Ξεχρεώμα.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ξεχρεώμα.
Σε λίγο που δεν έχουμε λεφτά ούτε για server, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Σε λίγο που δεν έχουμε λεφτά ούτε για server, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
μετά τότε μας βλέπω στα free online forums και στις free σελίδες με τις διαφημίσεις!
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όλα τα μέλη να δώσουν λεφτά. Αλλά βεβαίως υπάρχουν και μερικοί που το εκμεταλλεύονται να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ!
Δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία και να πληρώνουν μόνο 10 άτομα (δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτά).
Όπως έγινε ήδη πρόταση να βγει, π.χ. 200 μέλη άρα πόσο αντιστοιχεί στον καθένα? και από εκεί και πέρα βάζει και ο καθένας ότι έξτρα επιθυμεί!
Και βεβαίως πρέπει να βρούμε και τρόπο για κάποια πιο μόνιμη "χρηματοδότηση".!
-
Χρήστο και να βγει πόσο αντιστοιχεί στον καθένα, θα πληρώσουν; Τι λέμε τώρα.
Από τζάμπα μάγκες έχει πήξει ο τόπος. Εδώ βλέπεις τι αντιμετώπιση υπάρχει για το θέμα...
Μέσα στον Γενάρη θα κατεβάσω πρόταση για έκτακτη μηνιαία οικονομική ενημερότητα. Μάλλον δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ας μείνουμε οι 10 που θα πληρώνουμε.
Από τζάμπα μάγκες έχει πήξει ο τόπος. Εδώ βλέπεις τι αντιμετώπιση υπάρχει για το θέμα...
Μέσα στον Γενάρη θα κατεβάσω πρόταση για έκτακτη μηνιαία οικονομική ενημερότητα. Μάλλον δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ας μείνουμε οι 10 που θα πληρώνουμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Χρήστο και να βγει πόσο αντιστοιχεί στον καθένα, θα πληρώσουν; Τι λέμε τώρα.
Σίγουρα δεν θα πληρώσουν όλοι, μην γελιόμαστε!
Συμφωνώ ας μείνουμε και 40 - 50 άτομα που πιστεύω ότι θα μείνουμε, αφού οι άλλοι απέχουν απ'όλα τι να κάνουμε!
-
Υπαρχουν ομως και ατομα που μπορει να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να συνεισφερουν οικονομικα μεσα στο κομμα.Αυτη την περιπτωση την σκεφτηκατε?
Ας γινει αυτο που λεει και ο στρατος αν δεν κανω λαθοσ για μηνειαια οικονομικη ενημεροτητα και θα δειτε αυτο που λεω.
Ας γινει αυτο που λεει και ο στρατος αν δεν κανω λαθοσ για μηνειαια οικονομικη ενημεροτητα και θα δειτε αυτο που λεω.
theofanis1987 έγραψε:Υπαρχουν ομως και ατομα που μπορει να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να συνεισφερουν οικονομικα μεσα στο κομμα.Αυτη την περιπτωση την σκεφτηκατε?
προσωπικά το έχω σκεφτεί, και το έχω αναφέρει στο παρελθόν αρκετές φορές ότι μέσα στο κόμμα έχουμε αρκετούς άνεργους και που δεν μπορούν να πληρώσουν σχεδόν τίποτα, μερικοί δεν είχαν ούτε την συνδρομή τους.
-
0,136986301 χ 365 μερες= 50 ευρω το χρονο.
οταν κανεις βολτα στο δρομο δεν θα βρεις 2 λεπτα κατω ?
οταν κανεις βολτα στο δρομο δεν θα βρεις 2 λεπτα κατω ?
-
διαπιστωσεις πολλες.
προτασεις ?
προτασεις ?
Εάν πρόκειται για «συμφωνία κορόιδων», ε λοιπόν δηλώνω ότι δεν θα σταματήσω να είμαι ένα υπερήφανο κορόιδο!!!
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν μπορούν, αλλά όσοι μπορούν αλλά σταματάνε επειδή «δεν πληρώνουν και οι άλλοι» το μόνο που έχω να πω είναι ΕΛΕΟΣ. Κάνουμε κριτική για τζάμπα πειρατές, ε τι πιο λογικό, από το να γίνουμε και εμείς τζάμπα πειρατές... NOT! Επιχείρημα δικαιολογία καθαρή!
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν μπορούν, αλλά όσοι μπορούν αλλά σταματάνε επειδή «δεν πληρώνουν και οι άλλοι» το μόνο που έχω να πω είναι ΕΛΕΟΣ. Κάνουμε κριτική για τζάμπα πειρατές, ε τι πιο λογικό, από το να γίνουμε και εμείς τζάμπα πειρατές... NOT! Επιχείρημα δικαιολογία καθαρή!
Verba volant, scripta manent
tvelocity σε καταλαβαίνω αλλά no moar.
Αυτό που είπα για τον Δεκέμβριο το κρατάω και για τον Ιανουάριο: Αν βρεθούν 29 μέλη να βάλουν από 20€, θα βάλω κι εγώ άλλα 20€.
Αυτό που είπα για τον Δεκέμβριο το κρατάω και για τον Ιανουάριο: Αν βρεθούν 29 μέλη να βάλουν από 20€, θα βάλω κι εγώ άλλα 20€.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες