baskin έγραψε:John Smith είναι το ευρωπαϊκό (αγγλοσαξονικό), ο John Doh είναι Αμερικάνος.
Οι πειρατές ποτέ δεν ήταν αγγλοσάξονες. Νορμανδοί ήταν στην καλύτερη....

baskin έγραψε:John Smith είναι το ευρωπαϊκό (αγγλοσαξονικό), ο John Doh είναι Αμερικάνος.
headofthebored έγραψε:Δεν ειναι σχετικο με το θεμα, αλλα το "Eλληνικο CSI" (!?!?!?) εχει λανσαρει και αυτο, που ειναι οτι καλλιτερο για καρτα μελους νοομιζω.
Vassilis Perantzakis έγραψε:zio_donnie έγραψε:Όχι σήμερα, αλλα έχω τσακωθεί με διάφορα καταστήματα που ζητανε ονοματεπωνυμο για να κόψουνε απόδειξη. Παραδείγματα που θυμάμαι ο Χαραλάς (παπουτσάδικο) όπου μου ζήτησε ονοματεπώνυμο και διέυθυσνη για να μου πουλήσει ένα ζευγάρι all star και τα παράτησα εκεί και έφυγα και το PC1 στην αγία παρασκευή όπου επιδεικτικά υπέγραψα ως τζίμι χέντριξ για να πάρω ένα καλώδιο που ήθελα. Και οι δύο αρνήθηκαν να κόψουν απόδειξη χωρίς όνοματεπώνυμο με την δικαιολογία "το ζητάει το σύστημα".
Να λες ότι λέω εγώ: Γιάννης Ζύμης. (εκ του John Doh)
zio_donnie έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:zio_donnie έγραψε:Όχι σήμερα, αλλα έχω τσακωθεί με διάφορα καταστήματα που ζητανε ονοματεπωνυμο για να κόψουνε απόδειξη. Παραδείγματα που θυμάμαι ο Χαραλάς (παπουτσάδικο) όπου μου ζήτησε ονοματεπώνυμο και διέυθυσνη για να μου πουλήσει ένα ζευγάρι all star και τα παράτησα εκεί και έφυγα και το PC1 στην αγία παρασκευή όπου επιδεικτικά υπέγραψα ως τζίμι χέντριξ για να πάρω ένα καλώδιο που ήθελα. Και οι δύο αρνήθηκαν να κόψουν απόδειξη χωρίς όνοματεπώνυμο με την δικαιολογία "το ζητάει το σύστημα".
Να λες ότι λέω εγώ: Γιάννης Ζύμης. (εκ του John Doh)
*John Doe/ Jane Roe (γυναικείο) είναι το αμερικάνικο, όχι doh.
Δεν μου αρέσει όμως. Συνήθως βάζω τα ονόματα του Φουσέκη.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες