espoir....
Προτείνω να μιλήσεις με κάποιον δικηγόρο για να σου εξηγήσει πόσο απλοϊκά είναι όσα λες.
... να απαντησω στον ιδιο "τονο" ;;;
Η δημιουργία μιας πλατφόρμας (στο πλαίσιο της πληροφόρησης) όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να ανεβάζει υλικό χωρίς έλεγχο, αφήνει εκτεθειμένο νομικά τον administrator της.
Ποιος προτεινε κατι τετοιο ;;; Εγω παντως οχι. Η προταση ειναι σαφης : ενημερωση τιμων απο την οποια ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ η προφανης τακτικη των εναρμονισμενων πρακτικων, η καταργηση του ανταγωνισμου, η καρτελλοποιηση της αγορας κλπ,κλπ
Μην έχετε αυταπάτες: οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου στην Ελλάδα είναι οι 300 βουλευτές. Όλοι οι άλλοι, φέρουν το βάρος της απόδειξης των λεγόμενών τους και ακόμα και τότε, δεν απαλλάσσονται από διώξεις/αντιδικίες.
Μαλλον σε αλλη χωρα ζεις...
Υ.Γ. Επίσης, χωρίς καμία διάθεση να προβοκάρω κανέναν, από πότε είναι παράνομη η κερδοσκοπία στην Ελλάδα και την ΕΕ; Εάν κάποιος θέλει να βγάζει 1.200% κέρδος σε αυτά που πουλάει (a.k.a. αισχροκέρδια), η ΕΕ έχει τη νομοθεσία που του το επιτρέπει και τον προστατεύει για να συνεχίσει να το κάνει.
Ισχυει το προηγουμενο +
αγνοια των υπαρχοντων νομων. Ενα τηλεφωνημα στο Υπ. Εμποριου θα σε πεισει [εγω εχω κανει παντως πολλα !] Παρεπιπτοντως , κανεις τρελος δεν πουλαει με εξωφρενικο κερδος, απλουστατα γιατι δεν θα βρει πελατες ! Συμφωνα με τα λεγομενα σου που οφειλεται η διωξη και καταδικη σε υπερβολικα προστιμα της PEPSI, η οποια καταδικαστηκε για παραβιαση των κανονων ανταγωνισμου ;;; Και ξερεις ποιοι το βγαλανε στη φορα ;; Οι ανταγωνιστες της !!! Αρα υπαρχει ελευθερια λογου ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ, οταν υπαρχουν σαφη τεκμηρια.
Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι θα βγουμε και θα λεμε τις επιχειρησεις απατεωνες! Αυτα ειναι αποκυηματα της δικης σου φαντασιας, ελαφρως τρομολαγνικα...
Δείτε τις διαφημίσεις στην Ελλάδα: δεν μπορείς να πεις ότι το προϊόν κάποιου είναι ακριβότερο.
ποιος ακριβως προτεινε κατι τετοιο ;;;
Εν κατακλειδι οι φοβιες σου οδηγουν στην πληρη απορριψη του Ακτιβισμου ! Εαν ειχαν εστω και ιχνος ρεαλισμου αυτα που λες δεν θα ειχε υπαρξει ουτε η GREENPEACE, ουτε το ΙΝΚΑ και οι καταναλωτες θα ηταν στο ελεος των εταιρειων... Για ριξε μια ματια στην Εσπερια, ιδιως στις ΗΠΑ, εκει να δεις πως φοβουνται οι εταιρειες τη δυναμη των ενωσεων καταναλωτων.
Παρακληση : για να γινει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ διαλογος καλο ειναι να διαβαζουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις αποψεις των αλλων, να μην τους βαζουμε στο στομα κουβεντες που ΔΕΝ ειπαν, να μην υποθετουμε "τι εννοουν", και τελος να ασκουμε τεκμηριωμενη κριτικη και οχι να επισειουμε ανυπαρκτους κινδυνους επικαλουμενοι την φαντασια μας ή την ελλειπη εμπειρια μας.
Τελος, για να εξηγουμαι : ολη μου η οικογενεια ειναι ανωτατοι δικαστικοι, εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ φιλους δικηγορους , εχω περασει χρονια στα δικαστηρια εξ αιτιας διαφορων ατυχων προσωπικων υποθεσεων ΚΑΙ ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στη χωρα που θα προτεινε δρασεις και κινησεις με υψηλο ρισκο χωρις να τις εχω σκεφτει και διασταυρωσει τρεις φορες.
Η συγκεκριμενη προταση οχι μονο δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ρισκο, το εντελως αντιθετο μαλιστα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ μεσα στο πνευμα των αρχων του κομματος γι' αυτο και πηρα την πρωτοβουλια να την εκθεσω εδω.
ΓΙΩΡΓΟΣ