απο το 2.1 μέχρι το 2.2.7 βεβαία παραλείπουμε ότι άλλο υπάρχει, σωστά?
οκ να το δεχτώ ως μη exclusive list.
για τα άλλα καμιά ιδέα??
@zio o Σταθης δεν θα πάρει ερωτήσεις βεβαία άλλα το ερώτημα σου είναι ορθό.
Σχέδιο ομιλίας για το συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
Re: Σχέδιο ομιλίας για το συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
pav έγραψε:Η δική μου άποψη.Κομπειλάδας έγραψε:
Οικολόγοι Πράσινοι και Πειρατές, μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την οικολογική ισορροπία, την επιστροφή στις ρίζες της Δημοκρατίας.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Καλή επιτυχία»
Καλά δεν κοκκινίζετε από ντροπή όταν λέτε τέτοια ψέμματα;
Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
o Σταθης δεν θα πάρει ερωτήσεις βεβαία άλλα το ερώτημα σου είναι ορθό.
Θα πάρει μετά σίγουρα, όχι από το πάνελ αλλά ανάμεσα στους καλεσμένους. Ή θα βγάλει λόγο και θα φύγει τρέχοντας; Μετά θα συζητήσουν και θα του ζητήσουν την άποψη μας για διάφορα. Και αυτή η ερώτηση θα παίξει στάνταρ.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
Εγω το θελω και σε youtube!
Με τον Σταθη ειμαι σιγουρος!

Με τον Σταθη ειμαι σιγουρος!

-
- Επικοινωνία:
chprokop έγραψε:Εγω το θελω και σε youtube!
Με τον Σταθη ειμαι σιγουρος!![]()
![]()
Την άλλη φορά είχανε live streaming. Η σιγουριά είναι δεδομένη. Ουδέν κρυπτόν υπό του Internet.
zio_donnie έγραψε:Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και ρωτάω σαν κοινό των οικολόγων:
"Τι εννοούν οι Πειρατές πως ανάπτυξη σήμερα, ως επιταγή προόδου και ευημερίας, έχει ξεπεράσει τα όρια της; Δηλαδή ποια οικονομική θεωρία υποστηρίζουν, αφού λέτε πως οι ελεύθερες αγορές είναι επιζήμιες;"
δω μια απαντηση του τυπου (που δεν ειναι και ψεμα) οτι δεν εχουμε καταλήξει σε κάποια οικονομική θεωρία μιας και είναι κάτι που αφορά όλους μας και όχι μόνο τα πρωτα μέλη των πειρατων. θέλουμε καθολική συμμετοχή των πολιτων σε παρόμοια ερωτηματα-προβλήματα.
βέβεια θα μπορουσε ισως να κάνει διόρθωση , μιας και εγω το άκρατος το συνεδεσα και με τις ελευθερες αγορες. μια και οι αγορες ναι μεν πρεπει να ειναι ελευθερες αλλα σε μετρο που αντέχει η οικονομια. δεν ειναι δυνατον όλα τα εισοδήματα να μειώνονται και γνωστες εταιριες να εχουν παραπάνω τιμές απο ότι σε χώρες με , θεωρητικά, ανεβασμένο επίπεδο τόσο οικονομικό όσο και βιωτικό απο εμάς. ισως την θέσπιση ενος "ταβανιου" για τις τιμες αναλογα των εισοδημάτων. προσωπική άποψη αυτη και όχι κάτι που θα υπωθεί εξ ονόματων πειρατων.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Επικοινωνία:
zio_donnie έγραψε:Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και ρωτάω σαν κοινό των οικολόγων:
"Τι εννοούν οι Πειρατές πως ανάπτυξη σήμερα, ως επιταγή προόδου και ευημερίας, έχει ξεπεράσει τα όρια της; Δηλαδή ποια οικονομική θεωρία υποστηρίζουν, αφού λέτε πως οι ελεύθερες αγορές είναι επιζήμιες;"
Δεν εννοούν τίποτα, εκτός από τα αυταπόδεικτα που βλέπουμε σήμερα γύρω μας. Την υπέροχη "ανάπτυξη σήμερα, ως επιταγή προόδου και ευημερίας" που ακόμα ΔΕΝ "έχει ξεπεράσει τα όρια" μας... κοντεύει όμως, οσονούπω να μας εξαφανίσει.... να μας "εξασφαλίσει" ήθελα να πω (ως άλλος Μαυρογιαλούρος)

здравствуйте
Και μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1) Γιατί δεν βάζεις το σχέδιο της ομιλίας στο wiki ή σε pad, για να προκλυψει με ελεύθερο τρόπο η ομιλία;
2) Δεσμεύεσαι ότι το σχέδιο ομιλίας που θα προκύψει με την συμμετοχή όλων, θα το διαβάσεις; Ή μας δουλεύεις, παίρνεις ιδέες και στο τέλος θα πεις του κεφαλιού σου;
1) Γιατί δεν βάζεις το σχέδιο της ομιλίας στο wiki ή σε pad, για να προκλυψει με ελεύθερο τρόπο η ομιλία;
2) Δεσμεύεσαι ότι το σχέδιο ομιλίας που θα προκύψει με την συμμετοχή όλων, θα το διαβάσεις; Ή μας δουλεύεις, παίρνεις ιδέες και στο τέλος θα πεις του κεφαλιού σου;
-
- Επικοινωνία:
Κομπειλάδας έγραψε:zio_donnie έγραψε:Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και ρωτάω σαν κοινό των οικολόγων:
Δεν εννοούν τίποτα, εκτός από τα αυταπόδεικτα που βλέπουμε σήμερα γύρω μας. Την υπέροχη "ανάπτυξη σήμερα, ως επιταγή προόδου και ευημερίας" που ακόμα ΔΕΝ "έχει ξεπεράσει τα όρια" μας... κοντεύει όμως, οσονούπω να μας εξαφανίσει.... να μας "εξασφαλίσει" ήθελα να πω (ως άλλος Μαυρογιαλούρος)
Η ερώτηση όμως θα γίνει στο Στάθη όχι σε σένα. Μην τα τρολάρουμε όλα.
-
- Επικοινωνία:
Δεν τρολλάρω, εσύ έκανες τον συνήγορο του διαβόλου και εγώ των υπερασπιστή των αγγέλων!!! 
(αν και ο διάβολος ήταν/είναι και άγγελος, αρχάγγελος για την ακρίβεια!!!)

(αν και ο διάβολος ήταν/είναι και άγγελος, αρχάγγελος για την ακρίβεια!!!)
здравствуйте
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες