Σίμο, πέρασε ίσως καθόλου από το μυαλό σου, ότι το sharing την δουλειά του άλλου και όχι την δικιά μας, δεν είναι και τόσο caring;
Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως δεν είναι στραβός ο γυαλός και μάλλον στραβά αρμενίζουμε;;;;
Μήπως ήρθε ο καιρός να το πιάσουμε αλλιώς γιατί θα βρούμε;;;;
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πειρατικά εμφανίζουν την ίδια εικόνα με το στερεότυπο που έχει ο κόσμος για τους πειρατές, ένα μάτσο αμακατζήδες που λεν και στο χωριό μου, που ούτε για τον κοινό τους σκοπό θέλουν να συνεισφέρουν και απλά θέλουν να κάνουν κηδεία με ξένα κόλυβα και να νομιμοποιήσουν την πράξη τους.
Και πρίν βγούν τα πειρατομετρα και κάποια σηκώσουν την σκούφια τους να βαρέσουν, πόσοι από εσάς κάνετε open source προγράμματα και πληρώνεστε μόνο από την συντήρηση των προγραμμάτων αυτών από τον τελικό χρήστη;;;;
Άντε γιατί έχω βαρεθεί την υποκρισία, έχουμε καταντήσει ιδιοι σαν τον σύριζα, πεινάμε πεινάμε πέστε για να φάμε.
Τι λείπει (συνεχώς) από όλους τους Πειρατές;
Re: Τι λείπει (συνεχώς) από όλους τους Πειρατές;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
-
Kotsos έγραψε:Και πρίν βγούν τα πειρατομετρα και κάποια σηκώσουν την σκούφια τους να βαρέσουν, πόσοι από εσάς κάνετε open source προγράμματα και πληρώνεστε μόνο από την συντήρηση των προγραμμάτων αυτών από τον τελικό χρήστη;;;
Παρών.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Κομπειλάδας έγραψε:μπλα, μπλα, μπλα...
Γιά να κάτσεις να διαβάσεις ότι έγραψα, και να μπείς στον κόπο να απαντήσεις έστω και περιπαικτικά, σημαίνει ότι έτσουξε.
Άλλα έτσι είναι η αλήθεια Σίμο μου, τσούζει.
Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις το τσούξιμο σου θυμίζει ότι έχω δίκαιο.
Ελπίζω, για το καλό του κόμματος, το τσούξιμο να σε παιδαγωγήσει και να αλλάξετε μυαλά.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
-
- Επικοινωνία:
-
Kotsos έγραψε:Κομπειλάδας έγραψε:μπλα, μπλα, μπλα...
Γιά να κάτσεις να διαβάσεις ότι έγραψα, και να μπείς στον κόπο να απαντήσεις έστω και περιπαικτικά, σημαίνει ότι έτσουξε.
Άλλα έτσι είναι η αλήθεια Σίμο μου, τσούζει.
Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις το τσούξιμο σου θυμίζει ότι έχω δίκαιο.
Ελπίζω, για το καλό του κόμματος, το τσούξιμο να σε παιδαγωγήσει και να αλλάξετε μυαλά.
ειναι λιγο μεγαλος για διαπαιδαγωγηση... και για το τσουξιμο δεχεται μονο χωρις πατεντα αλοιφή

Κομπειλάδας έγραψε:@aggelos
Το ότι "το πρόβλημα" το έχουν όλα τα πειρατικά κόμματα, σου λέει τίποτα ή επιμένεις ότι θα πρέπει να γίνουμε παλαιοκομματικοί και κίνημα τύπου "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" για να απαντήσουμε στα "προβλήματα της κοινωνίας".
Και επειδή σε σχεδόν όλες τις αναρτήσεις σου εδώ και αλλού αναφέρεσαι στο ότι το Κόμμα Πειρατών δεν απαντά στα "προβλήματα της κοινωνίας" γιατί δεν μας λες μια απάντηση ή και πολλές (αν έχεις) να τις συζητήσουμε και να τις προωθήσουμε;
Γκρινιάζεις για να γρκινιάζεις;
'Έχεις καταλάβει ότι για όλα σχεδόν τα στραβά και ανάποδα στην Ελλάδα, φταίνε όλα όσα λέμε ότι πρέπει να αλλάξουν στις βασικές μας αρχές (εφαρμογή της δημοκρατίας, διαφάνεια παντού, ανοιχτές διαδικασίες, λήψη αποφάσεων με την καθολική συμμετοχή των πολιτών κτλ. κτλ.)
Δηλαδή για πιο/πια πράγματα θες να πούμε;
Ξεκίνα να καταγράφεις τα "φλέγοντα" θέματα που θεωρείς ότι πρέπει να απαντήσουμε, να πάρουμε θέση και να προωθήσουμε ως κόμμα και μετά θα μπορείς να γκρινιάζεις για το ότι δεν κάνουμε τίποτα (αν δεν κάνουμε τίποτα τελικά). Βαρέθηκα να ακούω από εσένα και από άλλους ότι δεν μας νοιάζουν τα προβλήματα της κοινωνίας και πως δεν κάνουμε κάτι για αυτά. Είμαστε ήδη μέσα στην κοινωνία και τα ζούμε στο πετσί μας, όλοι μας. Κόψε τους γενικόλογους αφορισμούς και τις γκρίνιες και ξεκίνα να λες τα πράγματα με το όνομά τους.
φυσικα και μου λέει. αλλα εδω αν δεν κάνω λάθος ειναι μεγαλύτερο και θα είναι γιατι έτσι είμαστε (οι έλληνες). ειχα προτείνει πολλες κατα περιόδους σίμο αλλα το μόνο που βρήκα ειναι συγκεκριμένα άτομα που τομόνο που έκαναν ειναι να κατακρίνουν. να διαγράφουν τον κόπο του άλλου με το έτσι θέλω ή επειδή απλά δεν ακουμπούσε τα διαδικτυακά ιδεατά του. χωρις διάλογο κι αντιπρόταση. αυτη ειναι η συμπεριφορά που διώχνει κόσμο. έχουμε λοιπον το γνώριμα πρόβλημα με όλους τους πειρατες το ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ με την απολυταρχικη συμπεριφορά μας.
έτσι προωπικα δεν έχω άλλη όρεξη να χαλάχω κι άλλο απο τον προσωπικό μου χρόνο για να φάω ξανα φόλλα. ας το ξεκινήσει άλλος κι εγω θα ακολουθήσω ( γιατί όσο προσπάθησα να μπώ μπροστά μόνο ταμπέλα δεν μου μπήκε όπως σε περιπτώσεις ατόμων που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν.)
αν μπορείς να καταλάβεις τι λέω έχει καλώς (και δεν τα λέω για σενα πιο πολυ αλλά για αυτούς που έχουν την παραπάνω συμπεριφορά) αν όχι έχουμε χρόνια ακόμη να τα λέω. Γιατί απλά εγώ δεν θα παραιτηθώ ποτέ.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Οποιος θελει να βοηθησει θεωρητικα, μπορει να αποκρυσταλλωσει καποια ΘΕΣΗ (οποια τον ενδιαφερει).
Οποιος θελει να βοηθησει πρακτικα, κατεβαζει ολοκληρωμενη ιδεα (στη ΔΕ ή στην περιφ/τοπικη του οργανωση).
Ποιο ειναι το προβλημα?
Και γιατι να χαλιεται καποιος που του ασκουν κακοπροαιρετη κριτικη?
Οποιος θελει να βοηθησει πρακτικα, κατεβαζει ολοκληρωμενη ιδεα (στη ΔΕ ή στην περιφ/τοπικη του οργανωση).
Ποιο ειναι το προβλημα?
chprokop έγραψε:Οποιος θελει να βοηθησει θεωρητικα, μπορει να αποκρυσταλλωσει καποια ΘΕΣΗ (οποια τον ενδιαφερει).
Ποιο ειναι το προβλημα?
δεν ειναι μόνο κριτική. είναι τακτική ώστε να ωθήσουν τον άλλον να αποχωρήσει εντελώς αν είναιδυνατόν. σε κάποιες περπτώσεις τα καταφεραν. ειναι κοινο μυστικο....
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
agelos έγραψε:chprokop έγραψε:Οποιος θελει να βοηθησει θεωρητικα, μπορει να αποκρυσταλλωσει καποια ΘΕΣΗ (οποια τον ενδιαφερει).
Ποιο ειναι το προβλημα?
δεν ειναι μόνο κριτική. είναι τακτική ώστε να ωθήσουν τον άλλον να αποχωρήσει εντελώς αν είναιδυνατόν. σε κάποιες περπτώσεις τα καταφεραν. ειναι κοινο μυστικο....
Μηπως όμως πρέπει να αναρωτηθουμε αν τελικα αυτοι που εφυγαν μας λείπουν? Με μια εξαίρεση, ολοι οι υπόλοιποι μονο ως ονοματα γεμιζαν το φορουμ
και καμια τρεχουσα εργασια δεν επιβραδυνθηκε με την αποχωρηση τους... Τυχαίο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες