PPEU Athens 2013

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: PPEU Athens 2013

Δημοσίευσηαπό omissman » 22 Οκτ 2013, 09:56

Βασιλη, κλειδια εχει ο Ζαννης, στειλτου pm για να συνεννοηθειτε πως θα σου τα δωσει.

Εγω προχωρω τις εργασιες αναδιαμορφωσης του χωρου ωστε να ειναι ετοιμος μεχρι τις 30/10.
Περιμενω ενημερωση για το ποσοι τελικα θα ερθουν, αν θα χρειαστει να διανυκτερευσουν στο διπλανο διαμερισμα εναντι συμβολικου τιμηματος, τι εξοπλισμος θα απαιτηθει κλπ...

Παντως απο "εθελοντες συντονιστες" ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 22 Οκτ 2013, 23:47

Ποσοι εχουν κανει Αντωνη registration , για να δουμε τι θα συντονισουμε ?

Να μαζευτουμε για δουλεια οχι για μπυρες
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 23 Οκτ 2013, 01:29

Έχουμε registration από 7 άτομα μέχρι τώρα (εάν αφαιρέσουμε τους remotes, και εμένα). Επιπλέον μπορούμε να υπολογίζουμε κατά πάσα πιθανότητα και σε Engels και έναν Σουηδό. Οπότε σε γενικές γραμμές εκτιμώ 10-15 άτομα, που δεν είναι άσχημο κατά την άποψη μου. Επίσης το συνέδριο αποδείχτηκε ότι είναι αρκετά σημαντικό, αφού είναι το μόνο συνέδριο PPEU που προλαβαίνει να γίνει μέχρι τον Δεκέμβρη, όπου το κοινό πρόγραμμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί για να περάσει από το συνέδριο του PP-DE.

Συνοψίζοντας ξανά τις ποιο σημαντικές εκκρεμότητες:

• Couchsurfing. Το κοιτούσε ο Ανδριανός, χωρίς να έχει υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα από φιλοξενούντες. Θα πρότεινα να γίνει μια έκκληση ξανά, και αν χρειαστεί να ρωτήσουμε έναν έναν όσους ενεργούς πειρατές γνωρίζουμε στην Αθήνα.
  • Καλό θα ήταν να μπουν μερικές παραπάνω πληροφορίες στο wiki, κυρίως ζητήθηκε να μπουν μερικές προτάσεις για ξενοδοχεία.
  • Φαγητό και ποτό, να ξέρουμε που θα πάμε. Και να έχουμε τις πληροφορίες κατά χείρας για να κλείσουμε τραπέζι όπου πάμε για να φάμε (καθώς 15 άτομα μπορεί και να μην βρούμε εάν δεν κλείσουμε, κλπ)
  • Οργάνωση του remote participation. Δεν γνωρίζω τι εξοπλισμό έχουμε στην διάθεση μας, όμως έχω δεσμευτεί ότι θα ενημερώσω τους remotes για το πως θα γίνει. Μπορούμε να έχουμε live stream με καλό ήχο, και συμμετοχή μέσω mumble?

Και το ανάλογο (παλιό) pad: http://pads.pirateparty.gr/p/ppeu_athens

Θεωρώ ότι αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα παραπάνω σημεία, το συνέδριο μπορεί να δουλέψει. Και κάποιον από την Δ.Ε. να ανοίξει και να κλείσει το συνέδριο με 2 λογάκια, και να μας οδηγήσει όπου θα πάμε για φαγητό κλπ (νομίζω αυτονόητο).

Αν μπορούμε να βάλουμε προτζέκτορα για να βλέπουμε όλοι το ίδιο pad, θα είναι μεγάλο +

BTW, το συνέδριο θα είναι κυρίως σε στυλ workshop. Περισσότερη δουλειά απευθείας πάνω στο πρόγραμμα, και λιγότερο ψηφοφορίες και αποφάσεις.
Verba volant, scripta manent

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 23 Οκτ 2013, 11:54

Καλό θα ήταν να μπουν μερικές παραπάνω πληροφορίες στο wiki, κυρίως ζητήθηκε να μπουν μερικές προτάσεις για ξενοδοχεία.

http://www.xenophon-hotel.com/gr/index.aspx

Καλη περιπτωση .....

25 euro το μονοκλινο με πρωινο ή
35 euro to δικλινο με πρωινο για μινιμουμ 10 δωματια και 2 διανυκτερευσεις συνεχομενες

ητοι 500 euro 10 μονοκλινα με 2 διανυκτερευσεις εκαστο και 20 πρωινα
νομιζω τσαμπα ...... μαν
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 23 Οκτ 2013, 12:07

Φαγητό και ποτό, να ξέρουμε που θα πάμε. Και να έχουμε τις πληροφορίες κατά χείρας για να κλείσουμε τραπέζι όπου πάμε για να φάμε (καθώς 15 άτομα μπορεί και να μην βρούμε εάν δεν κλείσουμε, κλπ)

νομιζω μια στα μπριζολακια και μια στα σουβλακια στο μοναστηρακι ειναι καλα .

http://www.brizolakia.gr/
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 23 Οκτ 2013, 12:08

Μπορούμε να έχουμε live stream με καλό ήχο, και συμμετοχή μέσω mumble?

ναι , νομιζω αλλα θα το ξανατσεκαρω
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 23 Οκτ 2013, 12:09

Αν μπορούμε να βάλουμε προτζέκτορα για να βλέπουμε όλοι το ίδιο pad, θα είναι μεγάλο +

θα εχουμε σιγουρα ,
θα φερω δικο μου καινουργιο
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 23 Οκτ 2013, 12:15

Couchsurfing. Το κοιτούσε ο Ανδριανός, χωρίς να έχει υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα από φιλοξενούντες. Θα πρότεινα να γίνει μια έκκληση ξανά, και αν χρειαστεί να ρωτήσουμε έναν έναν όσους ενεργούς πειρατές γνωρίζουμε στην Αθήνα.

Εγω δεν εχω κατι ,
ο Γιωργος για το διπλανο διαμερισμα εχει κατι ....

για το xenophon καλο θα ηταν ομαδικα για να πιασουμε τιμη

χοντρικα με ενα 100σταρικο βγαινει το ατομο
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 23 Οκτ 2013, 19:37

Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσω να είμαι εκεί.

Επειδή δεν έχω πρακολουθήσει πολύ τη ροή της συζήτησης καθώς την τελευταία εβδομάδα έχω φορτωμένο πρόγραμμα, πιστεύετε πως μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;

πχ mumble? έχω ένα μικτάκι, αν φέρει κάποιος ένα πυκνωτικό μικρόφωνο και βάση είμαστε σούπερ!
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 25 Οκτ 2013, 17:12

tvelocity έγραψε:1. Couchsurfing. Το κοιτούσε ο Ανδριανός, χωρίς να έχει υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα από φιλοξενούντες. Θα πρότεινα να γίνει μια έκκληση ξανά, και αν χρειαστεί να ρωτήσουμε έναν έναν όσους ενεργούς πειρατές γνωρίζουμε στην Αθήνα.
2. Καλό θα ήταν να μπουν μερικές παραπάνω πληροφορίες στο wiki, κυρίως ζητήθηκε να μπουν μερικές προτάσεις για ξενοδοχεία.
3. Φαγητό και ποτό, να ξέρουμε που θα πάμε. Και να έχουμε τις πληροφορίες κατά χείρας για να κλείσουμε τραπέζι όπου πάμε για να φάμε (καθώς 15 άτομα μπορεί και να μην βρούμε εάν δεν κλείσουμε, κλπ)

1,2...Εχω ξαναγραψει παραπανω οτι το διπλανο διαμερισμα μπορει να φιλοξενησει 4 ατομα (1 διπλο κρεβατι + 2 μονα). Εχει πληρη οργανωση για πρωινο, υπερμοντερνο λουτρο, κουζινα , πετσετες, σεντονια , WiFi, TV, τα παντα. Με 120 ευρω οι 4 , και ειναι και Δίπλα !
3...Απάντησε ο Θανάσης...
Εξ αλλου στη γειτονια υπάρχουν τα πάντα (ασχετο αν δεν τα ξερουν οι πειρατες επειδη δεν πατανε ποτε στα γραφεια τους :mrgreen: !)
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες