PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Δεκ 2012, 19:53

thanks
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 02 Δεκ 2012, 19:56

Ναι αλλά στο 9.5.42 λέει:

Για θέματα εξαιρετικά επείγοντα, ειδικά όταν πρόκειται να φουσκώσει το εγώ μέλους της Δ.Ε., οι διαδικασίες παύουν προσωρινά και κάθε μέλος της Δ.Ε. κάνει ότι του κατέβει.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 20:01

τώρα δεν καταλαβαίνω εγώ. 3 ναι +1 όχι μας κάνουν 4. Άρα 4 από τα 7 μέλη σημαίνει ότι έχει πλειοψηφία 50%+1. Άρα εγκρίνεται. Κάνω κάποιο λάθος ή μου φαίνεται?

Κάνεις τεράστιο λάθος γιατί έτσι και αλλιώς η ΔΕ ΔΕΝ έχει δικαίωμα να ορίζει στην ζούλα κανέναν, πόσο μάλλον διεθνείς εκπροσώπους.

Ερωτήσεις που κάνω:

Ποιος εξουσιοδότησε την ΔΕ να βάλει αντιπρόσωπο σε ένα συνέδριο του οποίου τα μέλη δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη;

Ποιος ενημέρωσε τα μέλη πως ο Engels είναι αμφιλεγόμενη φιγούρα (δεν κρίνω, απλά αναφέρω πως στο συνέδριο του προσάπτουν διάφορα) και πως το Ελληνικό Πειρατικό ίσως δημιουργήσει έχθρες εν αγνοία του;

Ποιος ενημέρωσε για τα θέματα του συνεδρίου;

Δεν ενδιαφέρει τα μέλη το γεγονός πως το κόμμα τους είναι απλά ένα χαρτί σε ένα παιχνίδι του οποίου αγνοούν την ύπαρξη;

Γιατί στο συνέδριο κατηγορούν την Γερμανία για αυταρχισμό και ειδικά τον Engels που στη Βαρκελώνη είχε 7 delegation από χώρες (πιθανολογώ εξίσου σκοτεινές σαν την δική μας) και ειδικά για αυτόν μπήκε κανόνας που επιτρέπει μέχρι 2 ανά αντιπρόσωπο;

Γιατί το Αγγλικό πειρατικό απειλεί με απόσυρση, αν δεν αποσύρθηκε ήδη;

Ποιες είναι οι σαφείς οδηγίες που λέει ότι έχει ο Engels και ποιος τις αποφάσισε;

Πόσο κορόιδα είμαστε;

Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του;
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 20:05

kailor έγραψε:τώρα δεν καταλαβαίνω εγώ. 3 ναι +1 όχι μας κάνουν 4. Άρα 4 από τα 7 μέλη σημαίνει ότι έχει πλειοψηφία 50%+1. Άρα εγκρίνεται. Κάνω κάποιο λάθος ή μου φαίνεται?

γιατί ούτε συνεδρίαση έγινε, ούτε θέμα τέθηκε σε ψήφιση, ούτε ενημερώθηκε το Σώμα.

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 02 Δεκ 2012, 20:07

Ήρεμα. Ξαναδιαβάστε τι πάτε να γράψετε.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2012, 20:15

baskin έγραψε:γιατί ούτε συνεδρίαση έγινε, ούτε θέμα τέθηκε σε ψήφιση, ούτε ενημερώθηκε το Σώμα.

Απλά αυτό.
https://twitter.com/e_kastrinakis

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 02 Δεκ 2012, 20:41

baskin έγραψε:γιατί ούτε συνεδρίαση έγινε, ούτε θέμα τέθηκε σε ψήφιση, ούτε ενημερώθηκε το Σώμα.

ως μελος ,και νομιζω αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι μου,απαιτω απο την ΔΕ του κομματος εξηγησεις.

επιπλεον,με πολυ ενδιαφερον θα παρακολουθησω την σημερινη (23:00 σημερα στο Mumble) συνεδριαση.

Κυριοι,(μερικοι) τα εχετε κανει ΣΚΑΤΑ,μην μας παιρνετε μαζι σας!

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Δεκ 2012, 20:44

Επειδή μόνο ένας ασχολήθηκε με τη δική μου παραίτηση από αναπληρωματικό μέλος ΔΕ
Τώρα καταλαβαίνετε και οι άλλοι τους λόγους που είπα μαλάκες αυτούς που ψήφισαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους στη ΔΕ ο Μιχάλης Πετρ. ορθώς επεσήμανε τις επιφυλάξεις του, αλλά λόγω της συμμαχίας τους αναγκαστικά του απάντησε θετικά με επιφύλαξη. Ο δε Μιχάλης Τζέντ. Αβίαστα και χωρίς καμμία ερώτηση λέει ναι!!!
Ο Γιώργος λοιπόν αποδεικνύει ακόμα μία φορά οτι κάνει πολιτική και ακολουθεί δρόμο που ειναι ενάντια σε όλα πάσα έχουμε πεί.
Ο συγκεκριμένος γκρέκορυ είχε κάποιες θέσεις που εγώ μπορεί να συμφωνώ, αλλά πολιτικά αλισβερίσια τέτοιου τύπου ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ

Τέρμα εώς εδώ, τη παραίτηση σου Μαριότι τώρα , και Τζεντζερή πειρμένουμε τη δική σου εκδοχή .
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 02 Δεκ 2012, 20:45

koslibpro έγραψε:ως μελος ,και νομιζω αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι μου,απαιτω απο την ΔΕ του κομματος εξηγησεις.

Αυτό ακριβώς ζήτησα κι εγώ χτες, χωρίς ειρωνείες και χωρίς να προδικάζω αλλά αγνοήθηκα.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 02 Δεκ 2012, 20:46

Το σημαντικό δεν είναι μόνο το περιστατικό με το Manchester.
Το σημαντικό είναι και αυτό.

Πως προέκυψαν οι εν λόγω κύριοι official delegates;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες