Παραιτηση κλπ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
panos427
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Παραιτηση κλπ

Δημοσίευση από panos427 »

Αδριανέ, είναι νωρίς για να παραιτηθείς, αργά για να τα παρατήσεις και ώρα να σοβαρευτούμε.

Και το ότι δεν είμαστε σοβαροί φαίνεται από τον διάλογο που αναπτύχθηκε μετά από την δήλωση του Αδριανού περί παραίτησης... Είμαι 20 χρόνια δικηγόρος και τέτοιου είδους σχολαστικούς νομικισμούς σπάνια έχω διαβάσει!

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει και να κατανοήσει τις ανησυχίες ενός ανθρώπου που ψηφίστηκε από εμάς τους ίδιους και σε έναν μήνα μέσα παραιτείται; Κανείς δεν θέλει να ακούσει τις απόψεις ενός αθρώπου που τους τελευταίους μήνες συνέβαλε τόσο καθοριστικά στον προαδιορισμό των θέσεών μας και στην διατύπωση του καταστατικού μας;

Μπορούμε να μιλήσουμε επιτέλους επί της ουσίας;

Προτείνω μία συνεδρίαση στο mumble με πρωτοβουλία της ΔΕ, προκειμένου να συζητήσουμε με καλή πρόθεση και διάθεση διαλόγου και συνδιαλλαγής για θέματα ουσίας.
Πάνος Σιμιτός - Δικηγόρος - Σαντορίνη / Bad Soden - Salmünster - [email protected]
Πάντα ρει... (Κι αυτό δεν αλλάζει!)
Kotsos

Δημοσίευση από Kotsos »

pappasadrian έγραψε:ελεος, ουτε μια παραιτηση της προκοπης χωρις τρολλαρισμα
Φίλε μου, προσωπικά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να αποσύρεις την παραίτηση σου.

Θεωρώ ότι είσαι από τα λίγα άτομα στο κόμμα που έχεις παρόν καί μέλλον αντίθετα με πολλούς που έχουν παρόν αλλα στο Πειρατικό καράβι είναι μέχρι να βρούν λιμάνι να αράξουν και να χαρούν τα λάφυρά τους με όμορφές φελάχες.

Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, ένα γειά ανταλάξαμε όταν πέρασα από το γραφείο να καταθέσω την αίτηση, αλλά πιστεύω ότι σαν άτομο έχεις ικανότητες που πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμένα ούτε θα ονειρευόμασταν στην ηλικία σου, γεγονός που δείχνει πόσο μεγάλη απώλεια είναι αν παραιτηθείς.

Κατανοώ τους λόγους που σε ωθούν, υπό την επιρρεια του θυμού, να προβείς σε μία τέτοια κίνηση. Δεν σου κρύβω πολλές φορές έχω αισθανθεί και εγώ ότι ανακατεύομαι με τα πίτουρα και βλέπω τις κότες απειλητικά να έρχονται να με φάνε.
Είπα πολλές φορές να τα βροντήξω.

Ο μόνος λόγος που μένω και θα ήθελα να είναι και ο δικός σου, είναι η αρχή που έμαθα από τους ναυταίους, όταν το καράβι τρίζει τα ποντίκια πηδάν στην θάλασσα αλλά όσοι είναι πάνω από το κατάστρωμα μένουν στις θέσεις τους και λειτουργούν το καράβι ακόμα και αν το νερό βρέχει τα πόδια τους.

Γί´αυτό ακόμα μία φορά ξανασκέψου το.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Κομπειλάδας έγραψε:9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.
Νησάφι πια ρε Σίμο, έλεος...

Υπάρχει και το άρθρο 8.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Σίμο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα , γιά ποιο λόγο το ανήρτησες αυτό? τι θέλεις να πείς?
Οπου μας συμφέρει είμαστε τυπολάτρες και σε άλλα όχι?
Ημαρτον είμαι 48 και είμαι στη πιάτσα από 14, επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια, μην υποτιμάτε, και μην μας εξοργίζετε.

ΑΔΡΙΑΝΈ δε γίνεται δεκτή η παραίτηση σου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ανδριανέ καλώς ήρθες στο κλαμπ...των μη μελών πειρατών :D ;)
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

panos427 έγραψε:Αδριανέ, είναι νωρίς για να παραιτηθείς, αργά για να τα παρατήσεις και ώρα να σοβαρευτούμε.

Και το ότι δεν είμαστε σοβαροί φαίνεται από τον διάλογο που αναπτύχθηκε μετά από την δήλωση του Αδριανού περί παραίτησης... Είμαι 20 χρόνια δικηγόρος και τέτοιου είδους σχολαστικούς νομικισμούς σπάνια έχω διαβάσει!

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει και να κατανοήσει τις ανησυχίες ενός ανθρώπου που ψηφίστηκε από εμάς τους ίδιους και σε έναν μήνα μέσα παραιτείται; Κανείς δεν θέλει να ακούσει τις απόψεις ενός αθρώπου που τους τελευταίους μήνες συνέβαλε τόσο καθοριστικά στον προαδιορισμό των θέσεών μας και στην διατύπωση του καταστατικού μας;

Μπορούμε να μιλήσουμε επιτέλους επί της ουσίας;

Προτείνω μία συνεδρίαση στο mumble με πρωτοβουλία της ΔΕ, προκειμένου να συζητήσουμε με καλή πρόθεση και διάθεση διαλόγου και συνδιαλλαγής για θέματα ουσίας.
Οι προγραμματιστες ειναι πολυ χειροτεροι σε αυτα εν γενει... :twisted: :twisted: Όντως αυτο το πραγμα δεν υπάρχει εδω μεσα.

Επιβεβαιωνει επισης το παλαιοθεν και πολλαχου λεγόμενο ότι "Ολοι οι Ελληνες (νομιζουν οτι) είναι αναντικατάστατοι. Τα νεκροταφεια εχουν γεμισει απο τετοιους".

Η μεγαλομανια των παραιτησεων των αναντικατάστατων είναι άλλη μια σταθερα της φυλής.

Αυτα για να μην ξεχναμε ποσο πιστευουμε στο νεο λειτουργικο και να υπενθυμισω ότι οι παρατηρησεις μου ειναι γενικες και
οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική. ;)
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

Rainmaker έγραψε:Ανδριανέ καλώς ήρθες στο κλαμπ...των μη μελών πειρατών :D ;)
Χαχα , πολυ καλο Θαναση.
Απευθυνεσαι δλδ σε αυτον που τωρα πια δεν θα μπορει να σε "βγαλει" απο την λιστα των μελών, αφού έφυγε???

Αδικα θα συνεχιζεις να μας υπενθυμιζεις οτι αν και μη μελος συνεχιζεις να φερεσαι ως μέλος στα καταστιχα
(ειμαστε πιο αργοι και απο ΔΗμοσιο).

Τα καλυτερα σεναρια γραφονται στους ΠΕΙΡ!!! :D :D :D :D
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

chprokop έγραψε: Απευθυνεσαι δλδ σε αυτον που τωρα πια δεν θα μπορει να σε "βγαλει" απο την λιστα των μελών, αφού έφυγε???

Αδικα θα συνεχιζεις να μας υπενθυμιζεις οτι αν και μη μελος συνεχιζεις να φερεσαι ως μέλος στα καταστιχα

Τα καλυτερα σεναρια γραφονται στους ΠΕΙΡ!!! :D :D :D :D
καλά μην αγχώνεσαι απο εκεί που έπρεπε να απαγορευτεί η είσοδός μου (λίκουιντ, κουμπάσο,) ήδη έγινε τώρα εδώ στο φόρουμ γιατί δεν έγινε μάλλον δεν με θεωρούν τρολλ :lol: ή έχει σχέση που τους είπα ότι θα ήθελα να γράφω στο wiki
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

chprokop έγραψε:
Γιατί το έβαλες σε παρένθεση; έτσι είναι.
https://twitter.com/e_kastrinakis
drafte

Δημοσίευση από drafte »

mankasp έγραψε:
chprokop έγραψε:
Γιατί το έβαλες σε παρένθεση; έτσι είναι.
Δεν είσαστε αργοί. Είσαστε ηλίθιοι.

Αποφάσεις όπως ο ορισμός ενός αντιπρόσωπου σε συνέδριο, και βέβαια οποιαδήποτε απόφαση έχει ημερομηνία λήξης, αποφασίζεται με όσους πρόλαβαν και ψήφισαν μέχρι την λήξη (έστω και ένας δηλαδή) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Τόσο απλά!

Κλασικό παράδειγμα το http://www.pirategov.gr/

Απορώ που δεν το καταλαβαίνετε. (ή μάλλον δεν θέλετε να το καταλάβετε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drafte την 02 Δεκ 2012, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”