Μήπως πάμε για διάλυση ή για ολικό restart?

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
kailor

Re: Μήπως πάμε για διάλυση ή για ολικό restart?

Δημοσίευση από kailor »

pav έγραψε: β) Εσύ θέλεις να περάσει το δικό σου;
άμα ήθελα να περάσω σόνυ και καλά τα δικά μου, θα σου κατέβαζα από 5 προτάσεις την ημέρα.
enros

Δημοσίευση από enros »

Phoebus έγραψε:
mankasp έγραψε:
kailor έγραψε:Θέλετε τα υπόλοιπα μέλη να φύγουμε που δεν θέλουμε μόνο τις 3 βασικές αρχές, ώστε να σας αδειάσουμε την γωνιά?
Θέλω να φύγουν αυτοί που παραβιάζουν ή δεν υποστηρίζουν τις 3 βασικές αρχές. Από κει και πέρα ας υποστηρίζουν όσες άλλες θέλουν αρκεί να είναι ψηφισμένες είτε από το Συνέδριο ή το ΣτΜ.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό...
1) reform laws regarding copyright and patents.
2) strengthening of the right to privacy, both on the Internet and in everyday life
3) transparency of state administration.
Άμα συμφωνείς, να δεις την υπογραφή μου ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Και όμως εγώ υποστηρίζω ότι: "Είναι ανήκουστο να απαγορέψετε σε κάποιον να ψηφίζει επειδή δεν συμφωνεί (ή επειδή δεν εφαρμόζει όπως θέλετε εσείς) αυτές τις αρχές!"

Αυτή είναι η διαφορά μας. Εσείς ενώ μιλάτε για αρχές, αρχές δεν έχετε.
Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Phoebus »

Not going to...:
Εικόνα
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από adrian »

kailor έγραψε:
pav έγραψε: β) Εσύ θέλεις να περάσει το δικό σου;
άμα ήθελα να περάσω σόνυ και καλά τα δικά μου, θα σου κατέβαζα από 5 προτάσεις την ημέρα.
Εικόνα
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
pav

Δημοσίευση από pav »

mankasp έγραψε:
kailor έγραψε:Θέλετε τα υπόλοιπα μέλη να φύγουμε που δεν θέλουμε μόνο τις 3 βασικές αρχές, ώστε να σας αδειάσουμε την γωνιά?
Θέλω να φύγουν αυτοί που παραβιάζουν ή δεν υποστηρίζουν τις 3 βασικές αρχές. Από κει και πέρα ας υποστηρίζουν όσες άλλες θέλουν αρκεί να είναι ψηφισμένες είτε από το Συνέδριο ή το ΣτΜ.
Θέλω να φύγουν αυτοί που παραβιάζουν ή δεν υποστηρίζουν τις 3 βασικές αρχές. Όχι γιατί δεν είναι άξιοι ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί ήρθα εδώ για να στηρίξω αυτές τις αρχές και μόνο. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όταν παλεύω για τα αυτονόητα (τις αρχές), ή όταν αποξενώνω το κοινό μου στηρίζοντας άσχετες θέσεις.
enros

Δημοσίευση από enros »

pav έγραψε:
mankasp έγραψε:

Θέλω να φύγουν αυτοί που παραβιάζουν ή δεν υποστηρίζουν τις 3 βασικές αρχές. Όχι γιατί δεν είναι άξιοι ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί ήρθα εδώ για να στηρίξω αυτές τις αρχές και μόνο. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όταν παλεύω για τα αυτονόητα (τις αρχές), ή όταν αποξενώνω το κοινό μου στηρίζοντας άσχετες θέσεις.

2) strengthening of the right to privacy, both on the Internet and in everyday life

Την έχεις παραβιάσει την αρχή αυτή, ως μέλος της ΙΤ.
Αν θες να είσαι συνεπής με τα λεγόμενά σου, πρέπει να είσαι ο πρώτος που πρέπει να φύγει.
bucaneros A

Δημοσίευση από bucaneros A »

Phoebus έγραψε:Not going to...:
Εικόνα

σε παρακαλω κατι σε κονσερβα, με σαλατα ?
καλη οικολογικη διατροφη γιατι εχει αγριεψει.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Μα αυτό γίνεται τώρα με τον διάλογο,ετοιμάζονται/επεξεργάζονται/συζητούνται κι "άλλες" για να(αν) ψηφιστούν στο επόμενο Συνέδριο.
Γιατί αποκλείεις το γεγονός αυτά που σήμερα δεν είναι ψηφισμένα να είναι στις αρχές μας σε 6-8 μήνες,τότε τι θα κάνεις ? δεν θα υπακούσεις στην απόφαση του ΣτΜ και του Συνεδρίου ή θα αποχωρήσεις ? (και τα δύο λάθος είναι)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

mankasp έγραψε:Βαρέθηκα να τσακώνομαι. Σας αφήνω ήσυχους.
άλλο ένα στοιχείο για το πως βλέπεις αυτούς που δεν συμφωνείς: είναι ένας διαρκής τσακωμός και από την κούραση της μάχης αποσύρεσαι.
συζήτηση ιδεολογική είναι και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το κοινο στοιχείο όλων μας είναι οι τρεις αρχές ασχέτως ποια επιπλέον στοιχεία έχει ο καθένας μας

άμα κάνεις μια βόλτα πχ στα site κάποιων δηλωμένων αμεσοδημοκρατικών κινημάτων ή μη (μερικά πρόχειρα μαζεμένα) θα δεις ότι το Copyright ζει και βασιλεύει μέχρι και τις προτάσεις τους (άρθρα) για το σύνταγμα τα θεωρούν Copyright δεν τους ενδιαφέρει να γίνει αυτό που ονειρεύονται αλλά να αναγνωριστούν αυτοί και άμα βγεις να ψάξεις και σε πολλά άλλα κινήματα γενικά θα βρεις τα ίδια οπότε το να θεωρείται ότι κάποιοι ήμαστε σε λάθος κόμμα είναι λάθος όπως επίσης είναι λάθος το να δημιουργείς κόμμα (στην ελλάδα του 2013) να σ ενδιαφέρει το καλό της ανθρωπότητας ( μέσω του περιορισμού-κατάργησης Copyright, πατεντών κλπ) αλλά να μην σ ενδιαφέρει πολιτικά η Χώρα που ζεις τι να πω τ αφήνω στην κρίση των υπολοίπων...

mankasp έγραψε:Οι απόψεις μου ακούστηκαν και δεν έχει νόημα να επιμένω παραπάνω.
αυτό είναι σεβαστό.
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

...... ή όταν αποξενώνω το κοινό μου στηρίζοντας άσχετες θέσεις.
Ορίστε;
Μπορείς να μας περιγράψεις το "κοινό" σου;
Που ξέρεις! Μπορεί να ανήκω και εγώ στο "κοινό" σου! (με έκανες και "ψάχνομαι")
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”