Κontra Channel

Νέα και ειδήσεις από τον χώρο των Πειρατών
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κontra Channel

Δημοσίευση από anestis »

Οντως, αν κάπου είναι η Χρυσή Αυγή πρέπει να αποφασίσουμε τη στάση μας
(προτείνω να αποχωρούμε)

Η λογική είναι η απαξίωση προς τον τηλεοπτικό σταθμό που δίνει χρόνο σε ναζιστές.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

(προτείνω να αποχωρούμε)

Δεν ξέρω αν πρέπει.....
Δηλαδή όπου εμφανίζονται οι "Χρυσαυγίτες" θα την κοπανάμε αντί να τους παίρνουμε παραμάζωμα; (Με τα επιχειρήματά μας φυσικά)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
gounara

Δημοσίευση από gounara »

laskaris_vasilis έγραψε:
(προτείνω να αποχωρούμε)

Δεν ξέρω αν πρέπει.....
Δηλαδή όπου εμφανίζονται οι "Χρυσαυγίτες" θα την κοπανάμε αντί να τους παίρνουμε παραμάζωμα; (Με τα επιχειρήματά μας φυσικά)

:shock: :shock: :shock:
pefto sta poli bathia
panel me nd , pasok , siriza
kat seira koraxahs δικιγοροσ μελος δσα , grapsa απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου DEA. , moyzanhs οικονοκολογοσ
:shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gounara την 04 Απρ 2012, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
anestis

Δημοσίευση από anestis »

Τώρα που ξέρουμε τους συνομιλητές (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ) θέλετε να ψηφίσουμε αν θέλουμε να πάει ο Θανάσης;
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
tvelocity

Δημοσίευση από tvelocity »

laskaris_vasilis έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει.....

Σώθηκες! Μιλάμε για τα μεγαλύτερα ναζιστικά γουρούνια! Δεν θέλω να μας δω ούτε καν στην ίδια πρόταση με αυτούς. Προσωπικά αν είχα σε συζήτηση απέναντι μου έναν χρυσαυγήτη, θα σηκωνόμουν και θα έφευγα. Και νομίζω οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι ή αυτό θα έκαναν ή δεν θα του απεύθυναν καθόλου τον λόγο.

anestis έγραψε:Τώρα που ξέρουμε τους συνομιλητές (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ) θέλετε να ψηφίσουμε αν θέλουμε να πάει ο Θανάσης;

Σε αυτή την περίπτωση, αν ο Θανάσης θεωρεί ότι το έχει, εγώ είμαι υπέρ. Απλά ήθελα να γνωρίζουμε σε τι μπελάδες τον βάζουμε ;)

(Πάντως τυπικά καλό θα ήταν να περάσει από ψηφοφορία για αν τον θέλουμε να μας εκπροσωπεί. Δεν νομίζω ότι θα ψηφίσει κανείς όχι, αλλά καλό θα ήταν να κρατάμε τις αρχές μας.)
Verba volant, scripta manent
gounara

Δημοσίευση από gounara »

ειμαι στρατιωτης οτι αποφασισετε θα το πραξω
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Σε αυτή την περίπτωση, αν ο Θανάσης θεωρεί ότι το έχει, εγώ είμαι υπέρ.

Συμφωνώ
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
kostaskastoria

Δημοσίευση από kostaskastoria »

Για να φανει η διαφορα που εχουμε με το παλιοκομματικο καθεστως που εχει φερει την χωρα εδω χρειαζεται να τους απαντησουμε με επειχηρηματα και προτασεις με λυσεις και οχι κοκκορομαχιες. Και μια προταση που κανω ειναι αν προκληθουμε απο την ακροδεξια χρυση αυγη. Να βγαλουμε στην επιφανεια την ακροδεξια συμπεριφορα τους απεναντι σε οποιδηποτε αλλοδαπο. Ενω εμεις προτεινουμε πολιτισμενες λυσεις. Η απο Καμμενο ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι αυτοι ζουν σε ουτοπικες λυσεις ενω εμεις προτεινουμε δημοκρατικες προτασεις που θα αποφασισει ο λαος μεσω δημοψιφισματων οπως στην Ισλανδια και την Ελβετια και οτι θα εχει λογο σε ζητηματα που των αφορων αφου θα εχει μια πληρη ενημερωση.
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Εγώ δεν θα νομιμοποιούσα την χρυσή αυγή συζητώντας μαζί τους. Αν όχι αποχώρηση, απλά δεν θα τους απαντούσα, και θα το έκανα ξεκάθαρο από την αρχή.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
someuser12345

Δημοσίευση από someuser12345 »

Μην μασάτε. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟΣ-ΧΣ κλπ... όλοι τους είναι γρανάζια του ίδιου συστήματος. Αν τους κολλήσουμε στον τοίχο και πάμε την συζήτηση προς την Άμεση Δημοκρατία (που το έλλειμμά της το βιώνουμε στο πετσί μας όλοι τα τελευταία χρόνια) θα κερδίσουμε πάρα πολλά.
Παράδειγμα: "Θέλεις να σου πω την άποψη ενός μικρού και νέου κόμματος για το μεταναστευτικό; Να στην πω βάσει της ψηφοφορίας που έχει γίνει, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μπορούν να πουν την άποψή τους ΟΛΟΙ οι πολίτες, άμεσα και όχι αντιπροσωπευτικά, γιατί τις περισσότερες φορές παρερμηνεύεται αυτή η αντιπροσώπευση και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν και με σκοπιμότητα".
Να δείτε που στο τέλος όλα τα κόμματα θα συμφωνούν μαζί μας... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”