Ακούς kailor;mankasp έγραψε:Και για τους τίτλους, δεν τους διόρθωσα ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ας μάθουμε να γράφουμε σωστά τι θέλουμε.
*whining*
Re: *whining*
δεν φταίω εγώ, εάν η ομάδα που βάζει τις ψηφοφορίες δεν ξέρει να γράφει σωστά τους τίτλους ώστε να είναι κατανοητή η ερώτηση!pav έγραψε:Ακούς kailor;mankasp έγραψε:Και για τους τίτλους, δεν τους διόρθωσα ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ας μάθουμε να γράφουμε σωστά τι θέλουμε.
Έπρεπε να μπει σαν:
1) Liquid Feedback (με ανάθεση μόνο ανά θέμα)
2) Liquid Feedback (με πλήρη ανάθεση)
3) Liquid Feedback και φόρουμ ταυτόχρονα
4) Λευκό
Αλλά τι να κάνουμε, άλλοι είμαστε οι μαιντανοί, τα σέλινα και οι γλάστρες στα λόγια και άλλοι στις πράξεις!!!!
-
adrian
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
καλα, εισαι μαλακας, θελεις η συντονιστικη επιτροπη των ψηφοφοριων να επεμβει στο περιεχομενο των προτασεων?
εισαι επικινδυνος
εισαι επικινδυνος
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
δεν θα επέμβει στις προτάσεις αλλά στους τίτλους για να ξέρει το μέλος τι ψηφίζει.....pappasadrian έγραψε:καλα, εισαι μαλακας, θελεις η συντονιστικη επιτροπη των ψηφοφοριων να επεμβει στο περιεχομενο των προτασεων?
εισαι επικινδυνος
και ναι είμαι πολύ επικίνδυνος, οπότε πρόσεχε.
-
mankasp
Δεν είναι αυτοί οι τίτλοι που δόθηκαν για κάθε πρόταση από τους εισηγητές. Αν τις ψηφοφορίες τις άνοιγε σκριπτάκι τι θα έκανε; Ε, προτιμώ να λειτουργώ σαν σκριπτάκι.kailor έγραψε:δεν φταίω εγώ, εάν η ομάδα που βάζει τις ψηφοφορίες δεν ξέρει να γράφει σωστά τους τίτλους ώστε να είναι κατανοητή η ερώτηση!pav έγραψε:Ακούς kailor;mankasp έγραψε:Και για τους τίτλους, δεν τους διόρθωσα ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ας μάθουμε να γράφουμε σωστά τι θέλουμε.
Έπρεπε να μπει σαν:
4) Λευκό
Αλλά τι να κάνουμε, άλλοι είμαστε οι μαιντανοί, τα σέλινα και οι γλάστρες στα λόγια και άλλοι στις πράξεις!!!!
Το λευκό που κολλάει;
https://twitter.com/e_kastrinakis
ναι, αλλά αφού δεν τα ανοίγει σκριπτάκι, κάντε τουλάχιστον σωστά την δουλειά σας....mankasp έγραψε:Δεν είναι αυτοί οι τίτλοι που δόθηκαν για κάθε πρόταση από τους εισηγητές. Αν τις ψηφοφορίες τις άνοιγε σκριπτάκι τι θα έκανε; Ε, προτιμώ να λειτουργώ σαν σκριπτάκι.kailor έγραψε:
δεν φταίω εγώ, εάν η ομάδα που βάζει τις ψηφοφορίες δεν ξέρει να γράφει σωστά τους τίτλους ώστε να είναι κατανοητή η ερώτηση!
Έπρεπε να μπει σαν:
4) Λευκό
Το λευκό που κολλάει;
και το λευκό πάντα χρησιμεύει, στο ότι κάποιος δεν γουστάρει κανένα από τα παραπάνω ή δηλώνει απλώς παρών χωρίς να ψηφίσει.
-
baskin
Γιατί δεν το έγραψες έτσι στην πρόταση σου, χαλβά; Εγώ ήθελα να μπει όπως το έγραψα. Οι διαχειριστές δεν έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τους τίτλους των προτάσεων. Είναι ευθύνη των εισηγητών.kailor έγραψε:δεν φταίω εγώ, εάν η ομάδα που βάζει τις ψηφοφορίες δεν ξέρει να γράφει σωστά τους τίτλους ώστε να είναι κατανοητή η ερώτηση!
Έπρεπε να μπει σαν:
4) Λευκό
Λευκό δεν υπάρχει στον κανονισμό, χαλβά. Τον έχεις διαβάσει ή έχεις ανθίσει;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...