Ενημέρωση προς το Σώμα των Μελών

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ενημέρωση προς το Σώμα των Μελών

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Ιαν 2013, 13:32

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μαριότι πρέπει να καθόμαστε να συζητάμε με κάθε πυροβολημένο, στο όνομα του διαλόγου ανεξαρτήτως σοβαρότητας. Ποιος είναι ο ήρωας που θα πάει να ακούσει τα εξής (copy paste από το site των περι ου ο λόγος):

Εννοείται πως στις άμεσες προτεραιότητες του κόμματος βρίσκεται και η διεκδίκηση των χρωστούμενων από Γερμανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Αλβανία κ.ο.κ

Δημιουργία συνθηκών οικονομικής ελάφρυνσης για εταιρείες που απασχολούν Έλληνες υπαλλήλους.

ΑΜΕΣΗ ιατρική εξέταση ΟΛΩΝ των μεταναστών κάθε είδους (οικονομικούς ή μη), και απέλαση των ασθενούντων από κολλητικές ή άλλες επικίνδυνες ασθένειες.

Και επειδή ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ καλά θα κάνουν οι εκπροσωποί της δικαστικης εξουσίας να δουν το θέμα με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που προβλέπει η νομοθεσία.

Και επίσης έχουν να πουν για μας:

Στον χώρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης έχουμε και εκεί κινηματίες, είναι αυτοί που όλοι μέρα γκρινιάζουν για κακά του τόπου μας, τις προδοσίες κατά του έθνους και την ατιμωρησία των διεφθαρμένων. Όταν όμως έρθει η ώρα να κλείσουν τον υπολογιστή τους έρχεται και η ώρα που η οργή γίνεται χαλάρωση. Δηλαδή ένα τίποτα

Και θα δώσω σημασία σε αυτούς τους παλαβούς για ποιο λόγο; Διάλογο κάνεις με κάποιον ισάξιο ή τουλάχιστον λογικό. Εδώ πρόκειται περί φρούτων.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 24 Ιαν 2013, 13:32

SilindeElendil έγραψε:
piratiko.org έγραψε:
το φασιστικό λόμπι του κόμματος θεωροί μόνο την δικιά του ιδεολογία σωστή και πιστεύει μόνο αυτή άξια να υπάρχει...

Η παραπανω καταγγελια να προωθηθει αρμοδιως αλλιως ανακαλεστε παρακαλω.Δεν μπορειτε να χαρακτηριζεται μεριδα του κομματος φασιστες οποιοι και αν ειναι αυτοι που εννοειται.

@ mr FBI """ΦΟΒΉΘΗΚΑ""" :(

Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]

Η έννοια της λέξης "φασισμός" σήμερα χρησιμοποιείται πολλές φορές για να χαρακτηρίσει πρόσωπα, θεσμούς ή καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την αρχική έννοια του όρου. Το ουσιαστικό "φασισμός" και το επίθετο "φασίστας" χρησιμοποιούνται σήμερα πολλές φορές, εκτός από τον αρχικό ορισμό )την εθνικιστική και φυλετική πολιτική ιδεολογία που πρωτοεμφανίζεται στην Ιταλία του Μουσολίνι και αναπτύσσεται από τους Γερμανούς Ναζιστές και άλλους και που προτείνει έναν απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης, από έναν συγκεκριμένο Αρχηγό, που θα συνενώσει όλες τις τάξεις σε ένα Έθνος, που μάλιστα είναι το ανώτερο έθνος και έχει προορισμό να κυριαρχήσει στα άλλα, "κατώτερα" έθνη και φυλές), και σε μια πολύ ευρύτερη έννοια, προσδιορίζοντας ως "φασισμό" γενικά κάθε άδικη, αντιδημοκρατική και βίαιη πράξη, ιδεολογία, συναίσθημα, συνήθεια στο χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της οικογένειας, και των σχέσεων. Η υπερβολική χρήση αυτού του δεύτερου ορισμού έχει εν μέρει υποκαταστήσει τον αρχικό ορισμό (ότι φασισμός είναι μόνο η ονομασία του κινήματος του Μουσολίνι).
Τελευταία επεξεργασία από 2 και piratiko.org, έχει επεξεργασθεί 24 φορά/ες συνολικά
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 24 Ιαν 2013, 13:33

Κομπειλάδας έγραψε:Εγώ, αυτά που έχω καταλάβει είναι τα εξής:

Το γερμανικό κόμμα πειρατών σύστησε (κατά το γνώρισε, έφερε σε επαφή) την εν λόγω κυρία. Η εν λόγω κυρία ζήτησε να γίνει μια συνάντηση εκπροσώπων των δυο κομμάτων (Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και ΕΛ.ΠΟΛ.). Ο Γιώργος έφερε το όλο θέμα στο ΣτΜ για να δούμε αν υπάρχει η περίπτωση για μια τέτοια συνάντηση. Το ΣτΜ επέλεξε (κατά γενική ομολογία) να μην γίνει η συνάντηση σε επίσημο επίπεδο.

That's all.

1+
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
Γιώργος

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 13:38

Δεχομαι τον ορισμο και επιμενω να ανακαλεσετε αμεσα τους χαρακτηρισμους σας για μεριδα του σωματος.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 24 Ιαν 2013, 13:40

SilindeElendil έγραψε:Δεχομαι τον ορισμο και επιμενω να ανακαλεσετε αμεσα τους χαρακτηρισμους σας για μεριδα του σωματος.

άντε ενεργοποίησε την Ε.Δ. please!!!!!!!!!!!!!!

...επιβεβαιώνετε όλο και περισσότερο ο Γιάννης Μ. με την επιστολή του!
Γιώργος

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 13:46

Κομπειλάδας έγραψε:Εγώ, αυτά που έχω καταλάβει είναι τα εξής:

Καλη η διευκρινηση

Το γερμανικό κόμμα πειρατών σύστησε (κατά το γνώρισε, έφερε σε επαφή) την εν λόγω κυρία.

Αντε να το παρει το ποταμι αυτο!

Η εν λόγω κυρία ζήτησε να γίνει μια συνάντηση εκπροσώπων των δυο κομμάτων (Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και ΕΛ.ΠΟΛ.).

Αλλα γραφει:
Μετά από σύσταση από το κόμμα πειρατών Γερμανίας σχετικά με την κα. πρόεδρο Νίνα Παυλίδου του κόμματος ΕΛ.ΠΟΛ. (http://www.el-pol.gr/) ήρθα σε επικοινωνία μαζί της.

Το υπογραμμισμενο φαινεται αρκετα καλα;

Ο Γιώργος έφερε το όλο θέμα στο ΣτΜ για να δούμε αν υπάρχει η περίπτωση για μια τέτοια συνάντηση.

Εκτος οτι ειναι αναρτημενο στον χωρο των εκδηλωσεων ολο αυτο αναφερει επι λεξει οτι αυτο που προτεινε στην κυρια ειναι το εξης:
Προκειται για μια *Αναζήτηση κοινής ημερομηνίας για μια πρώτη μη ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γνωριμία και ανοιχτή συζήτηση με θέμα την "θεματική συνεργασία" ανάμεσα στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και το κόμμα ΕΛ.ΠΟΛ.
*Γνωριμία και συζήτηση με χώρο συνάντησης το Mumble.
Σύνδεση στο Mumble – Οδηγίες Σύνδεσης: http://bit.ly/VkftvF

Το υπογραμμισμενο φαινεται αρκετα καλα;

Το ΣτΜ επέλεξε (κατά γενική ομολογία) να μην γίνει η συνάντηση σε επίσημο επίπεδο.

Αφου βεβαια ειχε πρωτα προταθει σε ενα αλλο κομμα επισημη συναντηση

That's all.

Thanks a lot
Dura lex...Sed lex

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Ιαν 2013, 13:48

Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα

“ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.”

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ομως ανηκε και ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το φασίστας το είπε για κοπλιμέντο μάλλον.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 24 Ιαν 2013, 13:50

@SilindeElendil
Όλα αυτά που γράφεις ως απάντηση προς εμένα, τα γράφεις κατά την ταπεινή σου γνώμη, να υποθέσω;
здравствуйте

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 13:50

zio_donnie έγραψε:
Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα

Το φασίστας το είπε για κοπλιμέντο μάλλον.

Ευχαριστω Διονυση που μου ανοιξες τα ματια και δυο ευχαριστω στον Γιωργο για το κοπλιμεντο
Τι κουτο που ειμαι 8-)
Dura lex...Sed lex

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 13:51

Κομπειλάδας έγραψε:@SilindeElendil
Όλα αυτά που γράφεις ως απάντηση προς εμένα, τα γράφεις κατά την ταπεινή σου γνώμη, να υποθέσω;

Ρωτα το πληθος

Οτι εγραψα εγραψα, νεσπα;
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες