Vassilis Perantzakis έγραψε:Ρε φίλε... ανακοίνωση ήταν να βγάλουμε. Τι τετελεσμένες αποφάσεις και μπούρδες μου λες; Βγαίνει ανακοίνωση με... ανοιχτή ψηφοφορία που θα ήθελες εσύ για "μη τετελεσμένες"; Δηλαδή τι; Αύριο θα την αλλάξουμε; Δεν μου λες; Τι φαγητό θα φας σε 2 δεύτερα; Σε 3; σε 10;
Εδώ είμαστε Πειρατές. Αυτά που θες γίνονται σε αναρχικούς. Πήγαινε εκεί. Μπορώ να σου συστήσω και άτομα αν θες... Να συζητάς για διαδικασίες μέχρι να αλλάξει ο αιώνας...
Είσαι και πονηρός...αλλά δεν νομίζω να πείθεις κανένα.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι επιτρέπετε σε κάποιες ψηφοφορίες να έχουν ημερομηνία λήξης, το πρόβλημα είναι η παντελής απαγόρευση που έχετε επιβάλει σε όλες ανεξαιρέτως τις ψηφοφορίες οι οποίες θα έπρεπε κανονικά να μην λήγουν ποτέ. Φυσικά και δεν μπορούν όλες οι αποφάσεις να εξαρτώνται από μόνιμες ψηφοφορίες, δεν λέει κανείς όχι σε αυτό. Όμως από μια μόνιμη ψηφοφορία μπορεί και πρέπει να εξαρτάται π.χ. η ανάθεση ψήφου, ή η αποδοχή του λικουιντ ως επίσημο και μοναδικό εργαλείο ψηφοφοριών, όπως και άλλα πολλά. Γενικά από μόνιμες ψηφοφορίες πρέπει να εξαρτώνται τα σοβαρά θέματα, και τα ιδεολογικά. Στα οποία σοβαρά και ιδεολογικά θέματα οι (από την φύση τους οργανωμένες και κατευθυνόμενες) φασίστικες ομάδες θέλουν πάντα να δημιουργουν τετελεσμένες αποφάσεις, για να εξηπηρετήσουν τους φασιστικούς τους σκοπούς.
Για ανακοινώσεις όμως που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, και για όλα γενικά τα εφήμερα ή και ασόβαρα θέματα, φυσικά και δεν είναι κακό να υπάρχει ημερομηνία λήξης στην ψηφοφορία, και μάλιστα πολλές φορές αυτό επιβάλεται εκ των πραγμάτων.
Για να έρθουμε λοιπόν στην συγκεκριμένη περίπτωση:
Σωστά είχε ημερομηνία λήξης η συγκεκριμένη ψηφοφορία, αφού πρόκειται για εφήμερο γεγονός. Η ημερομηνία της λοιπόν έληξε, η απόφαση πάρθηκε, παρόλαυτά τουμπεκί την κάνατε την ανακοίνωση, ενώ θα έπρεπε εδώ και έξι μέρες να είναι αναρτημένη στην κεντρική σελίδα.
Που είναι η ανακοίνωση;
οεο;
Γιαυτό λέω, δεν έχετε τα @@ να σεβαστήτε ακόμα και τους κανόνες που εσείς οι ίδιοι έχετε ορίσει. Η ύψιστη ξεφτίλα.