Ξεδοντιάζοντας το θηρίο (ΕΚΤ)

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ξεδοντιάζοντας το θηρίο (ΕΚΤ)

Δημοσίευσηαπό Petros » 22 Μαρ 2013, 17:07

omissman έγραψε:που δυστυχως δεν ειναι μονο Ρωσοι μαφιοζοι, αλλα και ελληνικες επιχειρησεις

Γερμανικές; δεν; :?
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

waste

Δημοσίευσηαπό waste » 22 Μαρ 2013, 18:02

σας έπιασα :)

με εχει σκίσει η κύπρος και το ηλεκτρικο μου ποδήλατο (aka το μέτρημα και κόλλημα 40cells απο παλια λαπτοπ) έχει πάει για βρούβες μαζί με το κολιτήρι μου (ναι είχα ενα φθηνιαρικο απο το dealextreme)

επιπλεον να παραπονεθω για τον καιρο διοτι δεν εχει ηλιο να δοκιμασω τα solar cells που κόλησα, κι έτσι ασχολούμαι με διαφορα χειμωνιάτικα σπορ

στο θέμα μας τώρα, αν κάνετε υπομονή καμια βδομάδα θα δημοσιεύσω κι ένα άρθρο που εγραψα σε συνεργασία με τον μεγάλο οικονομολογο ricoudi a la vapeur για το bitcoin.

τώρα δεν θέλω να μπω στη συζητηση γιατί τα γράφω, αλλά αν θέλετε τα 2cents μου , το bitcoin δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατικό ή "ελεύθερο" νομισμα.
οπότε αν αγοράζετε bitcoin για την επανάσταση , είστε σε λάθος τρένο,
αν απλά είστε στο παιχνίδι για τη σπέκουλα, τότε καλή τύχη, η διαχρονική ιστορία των φουσκών μας μαθαίνει πως η έξοδος είναι πάντα πολύ στενή :)

εχει και part2 η κύπρος αν εχετε όρεξη μόλις το τελειωσα :)

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 22 Μαρ 2013, 18:08

https://twitter.com/e_kastrinakis

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 22 Μαρ 2013, 18:35

Η υπεράσπιση του σαπιου status quo από ασχετους οικονομολογουντες εχει μια αρνητικη εξωτερικη επιπτωση (που θα ελεγε ο Coase).
Ειναι τσαμπα, σε αντιθεση με τους μετοχους, τους κατοχους ομολογων κλπ. που πληρωνουν για τις αυθαιρεσιες της Γερμανιας...
Πριν σπευσετε οι παπαγαλιζοντες την προπαγανδα των φασιστων να υπερασπιστειτε την ταφοπλακα στην ευρωπαικη οικονομικη πιστη
δειτε κατα ποσο ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΕ τα αναισχυντα ανθρωπαρια της γερμανικης πολιτικης ηγεσιας και των δορυφορων τους.

Πολλοι ξεχνατε στις ιστοριες επιστημονικης φαντασιας που πλαθετε οτι οι Γερμανοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ.
Αν οι κυβερνησεις φυγουν απο την μισθοδοσια τους (βλ. Γκριλο), το κοινοτικο κεκτημενο μπορει να αλλαξει σε ενα 3μηνο
και τοτε να δουμε πως θα λειτουργησει η γερμανικη μηχανη που ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Αν δεν ειχε την ΕΕ, η Γερμανια σημερα θα ειχε εκτοπιστει πληρως απο ΗΠΑ, Κινα κλπ.

Αλλα με τη μυωπια που τους διακρινει δεν θα χρειαστει ουτε αυτο. Πολυ συντομα η πρωτοκαθεδρια θα χαθει απο τις λαθος κινησεις τους...

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 22 Μαρ 2013, 19:27

τι επαθες Χριστοφορε ;
σ'επιασε "ιδεολογικος" οιστρος ;;; :D

εγω παντως την εχω ομολογησει την αμαρτια μου : ειμαι ενας τιποτενιος ασχετος "οικονομολογών" τεως αρχιτεκτων !

ο Τεκις ομως ; ε, οχι και ασχετος οικονομολογών ο τεκις !!!

Τωρα το ποιο ειναι το σαπιο status quo, μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα, σαν σουπερ-ντουπερ "πειρατης" που εισαι , σε αντιθεση με τα παπαγαλακια των φασιστων (!) (ποιους εννοεις αραγε ; σηκωνει ΕΔ αυτος ο χαρακτηρισμος ή οχι ;;; :evil: )...

Τι πιο "πειρατικο" αλλωστε απο την υπερασπιση του off shore πλυντηριου - καθαριστηριου μαυρου χρηματος που γεμισε την Κυπρον μας τζαμπα χρημα ;;;

Στο ονομα της πειρατικης διαφανειας βεβαιως - βεβαιως :lol: :lol: :lol:
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Μαρ 2013, 19:52

chprokop έγραψε:Μη βιάζεστε να υμνήσετε το θρίαμβο των φασισταριών στην Κύπρο, η Ιερα Συμμαχία δεν έχει πολύ μέλλον στην Ευρώπη.
Ο φόρος επί του κεφαλαίου των καταθέσεων σημαίνει ότι η ωρα για την υποτιμηση της αξιοπιστιας της Γερμανιας απο τους διεθνεις οικους εφτασε.

Το 21 ειναι εδω. Στο διλημμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ δεν υπήρχε Σχεδιο Β.
Καλο ειναι οι Πειρατες να σηκωνουν τις πειρατικες σημαιες και να μην φοβουνται...
Η αναπαραγωγη ανοητων ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ δεν τιμα οσους ισχυριζονται οτι διαθετουν στοιχειωδη οικονομικη σκεψη...

LOL.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Μαρ 2013, 08:43

Απο την πειρα μου παντως η Β.Ελλάδα ξεπλένει σε Γερμανία-Λιχτενσταιν.
Αν οι Κύπριοι εφταιξαν σε κάτι είναι που επένδυσαν σε ελληνικα ομολογα.
Ο "πανικός" σημερα ειναι μύθευμα των ΜΜΕ.
Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές-η παγκοσμιοποιημένη οικονομία είναι υπέρ των πειρατικών λύσεων.
Προσωρινά μάλιστα θα μπορούσαν να τη δείξουν (ο Αναστασιάδης είναι η αιτία που δεν προχωρούν με γενναιότητα, όπως οι Ισλανδοί).

Δεν σου αρέσει το ηλεκτρονικό νόμισμα? Θες κατι πιο σιγουρο και συμβατικο? (αν και με την ΕΚΤ προσωπικα δεν θα το θεωρουσα πλεον)
Παρε μια πιστωτικη καρτα συνδεδεμενη με ελληνικη τράπεζα ή ακόμη καλύτερα με αμερικανικη τράπεζα!
Χωρις Μνημονιο ο Σοιμπλε ειναι ενα γατακι ;)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες