περί hosting των πειρατών

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: περί hosting των πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

pappasadrian έγραψε:Το συνοθυλευμα των ατακτως ερριμενων λεξεων και φρασεων. Η ανορθοδοξη ξιπασια των απανταχου κορακιων. Η ανυπαρξια των θεμελιωδως ψυχοατομικων αλτρουιστικων ενεργειων. Το μοναδικο μαυρο δακρυ που κυλα καυτο στο ηλιοκαμμενο μαγουλο του γερασμενου πια πειρατη του γλυκου νερου.

Και να απαντήσω, διότι το βρήκα "ευρηματικό/ποιητικό":
"Το μοναδικό, επιτηδευμένο βήμα, του εκάστοτε φερέλπιδα "πειρατή", στις ατέρμονες ατραπούς του πολιτικού βίου.
Μία διαδικασία η οποία τον παρασέρνει να υπερτιμά το "εγώ" του εις βάρος του "εμείς"!"
....................
(@pappasadrian: Αν θέλεις και άλλες παπαριές, έχω όσες δεν μπορείς να αντέξεις. Προσπάθησε όμως σε παρακαλώ να κάνεις διάλογο! Αν μπορείς!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
baskin

Δημοσίευση από baskin »

agelos έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Stratus_Technologies

Δεν έχει καμία σχέση αυτό το link που στο έδωσε ο φίλος μας το troll (πια η σχέση σου άραγε...) με την εταιρεία των 10 ατόμων, στην οποία CTO είναι ο φίλος μου (και φίλος του kissand) και από τον οποίο πήρα την άδεια να χρησιμοποιήσω τον χώρο και την υποδομή για την φιλοξενία του server μας ΔΩΡΕΑΝ.

Το νήμα αυτό κινδυνεύει να εκθέσει και εμένα και (δικαίως) να ακυρώσει το ότι έγινε. Η χορηγία κανονίστηκε ως εξής:

- Ρε ο πάροχος που είχαμε τον server των πειρατών έπαθε μία βλάβη και πρέπει να ξαναστήσουμε. Είμαστε και άφραγκοι εντελώς. Να βάλω ένα VM στο cluster που διαχειρίζομαι;
- Και δεν βάζεις.
- Ok, thanks.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για το troll και για ΗΛΙΘΙΟΥΣ . Άγγελε Κοίτα λίγο ψηλά να δεις που σε ψεκάζουν.

Υ.Γ. Άλλοι δύο για να το στείλω στην χαβούζα. Νησάφι με την ΒΛΑΚΕΙΑ του καθενός εδώ μεσα.

Υ.Γ2. Άγγελε τράβα στα φιλαράκια σου το troll και τους αμεσοδημοκράτες VETO7.

Υ.Γ.3 Λάσκαρη, τα χάπια σου.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Kotsos

Δημοσίευση από Kotsos »

Ερώτηση κρίσεως

Τι είναι ο CTO;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Kotsos έγραψε:Ερώτηση κρίσεως

Τι είναι ο CTO;

Chief Technical Officer.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Ας θυμηθούμε και το πως ελέγξαμε κάποτε "τους γερμανούς φίλους των πειρατών", όταν θέλησαν να δωρήσουν στο κόμμα. Νομίζω με παρόμοιο τρόπο πρέπει να ελεχθεί από όλους μας και αυτή η εταιρία, στην οποία εμπιστευόμαστε την ιδιωτικότητα των μελών του κόμματος. τότ τους κάναμε φύλλο και φτερό (και καλα του κάναμε βέβαια) τώρα? δεν μας ενδιαφέρουν βασικά με τις αρχές μας θέματα? και μάλιστα στις 3+1 δυστυχως πλεον αρχες?

Είσαι βαλτός τελικά και είσαι και ψεύτης.

Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς, οι "γερμανοί φίλοι" ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

Επίσης άλλο να μαζεύεις ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και άλλο ένας sysadmin να βάζει έναν server σε δωρεάν υποδομή.

Συνέχισε να υποστηρίζεις τα φιλαράκια σου, απορώ γιατί δεν έχεις πάει ακόμη στην πιρόγα. Το πράμα αρχίζει και βρωμάει...
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Αααα Άγγελε το troll δεν σου τα είπε καλά. Η xxxxxx είναι Ιρλανδική και την ίδρυσαν ένας Ιρλανδός και ένας Έλληνας.
SilindeElendil

Δημοσίευση από SilindeElendil »

agelos έγραψε:θα ήθελα σαν μέλος επίσημο του κόμματος να ενημερωθώ την λογική/ σκεπτική καθως και τα άτομα που επέλεξαν εκ μέρους των πειρατών τον συγκεκριμένο πάροχο καθώς και αναλυτικά στοιχεία του τελευταίου. (ποιος τον έχει, γιατί μας έκανε δωρεα κλπ).

με εκτίμηση
Α.Κ.

Να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου με ποιο δικαιωμα εχεις επιδοθει σε τετοια δυσφημιστικη εκστρατεια απεναντι σε ολοκληρο το κομμα με αυτον τον τροπο;

Αναφερομαι για αυτα που γραφεις εδω:https://www.facebook.com/groups/peiratesaxaias/
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει. Η προσφιλής τακτική των Μοτσακο-μαριοττο-αρκούδων, της παρέας του Άγγελου δηλαδή.

Εδώ ο άλλος έβγαλε πόρισμα ότι έφαγα λεφτά μαζί με τον τυπογράφο. Τι περιμένεις από ψεκασμένους...
agelos

Δημοσίευση από agelos »

baskin έγραψε:
agelos έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Stratus_Technologies

Δεν έχει καμία σχέση αυτό το link που στο έδωσε ο φίλος μας το troll (πια η σχέση σου άραγε...)

όπως κι εσυ δεν δινεις δημόσια τον τρόπο που δρας μέσα στο κόμα (ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ κειμένων που δε σε βολεύει, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ μη μελων κλπ) ετσι κι εγω δε θα σουπω τις πηγες μου αλλα ολα τα ξερεις μην ξεχνάμε ότι διαβάζεις και ΟΛΑ τα PM .

Είσαι βαλτός τελικά και είσαι και ψεύτης.

Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς, οι "γερμανοί φίλοι" ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

Επίσης άλλο να μαζεύεις ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και άλλο ένας sysadmin να βάζει έναν server σε δωρεάν υποδομή.

Συνέχισε να υποστηρίζεις τα φιλαράκια σου, απορώ γιατί δεν έχεις πάει ακόμη στην πιρόγα. Το πράμα αρχίζει και βρωμάει...

όχι μόνο δεν είμαι βαλτός αλλά και ούτε θα φύγω σε κάποιους που παραιτήθηκαν απο τον αγώνα. ΕΔΩ θα μείνω, θα είμαι ΜΕΛΟΣ και θα κρίνω κάθε ΑΔΙΚΗ κίνηση. να τοξερεις αυτο κ baskin.

Να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου με ποιο δικαιωμα εχεις επιδοθει σε τετοια δυσφημιστικη εκστρατεια απεναντι σε ολοκληρο το κομμα με αυτον τον τροπο;

Αναφερομαι για αυτα που γραφεις εδω:https://www.facebook.com/groups/peiratesaxaias/

αν η αποψη μου σε ενοχλεί κάνε μου μήνυση ...

και συνεχίζω με αυτα με αυτά που μαθαίνω...:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Μετάφραση:
Ο κύριος xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ήταν επικεφαλής για την υλοποίηση προγραμμάτων για την εταιρία xxxxxxxxxxxxxxxxx

http://en.wikipedia.org/wiki/Salesforce ... operations

In 2012, Salesforce.com announced plans to build a data center in the UK to handle European citizens' personal data

Μετάφραση:
Η εταιρία Salesforce.com θα φτιάξει μια βάση δεδομένων στην αγγλία, όπου θα φυλλάσονται τα προσωπικά δεδομένα των Ευρωπαίων πολιτών.

τωρα όσον αφορά αν ειναι ιρλανδική η αμερικανική δείτε αυτα και πείτε μου κι εμένα:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

επίσης στα στοιχεία επικοινωνίας
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

πρώτα βάζει την αμερική και μετά την ιρλανδία.

περιμένω απαντήσεις απο του θέματος. στα άλλα δεν θα απαντήσω. με απασχολεί μόνο αυτό εδώ.

πειρατικά πάντα
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

agelos, κάτι σοβαρό δεν έχεις να ασχοληθείς; Σου είπε την διαδικασία: -"Να βάλουμε ένα μηχάνημα;" - "Και δεν βάζεις;"

Θες να βλέπεις συνωμοσίες ψεκασμένων πίσω από αυτό; Be my guest. Αλλά μην ενοχλείσαι όταν σου λένε ότι λες μαλακίες... γιατί μαλακίες λες.

Θες να βάλεις λεφτά για Server; Βάλε, αλλιώς παράτα μας...!!! Έλεος με την μαλακία μερικών. Νομίζετε ότι θα κυβερνήσουμε και θα σας φάμε τις καρέκλες στα υπουργεία; Πόση ΒΛΑΚΕΙΑ δηλαδή σε 2 προτάσεις μπορείς να χωρέσεις;

Φιλικά.. απηυδισμένος....

Βασίλης,
Μέλος της Νέας Σιωνιστικής Ακροδεξιόστροφης Φούξια Τάξης Πραγμάτων... που σας ΨΕΚΑΖΕΙ!!!!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Χαβούζα”