Στατιστικά δημοσιεύσεων μελών ΔΕ

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
gounara

Re: Στατιστικά δημοσιεύσεων μελών ΔΕ

Δημοσίευση από gounara »

Διονυση θα τα πουμε στο ριγκ .....
:lol:

Εικόνα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Αν ήθελες να τρολάρεις όπως όλοι μας δεν θα 'έπρεπε να πας στην Δ.Ε. Τώρα απλά γίνεσαι γραφικός. Την λίστα Λαγκάρντ την βρήκες ή θα μας την βρει ο Βαξεβάνης;
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
gounara

Δημοσίευση από gounara »

ΔΕν θα ανοιξω αλλο θεμα , αλλα απο ποτε δεν μπορει να τρολλαρει καποιος που ειναι στη ΔΕ ? οταν το 99% του φορουμ ειναι τρολλαρισμα .
δεν ειναι και η σοβαροτερη αναρτηση αυτη
τεσπα δεν υπαρχει λογος εκνευρισμου , ζηταω συγγνωμη αν σε ενοχλησα .
καλο βραδυ :(
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
zio_donnie
Επικοινωνία:

ΔΕν θα ανοιξω αλλο θεμα , αλλα απο ποτε δεν μπορει να τρολλαρει καποιος που ειναι στη ΔΕ ? οταν το 99% του φορουμ ειναι τρολλαρισμα .
Όχι προς θεού να τρολλάρεις όσο θέλεις. Απλά να απαντάς και σε αυτά που σε ρωτάνε, αντί να τρολλάρεις σαν απλό μέλος. Σας έχω στείλει και mail και ανοιχτά άνοιξα thread με τις ερωτήσεις που είχα να κάνω. Και η απάντηση σου ήταν να τρολλάρεις το σοβαρότατο thread, για να κράζεις τον Κώτσο και δεν ξέρω ποιον άλλο.

Αν το φόρουμ εκφυλίστηκε η ευθύνη σε μεγάλο βαθμό είναι δικιά σας, και ειδικά της μελετημένης και δηλωμένης τακτικής μερικών στην Δ.Ε να διαβάζουν αλλά να μην απαντούν στο φόρουμ, και ξέρεις πολύ καλά τι λέω.

Δεν είμαστε βλάκες, και ούτε θα περιμένουμε για πάντα να μαγειρέψετε τίποτα μούσια πάλι. Ο Ένγκελς είναι ακόμα αντιπρόσωπός μας; Τον ακυρώσατε; Ή έχετε τίποτα πιο επείγον να ασχοληθείτε;
gounara

Δημοσίευση από gounara »

zio_donnie έγραψε:
Όχι προς θεού να τρολλάρεις όσο θέλεις. Απλά να απαντάς και σε αυτά που σε ρωτάνε, αντί να τρολλάρεις σαν απλό μέλος. Σας έχω στείλει και mail και ανοιχτά άνοιξα thread με τις ερωτήσεις που είχα να κάνω. Και η απάντηση σου ήταν να τρολλάρεις το σοβαρότατο thread, για να κράζεις τον Κώτσο και δεν ξέρω ποιον άλλο.

Αν το φόρουμ εκφυλίστηκε η ευθύνη σε μεγάλο βαθμό είναι δικιά σας, και ειδικά της μελετημένης και δηλωμένης τακτικής μερικών στην Δ.Ε να διαβάζουν αλλά να μην απαντούν στο φόρουμ, και ξέρεις πολύ καλά τι λέω.

Δεν είμαστε βλάκες, και ούτε θα περιμένουμε για πάντα να μαγειρέψετε τίποτα μούσια πάλι. Ο Ένγκελς είναι ακόμα αντιπρόσωπός μας; Τον ακυρώσατε; Ή έχετε τίποτα πιο επείγον να ασχοληθείτε;

1.αν θυμαμαι καλα συμφωνησα με τον κοτσο εγραψα και +1
2. Καμμια τακτικη δεν εχω χαραξει στη ΔΕ τις τελευταιες μερες εχω γραψει πανω απο 100 φορες
3. Για το θεμα εγκελς εχει ενεργοποιηθει το 6.2 και εχω ζητησει συνεδριαση της Δ.Ε. και ψηφοφορια απο το σωμα των μελων ποσο πιο ξεκαθαρα
και 4 οταν εγω εγραφα κατι που για μενα ηταν σοβαρο επεφτε απιστευτο τρολλαρισμα γιατι τωρα 2 μετρα και 2 στΑΘΜΑ
ΤΕΣΠΑ στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου και δεν βλεπω το λογο να ανοιξουμε αλλη μια αντιπαραθεση
ελπιζω να τα πουμε την παρασκευη στο γραφειο
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
zio_donnie
Επικοινωνία:

Προσωπικά δεν τρόλλαρα τίποτα το σοβαρό, στα δικά σου με τις πρωτοβουλίες και what not, αν θυμάμαι καλά, έμεινα αυστηρά στο θέμα. Και ούτε υποστήριξα ποτέ το χάος και την μελετημένη καταστροφή άσχετων θεμάτων.

Η "χαλαρή κουβέντα" είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος της. Οπότε δεν βλέπω να έχω 2 μέτρα και 2 σταθμά.
2. Καμμια τακτικη δεν εχω χαραξει στη ΔΕ τις τελευταιες μερες εχω γραψει πανω απο 100 φορες
Εσύ ίσως όχι αλλά τουλάχιστον ένας στην Δ.Ε το έχει δηλώσει πως είναι πάγια τακτική του να διαβάζει και να μην απαντάει, εμμέσως πλην σαφώς υποδηλώνοντας πως αντιμετωπίζει τα μέλη που διαφωνούν μαζί του ως εχθρούς και όχι σαν συνομιλητές.

Και ένας άλλος όταν εκνευρίστηκε που δεν αποδεχθήκαμε τις αοριστολογίες του έγινε ο χειρότερος σπάμερ ( το χει μέσα του κρίνοντας από τα site που στήνει ή θέλει να στήσει).

Οπότε όπως λένε wat do?
gounara

Δημοσίευση από gounara »

καθε ανθρωπος εχει και διαφορετικο χαρακτηρα κακες προθεσεις δεν νομιζω να εχει κανεις απο τη ΔΕ .
Νομιζω οτι ολοι ειναι αξιολογοι και πολυ διαφορετικοι και υπαρχει πολυφωνια
αυτο μου αρεσει ;)
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
zio_donnie
Επικοινωνία:

καθε ανθρωπος εχει και διαφορετικο χαρακτηρα κακες προθεσεις δεν νομιζω να εχει κανεις απο τη ΔΕ .
Ναι εγώ δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό, αλλά θεωρώ πως δεν έχουν κατανοήσει τι ακριβώς συνεπάγεται η θέση τους. Ίσως θα πρόσεξες πως κανείς δεν ζήτησε διαγραφές, παρά μόνο εξηγήσεις. Και όταν αυτές δεν έρχονται, ή περνάνε 10 μέρες για να δοθούν και πάλι με μισόλογα και άσχετες απαντήσεις καταλαβαίνεις πως οι προθέσεις τίθενται σε αμφιβολία.
Νομιζω οτι ολοι ειναι αξιολογοι και πολυ διαφορετικοι και υπαρχει πολυφωνια
Δεν καταλαβαίνω τι νομίζεις πως αποφασίζει η Δ.Ε ώστε να χρειάζεται αυτή η πολυφωνία και να την θεωρείς πλεονέκτημα. Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν κακοφωνία γιατί υπάρχει παρεξήγηση του ρόλου της. Όταν άκουσα το περίφημο "μα έτσι μου δένουν τα χέρια" στο συνέδριο δεν είχα καταλάβει προς τι η αγανάκτηση. Τώρα το βλέπω καθαρότερα.

Κανείς δεν νομίζω να αμφισβήτησε το αξιόλογο του χαρακτήρα. Αλλά τι να κάνουμε αν κάποιος δεν μπορεί, δεν το έχει; Η παραίτηση δεν είναι ντροπή, και η καρέκλα της Δ.Ε δεν είναι καρέκλα ηγέτη αλλά υπηρέτη. Δεν καταλαβαίνω την προσκόλληση σε αυτή, αν οι προθέσεις είναι αγαθές.

Ένα τελευταίο. Κατά την γνώμη σου ένας που κάνει μια χοντράδα σε οποιοδήποτε τομέα δεν πρέπει να αποδέχεται την ευθύνη του και να παραιτείται ή να τον "παραιτούν"; Πολλά λέμε για την ευθύνη των πολιτικών αλλά όταν κάνουμε εμείς τις κοτσάνες, φταίει η κακιά η ώρα;

Τέλος πάντων, ψιλά γράμματα.

Υ.Γ. Την έδρα την ανοίγω κανονικά κάθε Παρασκευή και αν δεν είμαι εγώ ανοίγει κάποιος άλλος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”