Ξεχρεώμα.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Ξεχρεώμα.
Χαμάληδές μου που πάει και ο Νοέμβρης, θα βάλουμε κάνα φράγκο ή να πάω να πάρω βουβουζέλες 

καταλαβετε το. με την επόμενη να μας γίνει μάθημα. πριν τις εκλογες θα γινει ψηφοφρία για το αν κατέβουμε ΑΦΟΥ εχουμε μαζεψει τα χρήματα. γιατι οπως ειπε καιο φιλος. γιαλατζι πειρατες ειμαστε. κλασικοί έλληνες." ΝΑΙ στην επανάσταση αλλα μη με σηκώνεις απο τον καναπέ τωρα... έχει τούρκικο. "
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Αν 29 μέλη δεσμευτούν να δώσουν από 20€ μέσα στον Δεκέμβριο, εγώ θα είμαι ο 30ός.
pav έγραψε:Αν 29 μέλη δεσμευτούν να δώσουν από 20€ μέσα στον Δεκέμβριο, εγώ θα είμαι ο 30ός.
Να σε βλέπω να τα ετοιμάζεις τα λεφτά.
Τις επόμενες μέρες μόλις κατέβω στην πόλη θα βάλω όπως υποσχέθηκα 30 ευρώ....
kailor έγραψε:Να σε βλέπω να τα ετοιμάζεις τα λεφτά.
Τις επόμενες μέρες μόλις κατέβω στην πόλη θα βάλω όπως υποσχέθηκα 30 ευρώ....
30. pav
29. kailor
28. ?
-
28
- Συνημμένα
-
- 2012-12-05_14-09-35.png (41.64 KiB) 4611 προβολές
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
Να θυμίσω ότι χρωστάμε... γιατί φαίνεται ότι τα πάντα έχουν ξεχαστεί στην μοίρα τους. Συγχαρητήρια...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Για να ξεχρεωσουμε πρεπει να αυξησουμε τα ενεργα μελη μας
για να αυξησουμε τα ενεργά μελη μας πρεπει να αρχισουμε να παραγουμε και να ψηφιζουμε (το δικο μου συμπερασμα απο τα αποτελέσματα του ερωτηματολογιου)
Για να αρχισουμε να ψηφίζουμε πρεπει να εγρηγορθει η ΔΕ.
Ειμαστε παραπανω απο οσο φαίνεται στο φορουμ. Απλά πολλά μέλη περιμένουν να γίνει μια αρχή.
για να αυξησουμε τα ενεργά μελη μας πρεπει να αρχισουμε να παραγουμε και να ψηφιζουμε (το δικο μου συμπερασμα απο τα αποτελέσματα του ερωτηματολογιου)
Για να αρχισουμε να ψηφίζουμε πρεπει να εγρηγορθει η ΔΕ.
Ειμαστε παραπανω απο οσο φαίνεται στο φορουμ. Απλά πολλά μέλη περιμένουν να γίνει μια αρχή.
https://twitter.com/e_kastrinakis
Μόλις έβαλα τα 30 ευρώ που είχα υποσχεθεί!
Αλλά επειδή είναι αργά, τα λεφτά μέσω ebanking θα μπουν στις 24 του μηνός!
Αλλά επειδή είναι αργά, τα λεφτά μέσω ebanking θα μπουν στις 24 του μηνός!
Επειδή η "συμφωνία κυρίων" έχει καταντήσει "συμφωνία κορόιδων"
Επειδή έτσι δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε ούτε σε 20 χρόνια
Επειδή από τα 11 εκλεγμένα μέλη των οργάνων του Κόμματος, βλέπω μόνο 2 να συμμετέχουν στο "ξεχρέωμα"
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω ότι δεν συμμετέχω πλέον στην αποπληρωμή μ' αυτό τον τρόπο, επιτρέποντας έτσι σε ορισμένους να παίζουν τον Πειρατή στην πλάτη των κορόιδων.
Εάν πάντως προκύψει κάποιο ρεαλιστικό σχέδιο αποπληρωμής σε εύλογο χρονικό διάστημα, είμαι πρόθυμος να συμμετέχω.
Επειδή έτσι δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε ούτε σε 20 χρόνια
Επειδή από τα 11 εκλεγμένα μέλη των οργάνων του Κόμματος, βλέπω μόνο 2 να συμμετέχουν στο "ξεχρέωμα"
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω ότι δεν συμμετέχω πλέον στην αποπληρωμή μ' αυτό τον τρόπο, επιτρέποντας έτσι σε ορισμένους να παίζουν τον Πειρατή στην πλάτη των κορόιδων.
Εάν πάντως προκύψει κάποιο ρεαλιστικό σχέδιο αποπληρωμής σε εύλογο χρονικό διάστημα, είμαι πρόθυμος να συμμετέχω.
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες