισφορες τους
3. αυξηθει εντυπωσιακα ο ρυθμός προσέλευσης νεων μελων , ο οποιος πρακτικα εχει μηδενιστει
4. βρεθει ανιδιοτελης χορηγος ο οποιος θα καταβαλλει τα οφειλομενα
5. κανουμε μονομερη διαγραφη του χρεους εάν θεωρησουμε τον τυπογραφο μνημονιακο τυπο και το χρεος μας «απεχθες»…
Παρ’όλα αυτά εγω παραμενω ανοιχτος σε άλλες ρεαλιστικες προτασεις , περαν των 4 πραξεων αριθμητικης, όπως π.χ. στην δυνατοτητα εμποριας από εθελοντες διαφορων πειρατικων αξεσουαρ (T-shirts, αναπτηρες, κουπες, κολωνιες, CD με τους λογους του Falkewinge , κλπ.κλπ.κλπ.)
Υ.Γ. συγχαιρω ειλικρινα τον Ζαννη για το θαρρος του να πει τα πραγματα με το όνομά τους , την αλήθεια δλδ η οποία ως συνηθως είναι ακρως ενοχλητικη…
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
omissman έγραψε:Επομενως το προβλημα θα λυθει μονο αν :
1. μου επιτρεψετε (το ΣτΜ) να επεξεργαστω μια λυση μαζι με το μελος Χ.Α. που προσφερθηκε να βοηθησει, αλλα δυστυχως το κραξατε για τον μονο λογο ότι η λυση αυτή δεν είναι κοινοποιησιμη, κι ετσι την απεσυρε.
Γιώργο κατέβασε ολοκληρωμένη την πρόταση για ψήφιση προς το ΣτΜ, και θα δεις εάν θα εγκριθεί ή όχι.
-
Έχετε έναν μήνα βάλετε τις συνδρομές σας (και κάτι παραπάνω...). Για να δούμε πόσοι θα ψηφίζουν στις 1/2/2013...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Έχετε έναν μήνα βάλετε τις συνδρομές σας (και κάτι παραπάνω...). Για να δούμε πόσοι θα ψηφίζουν στις 1/2/2013...
... Ελπίζω να υπάρχουν θέματα για ψηφοφορία και να μην παίρνουν τις αποφάσεις άλλοι...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες