.... Έριξε το "τυράκι" ο "καλικάντζαρος" και ψάχνετε τι θα κάνετε τα χρήματα που θα προκύψουν!!!
"Είμαι γυφτάκι στην Πανεπιστημίου
με τα τραγούδια, πατσαβούρια μου, γυαλίζω το παρμπρίζ
και τα όνειρά σας σε στάσεις λεωφορείου
με τα λουλούδια, τα κουλούρια μου, πουλάω και την ψυχή μου
Στα παιδιά σας σε τάφους Γυμνασίου
τα σουσαμένια μου μπουμπούκια βουτηγμένα σε χολή
γλώσσα σφουγγάρι, δαίμων του κυλικείου
στο μαυροπίνακα καρφώνω τους σπασίκλες μαθητές
Και τα τσιράκια του άρχοντα ηλιθίου, τους κοπαδίτες
τους μουγκούς, τους σιωπηλούς πλειοψηφούντες
δουλειές με φούντες, μπαίνω με τα τσαρούχια
στο σαλονάκι της Ευρώπης μια ζωή πρετ α πορτέ
με περιμένει
Κάνω παιχνίδια με λόγια και με νότες
έχω κρυμμένα τραγουδάκια στα μανίκια, στα μπατζάκια
γητεύω κότες, άγουρα κοριτσάκια
και τα φυτεύω στο κρεβάτι με τα κέρατα να εξέχουν
στα τασάκια από έρωτες καπότες
με γουρουνάκια κουμπαράδες να κυλιέμαι στα λεφτά
βαράω κουδούνι στης καφετζούς της πόρτες
η σκονισμένη νεολαία σαβανωμένη συνολάκια
κάνει νάζια σε ντίσκο καρμανιόλες
θεατές και νικημένοι, ονειρώξεων λεκέδες
είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου, καρκινάκια του πλανήτη, σκατοκαριόλες"
.......................
....Και φυσικά, όλα αυτά, για να προλάβουμε τον "πακτωλό"....
(αν κανείς ενοχλείται από τις "τελίτσες", ΧΕΣΤΗΚΑ!!)
Με τις υγείες μας!!!!
ΥΓ. Τα bold, δεν μπήκαν τυχαία!!!
[PPEU] Επικύρωση της Διακήρυξης της Πράγας
Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: [PPEU] Επικύρωση της Διακήρυξης της Πράγας
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
pav έγραψε:Μια χαρά, μόνο μια ερώτηση: αυτό μας δεσμεύει να κατέβουμε στις επόμενες ευρωεκλογές;
Όχι, δεν μας δεσμεύει για τίποτα απολύτως.
Όσο για τις υπόλοιπες ανησυχίες περί χρημάτων, πόσους ψήφους θα έχουν οι Γερμανοί, κλπ, συμφωνώ απόλυτα. Όμως:
- Η διακύρηξη της Πράγας δεν μας δεσμεύει σε τίποτα.
- Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί, και ακριβώς για αυτό τον λόγο γίνονται οι συναντήσεις.
Είναι σημαντικό όπως ειπώθηκε να κάνουμε την δική μας ατζέντα, και να χωθούμε και να ακουστούμε ΠΡΙΝ ιδρυθεί το PPEU. ΜΕΤΑ αν μας αρέσει η όχι το αποτέλεσμα, αποφασίζουμε αν βάζουμε την τζίφρα μας (ξαναλέω η διακήρυξη της Πράγας ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ. Απλά δηλώνει την συμμετοχή μας στις διαπραγματεύσεις.)
Επίσης για το θέμα των χρημάτων έχω να προσθέσω κάτι... Μην έχετε πολλές ελπίδες, θα απογοητευτείτε!!! Τουλάχιστον από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν περιορισμοί, και δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί παραδάκι από το Ευρωπαϊκό κόμμα στα επιμέρους... οπότε τα δικά μας προβλήματα χρέους εξακολουθούν να είναι δικά μας προβλήματα.
Verba volant, scripta manent
tvelocity έγραψε:Επίσης για το θέμα των χρημάτων έχω να προσθέσω κάτι... Μην έχετε πολλές ελπίδες, θα απογοητευτείτε!!! Τουλάχιστον από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν περιορισμοί, και δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί παραδάκι από το Ευρωπαϊκό κόμμα στα επιμέρους... οπότε τα δικά μας προβλήματα χρέους εξακολουθούν να είναι δικά μας προβλήματα.
Αυτό που λες είναι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Δηλαδή θα μπουν οι πειρατές Ελλάδος για βιτρίνα, κάποιοι σε κάποια ευρωπαϊκά γραφεία θα τα κονομήσουν στο όνομα (ΚΑΙ) των ελλήνων πειρατών, και το ελληνικό πειρατικό θα μείνει στην απέξω;;;;;;;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 13 φορά/ες συνολικά
enros έγραψε:ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΗ.
Ωραία... μπορείς να δώσεις συγκεκριμένες προτάσεις που να σε ικανοποιούν:
- Για το πως να αλλάξει το κείμενο της πρότασης, εάν χρειάζεται.
- Συγκεκριμένες προτάσεις για την διαπραγματευτική στάση του delegator (σε άλλο νήμα για να είναι μέρος κάποιας άλλης πρότασης)
tvelocity έγραψε:
Επίσης για το θέμα των χρημάτων έχω να προσθέσω κάτι... Μην έχετε πολλές ελπίδες, θα απογοητευτείτε!!! Τουλάχιστον από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν περιορισμοί, και δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί παραδάκι από το Ευρωπαϊκό κόμμα στα επιμέρους... οπότε τα δικά μας προβλήματα χρέους εξακολουθούν να είναι δικά μας προβλήματα.
τα χρήματα δεν μεταφέρονται στα κόμματα, αλλά οικονομικά την τεχνολογική υποστήριξη (server, υποστήριξη πλατφόρμων ή δεν ξέρω τι άλλο) όλων των κομμάτων θα μπορούσε άνετα να την αναλάβει το ευρωπαϊκό κόμμα και φυσικά το ότι δεν πάει στα κόμματα προκαλεί μεγαλύτερες απορίες για τον τρόπο διαχειρισμού των χρημάτων και απο ποιους!
tvelocity έγραψε:enros έγραψε:ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΗ.
Ωραία... μπορείς να δώσεις συγκεκριμένες προτάσεις που να σε ικανοποιούν:
- Για το πως να αλλάξει το κείμενο της πρότασης, εάν χρειάζεται.
- Συγκεκριμένες προτάσεις για την διαπραγματευτική στάση του delegator (σε άλλο νήμα για να είναι μέρος κάποιας άλλης πρότασης)
Συγκεκριμένες προτάσεις-βήματα για σύγκλιση των πειρατικών κομμάτων:
1 βήμα) Μελέτη του νόμου για τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις των κομμάτων, και ανοικτή συζήτηση.
2 βήμα) Συμφωνία για το πως θα μοιράζονται τα χρήματα αυτά και ποιός θα είναι ο μηχανισμός όπου θα αποφασίζεται το πως αυτά θα ξοδευτούν.
3 βήμα) Αφού υπάρχει συναίνεση στον τρόπο διαμοιρασμού της επιχορήγησης και στον μηχανισμό λήψης των οικονομικών αποφάσεων του ευρωπαϊκού πειρατικού κόμματος, τότε και μόνο τότε πέφτουν υπογραφές και δημιουργείται το κοινό κόμμα.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 13 φορά/ες συνολικά
Ωραία, προσφέρεσαι να ξεκινήσεις την ανοιχτή συζήτηση σε κατάλληλο νήμα; 

tvelocity έγραψε:Ωραία, προσφέρεσαι να ξεκινήσεις την ανοιχτή συζήτηση σε κατάλληλο νήμα;
Αυτά που λέω είναι αυτονόητα για όλους τους τίμιους ανθρώπους, δεν χρειάζεται καν συζήτηση. Με τους ευρωπαίους πρέπει να συζητήσετε, και να ξεμπροστιάσετε δυναμικά όσους από αυτούς έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Όπως ήδη έγινε μια φορά στο Manchester και έσπασε η πρώτη φούσκα με το πύον, αυτό πρέπει να γίνει ξανά και ξανά, μέχρι να φύγει και η τελευταία μόλυνση από το πειρατικό κίνημα.
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, και ο έλληνας delegator θα πρέπει να θέσει εξ΄ αρχής το οικονομικό, ως πρώτη συζήτηση στο συνέδριο, πριν από οτιδήποτε άλλο.
enros έγραψε:
Συγκεκριμένες προτάσεις-βήματα για σύγκλιση των πειρατικών κομμάτων:
1 βήμα) Μελέτη του νόμου για τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις των κομμάτων, και ανοικτή συζήτηση.
2 βήμα) Συμφωνία για το πως θα μοιράζονται τα χρήματα αυτά και ποιός θα είναι ο μηχανισμός όπου θα αποφασίζεται το πως αυτά θα ξοδευτούν.
3 βήμα) Αφού υπάρχει συναίνεση στον τρόπο διαμοιρασμού της επιχορήγησης και στον μηχανισμό λήψης των οικονομικών αποφάσεων του ευρωπαϊκού πειρατικού κόμματος, τότε και μόνο τότε πέφτουν υπογραφές και δημιουργείται το κοινό κόμμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά πρέπει να γίνουν.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Η διαβούλευση τελειώνει στις 23/01/2013
https://twitter.com/e_kastrinakis
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες