Πρωτοβουλία από το ThePressProject

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Yiannis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρωτοβουλία από το ThePressProject

Δημοσίευση από Yiannis »

Ο Σίμος μίλησε μαζί τους και έχουν κλείσει απο κειμενα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε καμια διαφημηση μάλλον.
Εμένα θα μου άρεσε μια παραλλαγή αυτού του poster https://www.pirateparty.gr/wp-content/u ... re3-gr.png , Αλλάζοντας το "καμια αφίσα" σε "καμια διαφήμιση" η "κανενα κομμα" η κάτι τέτοιο.

Πείτε αν έχετε καμια αλλη ιδέα!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Ή κάποια παραλλαγή σαν αυτό εδώ (δεν μ΄αρέσει η λέξη "αλλαγή" θυμίζει άλλη εποχή)
Συνημμένα
αλλαγη.jpg
αλλαγη.jpg (43.83 KiB) Προβλήθηκε 5350 φορές
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

Όχι, δεν μίλησα μαζί τους, αλλά ξαναδιάβασα το κείμενο στην ανάρτηση. Το συν-εκδότες πάει μόνο σε αυτό συν-εκδότες και όχι στο συν-συνκτάκτες. Επίσης τα κείμενα είναι ήδη κλεισμένα και είναι όλα όσα έχουν βγάλει για το LexLeaks.

Το μόνο πράμα που δίνει η συν-έκδοση, ουσιαστικά η χρηματοδότηση της έκδοσης, είναι η δυνατότητα "διαφήμισης" ανάλογα με το ποσό που θα συνεισφέρει κάποιος ως ποσοστό στο συνολικό ποσό.

Αυτά, στην ουσία "αγοράζουμε" διαφήμιση. Το θέλουμε αυτό; Συμφέρει η αγορά διαφήμισης (εμφάνιση/τιμή) σε σχέση με αυτή που υπάρχει στην αγορά γενικά; κτλ. κτλ. κτλ.
здравствуйте
Voyager-1

Όσο λίγο χώρο και να αγοράσουμε τώρα, είναι κέρδος η επαφή μαζί τους. Μελλοντικά θα μας έχουν υπόψιν τους για κείμενα, δωρεά, προβολή στην ιστοσελίδα τους, νέα χρηματοδότηση....κλπ (αν δεν τα παρατήσουμε όπως άλλες ιδέες στο παρελθόν) και πιθανόν καλύτερη αντιμετώπιση ;)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
Petros

Δημοσίευση από Petros »

το tpp γενικά είναι αξιόλογη προσπάθεια και νομίζω ότι μόνο καλό για όλους θα ήταν αν συνεργαζόμασταν...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Βρε Petros, αυτό λέω.... δεν "συνεργάζονται", χρηματοδότηση θέλουν.... κυρίως γιατί "στένεψαν/στέρεψαν" οι πόροι τους (οι οποίοι ΔΕΝ αναφέρονται κάπου ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τις σχετικές πληροφορίες). ;)

Συγκεκριμένα στο call out τους για το "Γίνε εσύ ο ανεξάρτητος εκδότης και σπάσε την ομερτά των ΜΜΕ" αναφέρεται:

"... Αυτά τα δημοσιεύματα έχουν ορθώσει ένα τρομακτικό τείχος στις πηγές χρηματοδότησής μας, ακόμα και στις παράλληλες υπηρεσίες πληροφορικής στις οποίες παραδοσιακά στηριζόμαστε. Τον τελευταίο καιρό το TPP δυσκολεύεται ακόμα και στην κάλυψη των βασικών λειτουργικών του αναγκών. Έτσι το κόστος των 4.700€ που απαιτείται για την έκδοση του εντύπου σε τιράζ ικανό να καλύψει όλη την Ελλάδα (17.000 αντίτυπα) είναι εκτός των δυνατοτήτων μας. ..."

- Crowdfounding στα ζόρια και όχι εξ αρχής (και πολύ πιθανόν και όχι και για μετά) (είναι μόνο ενός πρότζεκτ Crowdfounding χωρίς Crowdsourcing)
- Χρηματοδότηση για ένα έντυπο και όχι για το TPP αυτό καθ' αυτό
- Μόνο "χρηματοδότηση" (συν-έκδοση) με αντίτιμο την "διαφήμιση" και όχι συν-συνταξία της ύλης (συμμετοχή στα δημοσιεύματα), τόσο στο TPP όσο και στο εν λόγω έντυπο (κλειστού υλικού μόνο σε όσα έχουν ήδη δημοσιεύσει για το LexLeaks)....
- Όσο μεγαλύτερη είναι η "χρηματοδότηση" από κάποιον τόσο μεγαλύτερη είναι και η "συμμετοχή" του στην διαφήμιση >>> (πάλι από το κείμενο): "... Αν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας που θέλει να διαφημιστεί σε όλες μας τις σελίδες δεν έχει παρά να διαθέσει το ποσό τον εξόδων, δηλαδή 4.700€. Αν διαθέσει τα μισά χρήματα θα διαφημιστεί στις μισές σελίδες…"
.....

Επίσης στην αρχική του σελίδα (κάτω-κάτω) αναφέρονται τα εξής:

Το ThePressProject σχεδιάστηκε και υποστηρίζεται από την BitsnBytes
Ιδρύθηκε το 2010 και σήμερα βρίσκεται στην 5η του έκδοση. Ξεκίνησε ως ένας εκλεκτικός aggregator, εξελίχτηκε σε ένα πειραματικό μέσο με στόχο την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση συγκεκριμένων πτυχών της επικαιρότητας και στην παρούσα έκδοση λειτουργεί ως πλήρης πύλη ενημέρωσης.
Το ThePressProject είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης της πληροφορίας και επιτρέπει την χρήση του υλικού του υπό κάποιες προϋποθέσεις. Μάθετε πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.

© COPYRIGHT 2010-2014 | Όροι χρήσης | Powered by Byte | INTERNATIONAL EDITION

------------------------------------------------

Οπότε για όλα τα παραπάνω :?:

:|
здравствуйте
Voyager-1

Μίλησα μαζί τους και πήρα κάποιες απαντήσεις.
Αν μπούμε σαν διαφημιζόμενοι, πρέπει να μας εγκρίνει η πλειοψηφία των χρηματοδοτών τους (μπορεί να απορριφθούμε).

Μπορούμε όμως ελεύθερα να μπούμε σαν συν-εκδότες χωρίς την έγκριση κάποιου. Αν το ποσό είναι α) έως 200 € είμαστε συν-εκδότες, β) αν ξεπερνά τα 200 € αναφερόμαστε ως συν-μεγαλοεκδότες. Σε αυτές τις δυο περιπτώσεις θα φροντίσουν σε συμφωνία με εμάς πως θα εμφανιστούμε π.χ. αναφορά σε κάποιες από τις 68 σελίδες τους, δυο-τρία λογότυπα μας σε αυτές, μια αφίσα μας ή μπορεί και ένα κειμενάκι μισής σελίδας για εμάς ή μια απλή αναφορά στην λίστα με τα ονόματα των χρηματοδοτών/συν-εκδοτών ή κάτι άλλο που θα σκεφτούμε και θα προτείνουμε και γίνει αποδεκτό.
Η προβολή θα είναι ανάλογη του χρηματικού ποσού επί του συνόλου που απαιτείται (4.700 € για 68 σελίδες).
Έχουμε μαζέψει ένα μικρό ποσό, όποιος άλλος θέλει και μπορεί ας μου στείλει pm.
(πρώην -mesitiko-)
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Ως άτομα μπορεί να θέλουμε Cap'n Σπύρο...... ως "κόμμα" θέλουμε;

To be or not to be;
αυτή είναι η απορία....
:mrgreen:
здравствуйте
Petros

Δημοσίευση από Petros »

αν κάποιος είναι αρνητικός δεν έχει παρά να το πει...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Έχω ενστάσεις.... και τις κατέγραψα και με "επιχειρήματα/αναφορές". Τα ξερά μ' αρέσει/δε μ' αρέσει ΔΕΝ είναι του γούστου μου. :|
здравствуйте
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθελοντισμός”