ΣΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΟΜΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Νέα και ειδήσεις από τον χώρο των Πειρατών
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΣΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΟΜΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευσηαπό mankasp » 05 Απρ 2012, 18:58

Να γίνει μια έκτακτη συνάντηση στο Mumble κατά τις 19.30;

Η πρόταση του omissman για περιπτώσεις σαν αυτή ήταν πολύ καλή

και μια ερωτηση : οταν γινονται τετοιες παρουσιασεις δεν ειναι σκοπιμο να γινεται ενα brainstorming , εστω και την τελευταια στιγμη ωστε ο εκπροσωπος μας να πηγαινει "διαβασμενος" ;;; Την κινητοποιηση π.χ. για ενα αμεσο ραντεβου στο mumble, skype κλπ μπορει να την κανει ειτε ο ιδιος ο εκπροσωπος, ειτε η αντιστοιχη με το θεμα επιτροπη , εφ΄οσον φυσικα η τελευταια ειναι ενημερη για το θεμα και την παρουσιαση του στα media ...

(http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=72&t=859&hilit=brainstorming&start=60#p10209)

Εγώ δυστυχώς δεν έχω μικρόφωνο σήμερα :(
https://twitter.com/e_kastrinakis

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 05 Απρ 2012, 19:01

Το μεταναστευτικό είναι μια επικοινωνιακή σαπουνόφουσκα του Συστήματος
για να μην ασχοληθούμε προεκλογικά με τα κόμματα που μας φέρανε ως εδώ.
Και να σπρώξει τη Χ.Α. (Εκτιμώ ότι το Σύστημα την σπρώχνει, τους είναι ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ).

Το ίδιο κι ο ΣΚΑΙ, δεν είναι η αθώα περιστερά, παίζει ρόλο. Και μας θέλει για μαϊντανό (2 τρίλεπτα)

ΥΓ Ηδη οι Ευρωπαίοι δεν δίνουν λεφτά για στρατόπεδα, τα στρατόπεδα δεν θα φτάνουν θα θέλουμε 1 νέο κάθε 10 μέρες με τόσους που μπαίνουν
επιπλέον η τροπολογία ΔΕΝ πέρασε στη βουλή. Τι ποιο "φούσκα" από αυτό ???

zio_donnie έγραψε:Μιλήσαμε με το Θανάση και μου είπε πως δεν προλαβαίνει και αν μπορώ να πάω εγώ. Προσωπικά δεν θέλω αλλά πιστεύω πως πρέπει να πάμε, οπότε αν δεν βρεθεί άλλος θα πάω. Το ζήτημα είναι πως η εκπομπή θα έχει σαν πρώτο θέμα την βελτίωση της πόλης. Σίγουρα μεγάλο κομμάτι θα μονοπωλήσει το μεταναστευτικό. Έχουμε κοινή άποψη σε αυτό? Άλλες ιδέες για την βελτίωση της πόλης? Κάτι άλλο?
Επίσης ο Θανάσης πρέπει να απαντήσει έως τις 20.00 οπότε ας βιαστούμε λίγο.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 05 Απρ 2012, 19:04

Για το μεταναστευτικό φαντάζομαι όπως έχουμε ξαναπεί: α) η συζήτηση έχει φουντώσει για προεκλογικούς σκοπούς, 12 χρόνια οι κυβερνήσεις δεν έχουν κάνει τίποτα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να έχει γιγαντωθεί και η επίλυσή του να έχει γίνει πολύ δύσκολη, β) η οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο των συμπατριωτών μας όσο και των μεταναστών.

Τώρα για τη βελτίωση του κέντρου μερικές προσωπικές απόψεις:

Πέρα από τους μετανάστες, ακόμα ένα πρόβλημα είναι άστεγοι και χρήστες ναρκωτικών. Και τα δύο προβλήματα χρειάζονται κοινωνική μέριμνα και πρόνοια. Ειδικά για τους χρήστες η καταστολή και φυλάκιση είναι ότι χειρότερο. Οι άστεγοι έχουν αυξηθεί δραματικά λόγω της οικονομικής κρίσης. Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει επιλέξει να περιορίσει το κράτος πρόνοιας. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι τα χρήματα που εξοικονομεί εκεί να τα χάνει λόγω των συνεπειών του προβλήματος.
Γενικά, ίσως να βοηθούσε η ανάπλαση κάποιων περιοχών. Επιπλέον, πιστεύω πως και η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει. Ειδικά στην τόνωση εμπορικών δρόμων θα μπορούσαν να δίνονται κίνητρα στον κόσμο να περνάει από συγκεκριμένες περιοχές (π.χ. με mobile εφαρμογές και ειδικές εκπτώσεις).
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 05 Απρ 2012, 19:06

Δεν είναι Δημοτικές εκλογές!
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Απρ 2012, 19:08

Δεν είναι Δημοτικές εκλογές!

Σύμφωνοι αλλά αυτό είναι το θέμα της εκπομπής τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 05 Απρ 2012, 19:10

Ρε παιδιά για το κέντρο της Αθήνας δε μιλάμε;;;; :?
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 05 Απρ 2012, 19:17

Δεν έχουμε τί να πούμε για το μεταναστευτικό παιδιά, τί θα πει όποιος δύστυχος πάει;
Από 'κει και πέρα, δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν έχει καταλήξει να ένα τεράστιο πρόβλημα. Τα ξαναείπαμε και σε άλλο νήμα, που έλεγα πως πρέπει να αποφασίσουμε εάν είμαστε υπέρ του να αποσυρθούμε από το Δουβλίνο 2. Δεν νομίζω πως έχει νόημα να παραβρεθούμε σε αυτήν την εκπομπή. Ταπεινή μου άποψη. Εάν πάει ο Διονύσης θα ζοριστεί πολύ, και νομίζω με μικρό αντάλλαγμα, ή και με καθόλου.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Απρ 2012, 19:27

Εάν πάει ο Διονύσης θα ζοριστεί πολύ, και νομίζω με μικρό αντάλλαγμα, ή και με καθόλου.

Το αντάλλαγμα είναι το δεύτερο μέρος, που θα είναι περι εκλογών. Επίσης πήρα τηλέφωνο και τον Γιάννη μήπως μπορεί να πάει αυτός. Δεν μου αρέσει να μιλάω με δημοσιογράφους, δεν έχω καθόλου σε εκτίμηση το συνάφι τους ειδικά κάτι παπαροκάναλα σαν το κόντρα. Είναι εκλογές και πρέπει να μας δούνε όμως.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 05 Απρ 2012, 19:53

to thema to xanoume parakalo an ginete na synexistei sto mumble stis 9
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Yiannis

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 05 Απρ 2012, 21:13

Από τη μια είναι καλό να ακουγόμαστε, από την άλλη για θέματα στα οποία δεν έχουμε επίσημες θέσεις δεν μπορούμε να πούμε πολλά..
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες