on topic λοιπον,
εγω το βρισκω ευχαριστο το οτι διαχεεται ετσι μια τοσο σημαντικη πειρατικη ειδηση. να δουμε τι καταληξη θα εχει ολο το ζητημα... (δεν ειμαι και παρα πολυ αισιοδοξος για την αντιπερα οχθη του ατλαντικου, σε κατι τετοια ζητηματα).
Αντε και στο μελλον, αντιστοιχη απηχηση των θεματων μας, γιατι εν τελει αυτο ειναι το σημαντικο. να ακουγονται οι ιδεες μας, και οχι το ονομα μας. Αν θελαμε να διαφημιστουμε, αλλωστε, θα βαζαμε και μια καταλληλη αδεια που να μας δινει το καταλληλο δικαιωμα.
ΥΓ: better, james?
Η απήχηση που είχε η "Μαύρη Δευτέρα του Internet"
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Η απήχηση που είχε η "Μαύρη Δευτέρα του Internet"
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
- Επικοινωνία:
pappasadrian έγραψε:on topic λοιπον,
εγω το βρισκω ευχαριστο το οτι διαχεεται ετσι μια τοσο σημαντικη πειρατικη ειδηση.......
Αντε και στο μελλον, αντιστοιχη απηχηση των θεματων μας, γιατι εν τελει αυτο ειναι το σημαντικο. να ακουγονται οι ιδεες μας, και οχι το ονομα μας. Αν θελαμε να διαφημιστουμε, αλλωστε, θα βαζαμε και μια καταλληλη αδεια που να μας δινει το καταλληλο δικαιωμα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
James έγραψε:pappasadrian έγραψε:on topic λοιπον,
εγω το βρισκω ευχαριστο το οτι διαχεεται ετσι μια τοσο σημαντικη πειρατικη ειδηση.......
здравствуйте
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες